106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kaplan
    Azt mondtam mindenki szemében máshogy mennek a dolgok, nem ahogy én gondolom... Ettől függetlenül talán Death Proof annyira nem jött be mint a többi de ízlések és pofonok.
  • ForzaInter
    Tarantino bűnrossz filmet?
  • Kaplan
    Előre leszögezem, ahány ember annyi vélemény.

Megnéztem Az Esemény-t, moziban. Nem vagyok sűrű mozi látogató mégis a sok szélsőséges vélemény miatt valami olyasmi késztetést éreztem, hogy ezt mindenképp meg kell néznem. Nem csalódtam. Lehet mondani, hogy a rendező (Shayamalan) egy meg nem értett zseni csak úgy mint Tarantino, hisz midnketten csináltak már jó filmeket és egyben bűn rosszakat is, de más szemében csak jó filmeket és egyesékében csak rosszat. Tulajdonképp lehet, hogy az is sokat dob az egészben számomra, hogy éppenséggel pont most olvastam Stephen Kingtől a Mobil c. könyvet és valahogy amit ott elolvastam és elképzeltem egy-két helyen mintha pontosan leforgatva visszaláttam volna a vásznon. A film nem spirázza túl az öngyilkosságokat, kellően adagol, kellően rejtélyesen. A folyamat elindul a menekülés és a történések néha-néha pöppet keveset sugalltak de igencsak emberi érzéseket váltottak ki. A főszereplő sráccal én sem vagyok kibékülve az elején még az 'asszony' is taszított de azért a végére cask megkedveltem. A vége aki látta tudja, hogy sablonos. Kaptunk rész információkat, de teljes egészében nem tudjuk meg korrekten a választ. Talán mindenkinek magának kell rájönni, hogy mi lenne az. Ez talán csak a kezdet, egy figyelmeztetés ahogy a filmben is mondják. Minden esetre nem találtam olyan borzasztónak mint ahogy a kritikák egy erős hetes-nyolcast a tízes skálán adok neki.

Támadhattok.
  • Sir Quno Jedi
    Wantíd

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Nem volt oan rossz film, de hogy évszázadokkal ezelőtt már léteztek az unicode-os ascii kódtáblák, az azért már tényleg erős és szuperpóvákkal is nehezen magyarázható... :D

(már csak ha nem azok alapján csinálták a mai táblákat :D, vagy UFO-k, vagy időugrás, vagy-vagy-vagy)
  • Tikal #38572
    delete!!!

:)
  • stargatelost
    asva cseszegeti őket
  • Tikal #38569
    supersubtitles-el mi történt? nekem nem jön be semmi, csak az hogy: alma :) vmi alternativ link esetleg?
  • stonesour
    Jumper - 4/10 -
    Egynek elmegy. Egyszeri megnézésre. Letöltésre max
  • Calver
    In Bruges - 10/10
    azt hiszem ez a harmadik film amire 10/10-et osztok... mert egyszerűen kibaszottul tökéletes! zseniális karakterek, hibátlan színészi munka, remek helyszín, ijesztően hangulatos zene, profi arcjátékok, és mindehhez roppantul sötét humor. és káromkodás. rengeteg káromkodás. az elképesztő mennyiségű rasszista megnyilvánulás és egymás származási helyének emlegetése nem túl kedves kontextusban már csak bónusz. a végjáték szintúgy perfekt, a karakterfejlődés - illetve annak a hiánya - pedig csak tovább fokozza az élvezeteket. könnyedén megérdemli a 10/10-et.
  • Police88
    Ha az ember nem veszi komolyan a filmet és egy kis hentelésre vágyik akkor nagyon jó film sok humorral.
  • Calver
  • precision
    In Bruges

Jó kis múvi volt. Jó dráma, jó színészi alakításokkal! Félve ültem le elé, mivel sokan istenítették itt, és az ilyenekben általában csalódni szoktam. De most nem, tényleg 10 -es film. 10/10.
  • Sir Quno Jedi
    Jól mutatja meg, hogy milyen gyengék is az emberek (azaz a magukat annak gondoló izék).
  • SötétBarom
    Kis csicska drogosok elrettenjenek, azér van :DD
  • Iori
    tegnap még elkaptam a Rekviem Egy Álomért második felét az m2n...
    Ez a film még mindig büntet és rémisztő, az a rohadt kar, ellen burstyn hallucinációja és az a végső mosoly jennifer connelly arcán. Moszt sóking film íxpiriensz evör.

