1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Real13
    SPEED RACER

Minden kritika jogos!

Valamennyire.Talán.biggrin.gif Nekem tetszett, sőt! A versenyek iszonyatosan bejöttek, illetve maga az egész világ rajzfilmszerű megjelenítése is. A két idegesítő szereplő(majom, kövér srác) engem is idegesített, de közel sem annyira, mint egyeseket. A sztori végig kiszámítható , de azthiszem, versenyfilmes témában újat már nemigen lehet hozni.. Szerintem a film maga is pörgős volt, legalábbis a második fele biztosan, és sok volt a versenyes jelenet is, pedig úgy hallottam, hogy abból viszonylag kevés van. A szereplők jól teljesítenek, aránylag túljáttszák a szerepet, de pont annyira, mint amennyire maga az univerzum, ahol játszódik a film. Tetszett, hogy sokszor teljesen rajzfilmszerű volt az egész, főleg a gyárlátogatás során tűntek fel ilyen dolgok.
    Egyszóval, akit maga a világ nem taszít, és megbocsájtja azt, hogy van pár banális jelenet(amik kilógnak az egészből, és amelyek nélkül aránylag komolyan is lehetne venni amit látunk) az szerintem jól szórakozhat.
    Asszem egy nagyon erős 7/10.