[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The Lost Battalion
Ez elvileg egy I. VH-s film (gyakorlatilag egy ZS kategóriás bruhaha) a legrosszabbak közül, pedig nincs sok hasonló film.
A németek itt is atomhülyék, szervezetlenek, stb, stb - ahogy Hollywoodban ezt elképzelik. A sztoriban meghal mondjuk 123456 német, és 10 amerikai, kb ...
Mint írják megtörtént eseményt dolgoz fel, de kb. annyira kell komolyan venni, mint a korai hivatalos brit I. VHs hadtörténet veszteség számadatait.
Az Őrület határán óta kevés háborús filmnél éreztem azt, hogy abba kéne hagyni a nézését annyira nevetséges a film. Végül ezt is végignéztem, de nevetséges az egész. Nem is értem, hogy lehet ennyire a valóságtól elrugaszkodott filmet csinálni mint ez a film. Az, hogy lehet jó I. VH-s filmet csinálni azt bizonyítja a legutóbbi Joyeux Noel is. De ott van a Hosszú jegyesség is, mint jópélda.
Annyi "érdekesség" azért van benne, hogy játszik benne Dempsey (Michael Brandon) a Dempsey és Makepeaceből.
2/10