106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sir Quno Jedi
    Első két betmen alap! Elsőt elviszi a válán Nicholson, a második pedig annyira perverz, hogy már fáj, pingvin 4 prezident! 10/10 a denmanus témában mindkettő.
  • Blasta
    Jah, Keaton rulz, ezt el kell ismerni, de Bale legalább olyan jó. Több batman meg nem létezett a szememben :D
  • Blasta
    Semmi gond nincs, gratuláltam csupán
  • Blasta
    Jaja, sosem voltam nagy batman comic fan.
  • Bulykin
    ez van...ha egyszer tetszik akkor tetszik
  • Sephi
    Nekem örökké Michael Keaton marad az igazi Batman!
  • Dynamic
    Jó, hát Supermant sem ismeri fel senki, ha felvesz egy szemüveget és Clark Kentként mutatkozik be:)Ettől függetlenül a második rész tényleg fos volt, ami a mai napig nem bírok végignézni, ha leadják a tévében.
    A harmadik, negyedik részről nem is beszélve, amelyek leginkább egy nagyon színes hányáshoz hasonlatosak.
  • Loál János #39173
    Akkor utálod a képregényt is?
  • MrSpock
    Ha ígymegnézzük,azok a batman filmek eléggé gyerekesek voltak.
    Semmi darkos hangulat,meg keménység,ami akár a rajzfilmeket is jellezte.
    Nevetséges volt tényleg ez a sok mosolyogtató megoldás,és persze ahogy írtad a díszletek.Batman és Robin-ban amiben Swarci is volt,ott pl a jégcsapok úgy lifegtek,meg úgy álltak,mindtha nejlonzacskóból csinálták volna.lehet abból voltak:-D.De úgy összeségében is elmondható az egész szériára.Még a Nicholson féle Joker,nekem nemjött be,nemvolt elég gonosz,vagy ördögi akárhogyis mondták,mekkora alakítás volt. Abból a szériából tényleg Keaton által megformált batman ami jó volt,a többi már kevésbé.a Clooney-s,meg csupán marketing,mert akkot ő nagyon népszerű volt. Bale sokkal jobban hozza a hihető formát,és keményebb is.
    Burton-től a Karácsonyi lidércnyomás,és az Álmosvölgy legendája ami bejött.
  • Blasta
    + csak egy félvak-félsüket marha nem képes felismerni a szerelmét az ellenségében, maszk idevagyoda.
    Bruááá, ha rágondolok kiráz a hideg, mennyire szar
  • Blasta
    Ha már batman:

Engem Burton második batmanje kimondottan idegesített már a minap mikor újra néztem.
    Totál gáz, béna jelenetek és DÍSZLETEK! Olyan ciki az egész, pl. pingvin emberei plusz ezek a hatalmas játékok (kiskacsa, miniautó amivel a batmobile-t irányítja), szánalmas komolyan, mint egy elbaszott gyerekmese. Vagy ott van az a jelenet mikor pingvin a macskanőt a nyakánál ráakasztja a kis helikopteres ernyőjére...
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Sztem Burton is leállhatna már a kokainnal...
  • Blasta
    Hát gratulálok, 8 meg 10 pontra értékelni a harmadik és negyedik VÉRCIKI, SZÁNALMAS, RÉMCSOKKER batman filmeket...
  • Sephi
    A Zohan-hoz meg annyit fűznek hozza, hogy az egyetlen jelenet amin könnyekkel röhögtem az az volt :

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Amikor megkérdi, hogy mi annak a varosnak a körzetszáma és 3 percig mondja a számokat :DDDDDD Na azon fetrengtem :D

• Gnome
    ráadásul még mögöttes mondanivalója is van ám...
  • Kojiro
    hát a micimackó eredetileg nem disney rajzfilm
    valójában nem is mese...
  • LasDen #39165
    hát van akinek a micimackó is nehéz olvasmány....
  • CSOCSO
    lol:))))) azert egy ilyen filmet nem erteni:D:D:D: egy melyebb ertelmu filmtol fel is kotned magad, igaz?
  • Sawyer2
    Én nem a Ben Affleck féle mozit láttam. Amit én láttam az is egy animációs film volt. De nem emlékszem melyik rész.

Bulykin: A Batman annak idején újat mutatott, azért emeltem ki a BAtman és Robint mert ott tényleg átestek a ló tulsó oldalára. Egyébként igazad van, az első két film sem volt túl komoly. Írtam is, hogy számomra az igazi vérbeli Batman széria a Begins-el kezdődik.
  • Seth
    "Final Fantasy: elkezdtem nézni a 2006-os Final Fantasy-t is (az amikor valami vírus terjeng a földön). De a régebbi részhez képest nagyon szar volt, ki is kapcsoltam, szóval inkább nem pontoznám."

