106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
ha lenne is SG-n warez, Gossip Girl-t nevét leírni képes kétlábú nem néz. szegény Josh Schwartz meg Chuck és The O.C. után alighanem ég miatta. nagyon. -
Harold and Kumar Escape from Guantanamo Bay
8/10
első 7.5/10 volt, ez nem csak tartotta a színvonalat, sokat röhögtem ezen is. -
Meg csak véletlenül sem. Adam útsó három filmje igenis jó volt. Ez szanálom. Erőltetett, szexualitás, hülye poénok, pisi nude baromságok...
Nekem nem jött be. Masnak ez jött be. Ennyi. -
Nekem tetszett, olyan mint a többi Adam Sandelres se több se kevesebb! -
Orionk #39141 sziasztok!
Egy kérdésem lenne. Van egy sorozat, aminek az a cime, hogy Gossip girl.
Ennek a második része indul szeptemberben.
Az első évadot nem tudom sehonnan sem letölteni, egyik magyar torrent oldalon sincs fent.
Tud valaki segíteni? -
Helyesbítek.
A többi Adam Sandler filmhez kepést 0. -
jóindulattal 0? :) Nem láttam még a filmet, de azért ez a 0 meglepett :) Mondjuk akkor az 1 pontos 10.000 BC is jobb mint ez? Vagy ez volt életed legszarabb filmje? :) -
az a baj h nálunk tuti nem adják majd IMAX-be a dark knight-ot, csak ilyen szar természetfilmeket adnak, az új wachowski filmet se adták IMAX-be... -
Forgetting Sarah Marshall -
Gyenge vigjatek.
You don't mess with the Zohan -
Jo indulattal 0/10. Joindulattal. En meg ekkora szanalmat nem lattam. Ahhoz kepest, hogy mennyire jok voltak az elozo filmjei, ez egy 0. -
hat azert meg mindig jobb imax ban nezni filmeket mint a fele akkora vaszonon a negyed annyi hangerovel.. es igen... kb 10 fokot csinalnak a mozitermekben :( ami rohadtul idegesit hogy nincs helyjegy es igy mindenki oda ul ahova akar.. bemegyunk 4*5 en moziba es minden sorban ul egy par vagy tobben de mindenki hagy 1 ures szeket a mellette ulo idegenek es sajat maga kozt............... ergo amugy oten pont odafernenk de nemtudunk..szal ulhetunk a legelso sorba. FASZA! rohadjon meg az osszes tirpak amugy is.. allandoan kiabalnakm orjongenek, sikoltoznak, tapsolnak.... Marci irhatnal arrol hogy neked errol mi a tapasztalatod.. magyar mozinezo tarsadalomhoz kepest hogy jon be az itteni verzio.
Floridaba nem nezel le? elvinnelek auto talalkozora meg egyik legnagyobb sztriptiz klubba :D gyere le egy pentek szombatra:D -
Huh nekem a Running Scared nagyon nem jött be.Nem sokra emlékszem belőle de nagyon eröltetett volt.:) -
Running Scared
Köszi az ajánlást ez télleg jó volt.....végig pörgött és jól megcsinált mozi.....tetszett :D 10/7.5
Superbad
Sokat röhögtem és télleg jó volt, de a favorit továbbra is A nagyi szeme fénye.... :D 10/8
Land of the Dead
Ez minden volt csak nem horror :D Inkább sima akciófilm.....de attól még tetszett......vagyis párszor nézhető....érdekes vonal volt a gondolkodó zombik, de talán hanyagolni kéne azé....viszont talán eddig ennek volt csak happy end a vége.....10/6
holnap jön a Golyózápor :D -
Miért érdekli az embereket jobban egy film ha meghalt az egyik szereplője? ez szerintem elég szomoru...mindenhol már ezt hallom, és idegesítő, aki csak azért nézi meg a sötét lovagot mert meghalt ledger az ő maga is sötét... -
Kénytelen voltam megnézni, ugyanis nem volt időm kiugrani Berlinbe! :)
A moncsimon elég nézhető volt, a hanggal meg nem volt semmi baj.
Hogy Sheltemnek is válaszoljak, azóta láttam még1x, és moziban is meg fogom nézni párszor.
