106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nemá' srácok, tudjátok, ízlések és pofonok! Még a végén kellemetlenül érzi magát szegény nyomorék, hogy ilyen szarokon röhög. -
az annyira gagyi volt, hogy én éreztem magam kínosan -
én konkrétan ott kapcsoltam ki és mentem le cigizni az udvarra és káromkodni egyet. -
Seten #37672
A GTA poénon én konkrétan nevettem. :)
-
eggyel alattad :P -
Terminatoros? Az nem Transformeres ?:D -
"terminátoros gyerek"
akarom mondani:transformers :) -
Indiana Jones és a kristálykoponya királysága
Az az igazság, hogy sok-sok éve láttam utoljára az Indy epizódokat, így emlékeim kissé ködösek.De többé-kevésbé hozza a szintet, bár ahogy lenni szokott mai szemmel már nem fog olyan hatást elérni, mint a korábbi részek.A film végig pörög, Indy még mindig formában, a terminátoros gyerek is szimpatikus, viszont a poénok nekem helyenként infantilisnek hatottak.Érdekes, hogy ezzel a filmmel is kicsit úgy vagyok mint a Karib-tenger kalózaival.Jól meg van csinálva, de nem biztos, hogy jó ideig újra meg nézem.
8/10
nem igazán SPOILER
Az milyen már, hogy a film elejére vártam az ütős főcímet, erre valami egyszerű, gagyi betűtípussal kiírták magyarul a címet, oszt annyi:DD
-
meet the spartans
---------------------
1/10
1 pont Carmen Electra miatt és kész. Egyetlen jó poén, semmi, nulla, szégyen.
Ráadásul maga a film kb. 60 prc lehet, utána a stáblista meg a szinészi ökörködések vesznek el 15-20 percet, hihetetlen. Még a sávszélességet sem éri meg... -
Real13 #37666 Nem,azthiszem nincs:) -
Glory To The Filmmaker (2007)
Kitano önparódia? Életmű összefoglalás? Kísérletezés? Netán egy filmművészeti életmű lezárása, utolsó darabja? Nehéz megmondani. Ez a film mindent tartalmaz, ami Kitano pályafutása alatt előfordult, még a régi filmjeiből is lehet felismerni jeleneteket. Tulajdonképpen arról szól, hogy egy rendező (Kitano, mint önmaga) válságba kerül és körülnéz a piacon, mire van igény. Belekezd több filmbe is, de mindegyik zsákutcának bizonyul, és a végső konklúzió értelmezése is többféle lehet. Remélem azért látjuk még az öreget... 8/10
U.i.: Vigyázat, sok helyen meglehetősen szürreális és elvont, nem olyan, mint bármely korábbi Kitano film! :)
-
Lipi1980 #37664 Vantage Point - 8 tanu - 9/10
Végig pörgős, érdekes sztori, összetett forgatókönyv...
Forest Whitaker eleve jó választás, szerintem jó színész!
Egyetlen hibája a filmenek, hogy túl hirtelen van vége, mintha összecspták volna az egész befejezést! -
EZ a klasszikus beállás benne van a filmben?? :D -
The Lost Battalion
Ez elvileg egy I. VH-s film (gyakorlatilag egy ZS kategóriás bruhaha) a legrosszabbak közül, pedig nincs sok hasonló film.
A németek itt is atomhülyék, szervezetlenek, stb, stb - ahogy Hollywoodban ezt elképzelik. A sztoriban meghal mondjuk 123456 német, és 10 amerikai, kb ...
Mint írják megtörtént eseményt dolgoz fel, de kb. annyira kell komolyan venni, mint a korai hivatalos brit I. VHs hadtörténet veszteség számadatait.
Az Őrület határán óta kevés háborús filmnél éreztem azt, hogy abba kéne hagyni a nézését annyira nevetséges a film. Végül ezt is végignéztem, de nevetséges az egész. Nem is értem, hogy lehet ennyire a valóságtól elrugaszkodott filmet csinálni mint ez a film. Az, hogy lehet jó I. VH-s filmet csinálni azt bizonyítja a legutóbbi Joyeux Noel is. De ott van a Hosszú jegyesség is, mint jópélda.
Annyi "érdekesség" azért van benne, hogy játszik benne Dempsey (Michael Brandon) a Dempsey és Makepeaceből.
2/10 -
Real13 #37661 SPEED RACER
Minden kritika jogos!