amúgy meg wtf h 16 karika?
  • Blasta
    The Boondock Saints (magyarul Testvérbosszú)
    --------------------------------
    7/10

http://www.imdb.com/title/tt0144117/

Köszi Krisz a tippet, kurvára bejött a film, Willem Dafoe egy állat, de a két srác is bejött nagyon a főszerepben.
    Majdnem 8at adtam rá, de a sztori azért nem olyan földbedöngölős, inkább a film hangulata, képei, vágások és a zene ami magával ragad.
    Nem mai film, de aki nem látta és szereti a kemény maffia-leszámolós filmeket, az ne hagyja ki.
  • Blasta
    Megértelek, énis valahogy így érzek a faszi munkássága iránt.
  • Hoz_Hun
    A hatodik érzék, A jelek, és A sebezhetetlen filmek nekem is tetszettek. A falu az nagyon nem, rém unalmas, de a kaput A lány a vízben tette be nálam. Komolyan megpróbáltam megnézni, de fél óránál már kapartam a karfát rá tíz percre kikapcsoltam és nálam nagyon ritka hogy egy filmet kikapcsoljak.

The Happening negatív kritikáit látva egyáltalán nem vágyom rá, főleg mivel akiknek tetszet sokuknak a lány a vízben is bejött (el nem tudom képzelni hogy az hogy tetszhet akárkinek is, de hát nem vagyunk egyformák).
  • SötétBarom
    A hatodik érzék, A jelek, A sebezhetetlen kurva jó (szvsz), a falu pedig a bőven okés kategória..

Nem egy pancser fazon, nm értem, hogy ez a filmje hogy lett ilyen szar.. Majd megnézem, aztán alkotok véleményt.. (ilyen vélemények után viszont nem moziban :/ )
  • Kindred Blades
    Hja, egyébként a videofevétel, mely a Jelekre hajaz (mármint ötletben) azért is érdekes, mert azt a filmet is ő rendezte. Ha ott meg tudta csinálni, akkor itt miért nem?! Mondjuk nagyjából egy jó filmje volt a fazonnak, szóval már meg sem lepődök. Ezt is azért néztem meg, mert nem tudtam, hogy az ő szörnyűsége :)
  • I.C.ram
    Elah völgyében:

Nem volt rossz, de nem volt különösebben jó sem. Kicsit mintha a sztori mellékes lett volna a "mondanivalóval" szemben, amire nem biztos, hogy vevő mindenki. Charlize Theron meg smink nélkül mégszebb :)
  • Blasta
    Naés? Ballisztikus ívben sz@rom le az imdb pontszámát, mábocs :)
  • Sir Quno Jedi
    Hmmmm. Tényleg jóak ez a Machine Girl. Igaz most egy ideig nem nézném meg, de jópofa volt. :D A yakuzák haláli pofák benne! :D Főleg akit a trailerben is szegeznek.
  • stonesour
    A The Happeningről beszélek. AZ lemaradt :D
  • stonesour
    Na megnéztem én is moziban. Végre. Annak ellenére, hogy el lett spoilerezve, NAGYON TETSZETT! SZERINTEM EZ EGY REMEK ALKOTÁS! Elgondolkodtató.

Ne szóljatok le érte, ez egy nagyon nagyon jó film. Shyamalan stílusa nagyon tetszik. A vége is király.
    A Fűnyírós jelenet, meg az orszlános, az autószélvédőjénkirepülősös részek nagyon durvák

9/10, igen kilencpertíz
  • ForzaInter
    hát a hilk pedig jól áll imdbn, sokkal jobban mint előző hulk vagy happening:D
  • stargatelost
    The Ruins

Emberevő növények egy maja templomon, uramisten, ebből akkora egypertizes film is lehetett volna, mint a szar, azonban nem az!
    Ugyanis annak ellenére, hogy az alapsztori, hogy egy kúszónövény embereket zabál eléggé gagyinak hangzik, mégis olyan feszültséget és hangulatot teremtettek a filmnek, hogy azt kell mondjam egész jó lett. Persze volt néhány butaság (növény nekidobása a kisfiúnak ; csávó leszúrása), de ennek ellenére élveztem az egészet. Láblevágás, megtébolyult csaj, és a végén a csattanó (bár számítani lehetett rá), szóval egy jó kis filmet hoztak össze, nem bántam meg hogy megnéztem :)

7/10
  • Blasta
    Jaja, de tényleg így van.
    Mondjuk én csípem a fazont, de amit ebben a filmben letesz, az vicc :D
  • Seth
    Ezen borultam :D :
    Mark Wahlberg biosztanár létére is reménytelenül naiv és buta, bár mentségére szolgáljon, hogy kidolgozott erre a filmre egy nézést: úgy össze tudja vonni a szemöldökét, hogy három csík jelenik meg a két szeme között, majd ezt hosszú, szenvtelen pillanatokon át képes kitartani. Bravúros.
  • Blasta
    Mellesleg a CINEMARTIX-on se nagyon köntörfalaznak :D
  • Blasta
    Lehet, de sokat nem vesz el a parából, elég hamar kiderül a film lényege, azért ez nem az a "a bejárónő a gyilkos" spoiler :D De ha többek úgy gondolják, majd Csocso kijavítja (ha tudja, én nem tudom)
  • Seth
    maga a vicces címed is egy elég szép spoiler nem gondolod? :D
  • Blasta
    A gyilkos fák támadása (The happening)
    --------------------------------------------
    1/10