Majd mozi után értékelem kb 134443413430000000/10-re :) -
Doomsday 720p (nem CAM-es
) : 7/10
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a lovagos rész nem illett a filmbe , röhejes volt a párbaj is
-
a túl nagy elvárás miatt....pl : "a világ -jelen pillanatban- legjobb filmje" -
miért? egyrészt előnyben van, hiszen már látta (tehát nehezen lehetne vele vitatkozni), másrészt érvelt az állításai mellett! ez nem egy "szar volt" típusú megnyilvánulás, ezért is elfogadható! -
Ne szórakozz Zohannal
Adam Sandler még a szokásosnál is ocsmányabb filmet hozott össze ergo geci sokat nevettem a filmen:D "macskafoci"xD
8/10 -
húha , ezzel most sok bőregér-imádó lelkébe tiportál :D -
Sleuth : 7/10
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!összvissz két szereplője volt a filmnek , mégis szórakoztató volt
-
10000 B.C.
omg ezt a fost ,Roland Emerich szerintem tépjen haza a bajor szülőfalújába és remeteként élje le maradék életét,több film már nem kell tőle szerintem,köszönöm.
2/10 -
Na 18-an, multhet penteken azaz a premier napjan megneztem IMAX moziban az uj Batman filmet.
Ez az IMAX kicsit tul van hypeolva. Nagyobb a vaszon, tobb hangfal van, na bumm... Annyira nem vagyok elszallva tole, foleg, hogy a hulye dagadek amcsik miatt 10 fokra tekerik a legkondit. Halando ember, nyari oltozekben tuti megfazik.
Filmre trukkosen jutottunk csak be, mert SOLD OUT volt vagy 5-6 napra elore. Vettunk egy jegyet a kovetkezo ugyanilyen idopontban levo vetitesre es a jegykezelo lazan beengedett minket. Meg se nezte a datumot a jegyen. :)
Szoval a film: Eloszor is baromi hosszu volt. Tul hosszu. Vegefele mar vergodesbe kezdett atmenni az egesz. Gyorsan suritsunk meg bele a vegebe valami olyat, amire amugy egy teljes resz kene. Ez nem tetszett. Gotham is lehetett volna kicsit darkosabb, gothamesebb, mint a regi batmenekben. Most meg csak lazan beraktak az egesz filmet Chicagoba, oszt jonapot.
Nem tetszettek a jarmuvek sem, bar tudom, hogy az elozoekben is ugyanezek voltak. Ott sem tetszettek. Tisztara, mint valami foldmunkagepek. Az a motor meg teljesen eletkeptelen azokkal a nagy kerekekkel. Butan nezett ki nagyon.
Ami meg nem tetszett az Batman hangja volt. Tok nevetseges volt ez a dormogosre vett rekedt hang. Nem kellett volna. Komolytalanna teszi az egeszet.
Na megvolt a feketeleves...
Joker... Ez a figura vitte el a hatan az egesz filmet. Heath Ledger megkockaztatom, hogy jobb Joker, mint Nicolson. Zsenialisan jatszotta a szerepet. Legjobb Joker eddig. Kar, hogy tobb filmben mar nem szerepelhet.
Micheal Caine is tetszett, illetve Freeman hozza a szokasos szerepet a joszivu bolcs embert. Semmi meglepetes.
Tobbiek meg ugy elvannak, semmi maradando. Meg Bale sem volt semmi extra a filmben, szerintem.
Szoval nekem enyhe csalodas volt a film. Az elso resz jobban tetszett, valahogy jobban egyben volt.
6.5/10 -
Amerikai Gengsztert nézd meg ...
-
vmit olvastam róla.......kösz ettet megnézem .D
-
azt má láttam és nincs kedvem újra nézni most :D -
Running Scared - ez tuti, hogy van már mindenféle minőségben. Ha valaki ínyenc, biztos leszedheti kamerásban is :DD
Baromi pörgős, igazi R rated akcióthriller. Igaz már kb. 1 éve láttam, de a napokban újranézem. -
"Kölcsönözd ki" a Jelek (Sings) című filmet, ha még nem láttad! -
Nehogymá' azon vitatkozzunk, hogy igényes-e az, aki úgy nézi meg a világ -jelen pillanatban- legjobb filmjét, hogy azt korábban valaki egy kamerával rögzítette egy moziban!!! Hol vannak itt az ellenérvek?