Valamennyire.Talán.biggrin.gif Nekem tetszett, sőt! A versenyek iszonyatosan bejöttek, illetve maga az egész világ rajzfilmszerű megjelenítése is. A két idegesítő szereplő(majom, kövér srác) engem is idegesített, de közel sem annyira, mint egyeseket. A sztori végig kiszámítható , de azthiszem, versenyfilmes témában újat már nemigen lehet hozni.. Szerintem a film maga is pörgős volt, legalábbis a második fele biztosan, és sok volt a versenyes jelenet is, pedig úgy hallottam, hogy abból viszonylag kevés van. A szereplők jól teljesítenek, aránylag túljáttszák a szerepet, de pont annyira, mint amennyire maga az univerzum, ahol játszódik a film. Tetszett, hogy sokszor teljesen rajzfilmszerű volt az egész, főleg a gyárlátogatás során tűntek fel ilyen dolgok.
Egyszóval, akit maga a világ nem taszít, és megbocsájtja azt, hogy van pár banális jelenet(amik kilógnak az egészből, és amelyek nélkül aránylag komolyan is lehetne venni amit látunk) az szerintem jól szórakozhat.
Asszem egy nagyon erős 7/10. -
Meet the Spartans 2/10
Erőltetett poénok tömkelege gagyi kivitelezéssel kombinálva.
Superhero Movie 3/10
Ez talán egy fokkal jobb.
Azt hiszem egy ideig hanyagolom a paródiákat... -
jefferson83 #37659 Köszi a tippet. Rajta leszek, mert még nem láttam :) -
Into the Wild : 10/10
... csak jókat írtatok róla, ezért muszáj volt megnéznem és nem csalódtam,thx. -
pár film amit mostanában láttam:
Shop Show 9/10
Shop Stop 2 10/10
Dogma 8/10
Jay és Néma Bob visszavág 7/10
Sleepers 10/10
The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford 10/10
végre befejeztem Kevin Smith filmeket, jó szórakozást nyujtottak, műfajban legjobbak közt vannak nálam, főleg Shop Stop 1,2 és Képtelen Képregény ami bejött nagyon.
-
Abruzzi #37656 Kicsit késve de én láttam, írtam is ide. És jha érdemes megnézni :) bár gondolom azóta már megvolt..majd véleményed írd le azért. -
Solaris : 6/10
Lem könyve tetszett , ezért régóta meg akartam nézni filmen is.
Ez viszont elég vontatottá és unalmassá sikerült...kár érte :( -
olyan nincs, hogy én Sárlízban csalódnék :)
még az éon fláksz is tetszett, igaz ahhoz már tényleg nagyon elvakult elfogultság kellett :) -
Amen :D
Nezd meg a Scoop-ot is!! :D -
jefferson83 #37652 A Jade skorpió átka
Fergeteges egy film. Azt mondom csak szinkronosan, Kern András nélkül nem is lenne az igazi :) 9/10
-
csalódni fogsz, elvált anyuka a végefelé már bevert orral, olyan szürke, mint amilyen Magyarországot szeretnék! -
Egyik kedvensz anime-m, imádom -
luckyboi #37649
Legyen valami témába illő is:
Mononoke hime imdb 250/120
Ok, hogy néha nem mérvadó az imdb értékelése, de azért olyat is találni, ami tényleg -aztkapodamitvársz- szimplán a pontrszámok alapján. Régebben én is elkezdtem a top250 alapján megnézni a filmeket, de az Úr látta hogy ez hülyeség, azokon kívül is vannak nagypon jó filmek. Na de vissza a témához:
Ez egy nagyon jól eltalált anime, amit tényleg ajánlok még az olyan a műfajtól eddig idegenkedőknek is, akik szerint az anime szimplán egy rajzfilm marad. Ehhez tényleg csak egy kis fantázia kellett, bár a zene úgy is megindítja még a legföldhözragadtabbakat is!
Nem mondok semmi többet, aki nem látta még, pótolja, aki látta az meg írjon pár sort, hogy tetszett!
10/10
Kábé, mint a Chihiro , csak egy kicsit szebb. -
Nekem is már egy ideje benne van a megnézendő filmek listájában :)
Igaz az oka az nem az egy jenki katonához tartozó szívszorító, rideg valóságot bemutató történet, hanem Sárlíz, de ez részletkérdés :P -
Ma megvolt egy igen erős darab:
In the Valley of Elah
Sztori pár szóban: Idős veteránnak eltűnik a fia, aki éppen néhány napja tért vissza Irakból, a körülmények ismeretlenek. Az öreg [Tommy Lee Jones -jó, mint mindig] segít a hatóságoknak megoldani az ügyet, ami egyre durvább fordulatokat vesz.