Shyamalan a mélyponton. Borzasztó a film. Nem hallgattam öreg barátomra és beültem rá, mert 2 verzió volt, a hulk és ez. A hulkról csak rosszat olvastam eddig, a Happeningről meg ugye megoszlottak a vélemények, így ezt választottam. Vesztemre. 1,5 óra tömény unalom, következetlen baromság.

Adott ugye egy vírus, amit a növények árasztanak magukból a nagyobb emberi közösségek környékén, ezt védelmi mechanizmussal magyarázza drága író/rendezőnk. Aha. Csakhogy amikor már 10 fős, majd a végén 3-4 fős emberi csoportokat is célba vesznek a növények, az valami nevetséges. És a horrorisztikus közvetítő elem, amit ha a kamera mutat akkor össze kellene szarnia magát a kedves nézőnek, nos az a SZÉL! Ami ha feltámad, indul a kollektív öngyilok. NORMÁLIS EZ A FAZON????????

De ez még semmi.
    Ad1. olyan mellékjeleneteket kellett bevetnie a nemlétező feszültség "fenntartása" céljából, mint a házból gyerekek fejét puskával szétlövő, komplett idiótán válaszoló emberek. Vagy a végén a film csúcspara tetőpontját jelentő idegbeteg vénasszony, aki persze életnagyságú porcelángyereket szeretget az ágyikójában és komplett idióta. Mi ez basszus, Pszicho???? Atyám.

Ad2. A gyilkos növények pusztításának a vége az egész keleti parti zónában PERCRE PONTOSAN EGYSZERRE ÉR VÉGET.
    Magyarázat? Óóóóóó, tehetséges író/rendezőnk ilyesmivel nem fárasztja le magát és minket. Egyszerűen úgy gondolta, hogy egy ilyen über rejtélyes sztorinál bőven megfelel a "erre nem tudjuk a magyarázatot" magyarázat.

Magyarul adott egy sztori, amiben a népek menekülnek a láthatatlan méreg ellen, nincs ellenszer, ellenfegyver, trükk, vagy akármi, amiért izgulhatunk, hogy hőseinknek vajh siker-e LEGYŐZNIÜK a főgonoszt. Nincs ilyesmi, elégedjünk meg a "vazze, mázlijuk volt, pont vége lett az attaknak mikor má megakartak halni" befejezéssel.

Ja és a főszereplő nő feje is idegesített. Plusz még egy jeleneten húztam fel magam, aminél egyértelműen a Jelek igazán parás, home made-ufó megmutató videóját próbálta lekoppintani. Az állatkertes oroszlános-gondozó karletépésre gondolok. Ami persze egy mms üziben érkezett kb. HD minőségben egy szereplő mobilkészülékére. Marhára nem működött.

Aztán poén, na abból konkrétan egyetlen van a filmben, az is elég visszafogott (műanyag virágos rész).

Egy pontot a Jeep-es jelentért kapott, az marha profin volt megcsinálva.

Szóval csalódtam a paliban, a következő filmjét max dvd-n nézem meg. Nem ajánlom senkinek.
  • zaki
    Be Kind Rewind

Néhol eröltetett volt, de azért volt benne pár jó poén. Többet vártam tőle.

6/10
  • Hoz_Hun
    Ha valaki megnézte a Wanted című filmet, kiváncsi lennék a véleményére.
  • SötétBarom
    In Bruges feliratot tudna nekem valaki prezentálni? Sajnos feliratok.hu mind2 szervere álmos lett :/
  • Kaplan
    Alap, tervezem a moziban való megnézését, csak gondoltam pöppet megerősítem a dolgot.
  • ProGabe #38538
    ha nem így lenne,akkor igazán nagyot csalódnék Shyamalan-ban :)
  • Seth
    Ha rám hallgatsz akkor megnézed és eldöntöd hogy tetszett vagy sem :D

Nekem bejött, de sokaknak nem, ilyenkor most mit lehet ajánlani ? ^^
    Eddigi legizgalmasabb Shyamalan film szerintem,nincs hosszú felvezetés,uncsi párbeszédek,egyedül a Shyamalan védjegynek mondható koppanós befejezés maradt el,amit kicsit sajnálok,de így sem volt rossz.
  • Blasta
    Hja, én is.
    EGyik oldalon istenitik, máshol utálják. Haverom is szólt, hogy meg ne nézzem.
    (mondjuk az ő ízlésében bízom) :D