1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • I.C.ram
    Na 18-an, multhet penteken azaz a premier napjan megneztem IMAX moziban az uj Batman filmet.

Ez az IMAX kicsit tul van hypeolva. Nagyobb a vaszon, tobb hangfal van, na bumm... Annyira nem vagyok elszallva tole, foleg, hogy a hulye dagadek amcsik miatt 10 fokra tekerik a legkondit. Halando ember, nyari oltozekben tuti megfazik.

Filmre trukkosen jutottunk csak be, mert SOLD OUT volt vagy 5-6 napra elore. Vettunk egy jegyet a kovetkezo ugyanilyen idopontban levo vetitesre es a jegykezelo lazan beengedett minket. Meg se nezte a datumot a jegyen. :)

Szoval a film: Eloszor is baromi hosszu volt. Tul hosszu. Vegefele mar vergodesbe kezdett atmenni az egesz. Gyorsan suritsunk meg bele a vegebe valami olyat, amire amugy egy teljes resz kene. Ez nem tetszett. Gotham is lehetett volna kicsit darkosabb, gothamesebb, mint a regi batmenekben. Most meg csak lazan beraktak az egesz filmet Chicagoba, oszt jonapot.

Nem tetszettek a jarmuvek sem, bar tudom, hogy az elozoekben is ugyanezek voltak. Ott sem tetszettek. Tisztara, mint valami foldmunkagepek. Az a motor meg teljesen eletkeptelen azokkal a nagy kerekekkel. Butan nezett ki nagyon.

Ami meg nem tetszett az Batman hangja volt. Tok nevetseges volt ez a dormogosre vett rekedt hang. Nem kellett volna. Komolytalanna teszi az egeszet.

Na megvolt a feketeleves...

Joker... Ez a figura vitte el a hatan az egesz filmet. Heath Ledger megkockaztatom, hogy jobb Joker, mint Nicolson. Zsenialisan jatszotta a szerepet. Legjobb Joker eddig. Kar, hogy tobb filmben mar nem szerepelhet.

Micheal Caine is tetszett, illetve Freeman hozza a szokasos szerepet a joszivu bolcs embert. Semmi meglepetes.

Tobbiek meg ugy elvannak, semmi maradando. Meg Bale sem volt semmi extra a filmben, szerintem.

Szoval nekem enyhe csalodas volt a film. Az elso resz jobban tetszett, valahogy jobban egyben volt.

6.5/10