Kb. ennyit a pestiestes összegzésről, a filmnek úgysem ez a lényege. Csendes, lassan csordogáló nyomozós sztori, ami sokkal inkább szól egy helyzetről és a körülményeiről, mint akármilyen kibontandó és megfejtendő bűntényről. Jó lenne, ha minél több ember megnézné, hogy egy kicsit más megközelítésből is képet kapjanak az agymosott/szétpolírozott tvhíradók és nagymenő háborúsmegmentős filmeken kívül. Azok is jók, de ez az igazi.
Elah völgye amúgy az a hely, ahol Dávid legyőzte Góliátot. Csak az nem igaz történet.
10/10 -
Nagyon-nagyon nem osztom a velemenyed.
Dehat nem nem tetszhet mindenkinek ugyanaz.
Jo neked hogy te csak "ilyen borzalmasan elszurt filmekkel" talalkozol. -
Sorry, de le kellett mennem egy szintre, hogy megértse...
-
De de, te az vagy :D -
tudatlanság != bunkóság -
"Valaki kérdezte itt korábban, hogy most a 4. vége az 1. eleje-e"
De én vagyok a bunkó állat, ha itt be merek ugatni valakinek...
-
"enyhe" spoiler
-
Gyk.: Valaki kérdezte itt korábban, hogy most a 4. vége az 1. eleje-e, meg hogy milyen fura ez így az időrendiséget tekintve. De a 4. végén már haza-hazamegy (nem csak simán az USA-ba, hanem a családjához), ott a postaláda, ergo nem az 1. rész eleje...
-
Seten #37639
"nem értem, hogy' a túróba lehet a film végét összekeverni az első film elejével..."
Miért? Kétszer nem lehet hazamenni valahonnan? :)
-
"(bár azt még mindig nem értem, hogy' a túróba lehet a film végét összekeverni az első film elejével...)"
??? -
National Treasure 2
Ugyanaz, mint az első, csak valamivel fárasztóbb és unalmasabb formában. A végén meg a "pálfordulás" (amit Harris csinált) egyáltalán nem tetszett. 5/10
CJ7
Az új Stephen Chow film meglepheti azokat, akik Chow-ban csak a kínai Chaplin-t akarják látni, merthogy a CJ7 baromira nem olyan film, mint a korábbiak. Az igazi főszerepet nem is ő, hanem a filmbeli fia játssza. Ha stílust akarnék mondani, akkor talán azt mondanám, hogy igen közel áll a keserédes dráma definíciójához, bár van benne némi halovány romantika, komédia, és egy csöppnyi sci-fi is. 8/10
Rambo
Na, ez az a stílusú akciófilm, amit már rég várok, csak állandóan "B" kategóriás olcsó vackokat kapok helyette. Jó rendezés, jó szövegek, jó helyszínek, megalkuvás nélküli jelenetek, de mint mindenkinél előjött, nekem is: túl rövid! Ettől függetlenül méltó lezárása a sorozatnak (bár azt még mindig nem értem, hogy' a túróba lehet a film végét összekeverni az első film elejével...) 8/10
The Bank Job
1971-ben a londoni Lloyd's egyik fiókjából a becslések szerint négymillió fontot lovasított meg egy banda, többet, mint a híres Nagy Vonatrablás során. Hogy mégsem annyira híres eset, mint a másik, annak több oka is van, amelyek filmben fel is bukkannak. Nem csak egy szimpla bankrablásról van szó: a széfekből olyasmik is a felszínre bukkantak, amelyek az elkövetkező években igen sok magas rangú, befolyásos illetőnek és rendőrnek adott fejfájást és korai nyugdíjazást... 7/10
U.i.: Akik perfektnek érzik magukat angolból, előbb felirat nélkül tegyenek egy próbát vele. :)
Horton
Nézhetős kis 3D popcorn-mese, simán odaillik az erős középmezőnybe, és mivel nincs benne semmi éneklés és/vagy nyáladzás és/vagy reklám :), nálam máris erős pluszpontokat kapott, így 7/10. Kár, hogy egyébként némileg kidolgozatlan a sztori, volt pár karakter, ami talán több jelenetet érdemelt volna (pl. Katie, az a sárga kis szőrös izé :) ). Idő lett volna rá, alig több, mint 70 perc volt ez is...
-
jefferson83 #37636 Megyek az éjféli előadásra JeEEjeee :D