Meg kell adni a módját mindennek, beszédnek, írásnak, öltözködésnek, filmnézésnek, csajozásnak, mindennek! Mi itt a kérdés? Aki kritikán aluli színvonalon csinálja ezeket a dolgokat, az kritikán aluli színvonalon él. Nem értem, ez hogy lehet egy vita alapja. Azt igen, hogy szarul érinti itt az igényteleneket, hogy le van írva róluk mindez, mint tény, kérdőjeleket akkor sem látok. -
tudom hogy jó film, de nincs nézhető minőség..... :( -
Mentol #39116 A Hancock nekem tetszett, szerintem nézdd meg!
Habár nem biztos, hogy van már jó minőségben a "téká"-ban... -
a letöltés nem igénytelenség de ebbe tényleg ne menjünk bele ez nem az a topik
nem mindenkinek van ám pénze heti 3-4 mozibemutatóra, mikor már 1500 Ft egy mozijegy...
nade ne offoljunk, ne flameljünk... thx. :) -
én mindent CAM ba nézek mert olyan mintha a moziba ülnék 
Nade CAM-ot nézni tényleg igénytelenség inkább letöltöm(ami legalább akkora iénytelenség), de a Batmant megnézem moziba:D -
fejezzük be :D
vki mondjon má nekem vmi jó flmet amit "kikölcsönözhetnék" :D -
"Illetve nem tudom megérteni."
na ez az! engem nem dühít, nem is idegesít, ellenben érdekel miért nem tudnak várni? ez a fő kérdésem! nincs életük? ennyire nem tudják elütni az időt? miért jó az valakinek hogy egy filmet nézhetetlen minőségben néz meg? és a leg érdekesebb: ha megkérdezek egy ilyen "türelmetlen embert", hogy miért csinálja (bármennyire is értelmes, ill. te bármilyen nyájasan is érdeklődsz), a tekintete elhomályosul, és úgy neked esik, mintha éppen az anyját ölted volna meg! ezt nem tudom felfogni! mindig azzal jönnek, hogy "most ez neked miért fáj", "leszarom, nem fizetek érte", miközben nekem nem fáj :), ellenben nem is azt kérem hogy fizessen érte, hanem várjon!
na mindegy, ez is egy értelmetlen vita. de ez legalább nem amiatt mert az egyik oldalnak nincs igaza, sőt... -
attól még abban nézném :D amgy nekem tegnap lett meg a DVDrip :D -
Csak azt mondtam, hogy a DVDRip-en felül már van 720p is, szóval megéri várni. Nincs meg nekem ilyen felbontásban.
Nincs olyan nagyon bika gépem. Egy 2 perces 720p trailer még csak elmegy rajta, na de hogy egy egész film...ebben már kételkednék. -
de jó lenne ha én is HD-ban tudnám nézni a filmeket :D -

-
Szerintem is k*rva igénytelen dolog CAM-os filmeket nézni. Ha már vártam rá kb. 2 évet (merthogy azóta követem nyomon a TDK fejleményeit), akkor ne bassza már meg, hogy 3 hetet nem bír várni valaki a MOZI premierig. Ugyanis egy rajongónak szinte kötelessége ott megnézni, a lehető legjobb minőségben.
Azt is megértem, ha valakit annyira nem érdekel, és pl. csak 1 mozijegyre van pénze és mondjuk inkább az x-aktákat nézni meg. Ez esetben is hülyeség kamerás verziót nézni, hiába NEM rajongó. Ugyanis a mozibemutatót leszarja, akkor csak nem olyan sürgős megnézni. Addig amíg kijön egy DVDRip, lehet nézni más (3-4 hónapos) filmeket, amiből mostanában jött ki DVDRip. Nekem is itt van baromi sok film amit nem néztem még meg. És pl. nagyon kíváncsi voltam a Doomsday-re, de amíg szar minőség volt belőle, nem néztem meg. Pontosan azért mert nagyon vártam, és nem akartam elszarni az élményt egy fos minőségű szarral :D Most meg már van belőle 720p is.
Na jóvan....befejeztem. De az ilyesmi engem is dühít. Illetve nem tudom megérteni. -
ebben is van igazság....sőt... :D De nem hinném, hogy Nolan törődik az ilyennel.....meg azért nem kell ilyen magasságokba emelni a filmet.......főleg látatlanba...bár én se láttam még, de ha olyan mint az előző sok jóra nem számíthatok