1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Challanger
    Szerintem is k*rva igénytelen dolog CAM-os filmeket nézni. Ha már vártam rá kb. 2 évet (merthogy azóta követem nyomon a TDK fejleményeit), akkor ne bassza már meg, hogy 3 hetet nem bír várni valaki a MOZI premierig. Ugyanis egy rajongónak szinte kötelessége ott megnézni, a lehető legjobb minőségben.

Azt is megértem, ha valakit annyira nem érdekel, és pl. csak 1 mozijegyre van pénze és mondjuk inkább az x-aktákat nézni meg. Ez esetben is hülyeség kamerás verziót nézni, hiába NEM rajongó. Ugyanis a mozibemutatót leszarja, akkor csak nem olyan sürgős megnézni. Addig amíg kijön egy DVDRip, lehet nézni más (3-4 hónapos) filmeket, amiből mostanában jött ki DVDRip. Nekem is itt van baromi sok film amit nem néztem még meg. És pl. nagyon kíváncsi voltam a Doomsday-re, de amíg szar minőség volt belőle, nem néztem meg. Pontosan azért mert nagyon vártam, és nem akartam elszarni az élményt egy fos minőségű szarral :D Most meg már van belőle 720p is.

Na jóvan....befejeztem. De az ilyesmi engem is dühít. Illetve nem tudom megérteni.