Már ott ki kellett volna kapcsolni,amikor az elején írják, hogy azoknak ajánlják ezt a filmet akik szeretik ezt a világot(a Final Fantasy 7 játék világát) és játszottak vele,tehát a rajongóknak :D
    Ennek semmi köze a "régebbi" részhez
    Ez volt az igazi FF film, nem pedig az a mozifilm Ben Affleck-kel ^^
  • Tikal #39161
    the happening
    nagyon jo történet, ötlet, a már megszokott stilusban :)
  • Tikal #39160
    csak hát az első két résznek volt egy hangulata, ami batman és robinban nem nagyon volt, lélektelen...
  • Bulykin
    hmm...igaz^^
  • Riddick21
    Pörögni nem pörög túlzottan, de hangulata minden résznek van!
  • Bulykin
    egy kicsit lassan indul be, az első 30perc nem olyan jó szerintem, de utána sokat javul ez tény:D
  • Riddick21
    The Gotham Knight
    Hmm... Ismét egy szitu, amikor nem értem a fanyalgókat! Nagyon bejött, eredeti volt minden rész képi világa, tetszettek a sztorik is, picit tényleg mögélátni így a legendának! Különösen a Lövész c. rész látványvilága fogott meg, de az összes többiből is lehetne említeni az idézhető képsorokat, nagyon hangulatos rész volt pl. amelyikben a lelkészt mentette a Madárijesztőtől! És persze amit az új Batmanben szeretünk: végre egy emberi szuperhős vérző sebekkel és hosszú, verejtékes felkészülési idővel, technikai és emberi segítséggel.
    Egyetlen pont levonás jár azért, mert úgy ültem le, hogy ez a rész köti majd össze a Begins-t a Dark Knighttal, ehhez képest ennek annyi nyomát véltem felfedezni, hogy említést tettek többször is a Madárijesztővel kapcsolatos balhéra és a szigeten uralkodó káoszra, pl. Jokerről egy kurva szó nem esett. Így lett nálam...
    9/10
  • ForzaInter
    Batmanek közül csak az 2 Burton féle értékelhető, na meg Nolané.
  • Bulykin
    "A Batman és Robint hülyeségnek tartom, egyáltalán nem vették komolyan a készítők."
    Most ha megnézed a Batmant és a Batman Visszatér-t, akkor rájössz hogy azt se vették nagyon komolyra, mert azért Joker meg a Pingvin amiket alkotnak^^
    de egyébként igaz:)
  • Sawyer2
    Nekem a régebbi filmek közül a Batman és a Mindörökké Batman tetszik, jobban mint a másik kettő. A Batman visszatérben szerintem Burton tulzásba vitte a groteszk stílust, pingvin pedig gusztustalan. A Batman és Robint hülyeségnek tartom, egyáltalán nem vették komolyan a készítők. Schwarzenegger az egyetlen jó pontja. A begins a kedvencem, számomra ott kezdődik az igazi batman széria. Gotham night-ot sajna még nem láttam.

A múlt héten néztem a Bourne ultimatum-ot és a Da-Vinci kódot.
    Bourne ultimatum: 10/10 A legjobb akció film, hihetetlen jó vágással. Olyan mintha ott lennék a közepében. Egyike azon folytatásoknak (ráadásul 3. rész) amely látszólag nem teszi előre magasabbra a lécet mint az előző rész, mégis túlszárnyalja azt. A könyvhöz viszont semmi köze nincsen, de ez a filmen nem ront mert látszik hogy nem az alapján készítették.

Da Vinci-kód: 7/10 Érdekes. Sok dologban más volt mint a könyv, az alapsztori viszont teljesen visszajön és ez jó pont. Nagyjából a hangulatot is sikerült átvinni a könyből (persze azért a könyv mégis csak jobb, ahogy a legtöbb esetben). Szóval Tom Hanks hülye haját leszámítva nem volt vele sok gond. Kár hogy az albinó szeme nem piros. :D

Final Fantasy: elkezdtem nézni a 2006-os Final Fantasy-t is (az amikor valami vírus terjeng a földön). De a régebbi részhez képest nagyon szar volt, ki is kapcsoltam, szóval inkább nem pontoznám.
  • Bulykin
    jaja:D Batman lett a kedvenc nálam^^
  • limperatore
    :D én is ma néztem meg pingvinest, sorba nézem őket dvd-n :)
  • Bulykin
    Batman 1989
    10/10
    nagyon nagy, alap film
    Batman Returns 1992
    Ez is jó, bár nekem a pingvinesdi nem jött be:D:D ezért 10/8
    Batman Forever 1995
    10/9
    Lényegében ez is lehetne a Batman és Robin, de tök mind1:D
    Batman & Robin 1997
    10/10
    A foellenség nagyon ott van, ugye Mr. Fagy(Arnold) és faszán is van megcsinálva:)
    Batman Begins 2005
    10/10
    Nincs mit tenni, ez a legjobb rész, ez a kedvencem, hihetetlen király^^
    Batman Gotham Knight 2008
    10/7
    Ez az az animációs izé, nem nagy szám, nézhető, semmi extra...

Nemsokára jöhet a Dark Knight, röpke 3-4hét és go mozi^^
  • stargatelost
    mostanában ezeket néztem:

The Machine Girl

gagyi, sajnos nekem nem jött át, hogy ezt viccnek szánták, felétől kikapcs

1/10

Across The Universe

ez nem az én világom, túl elvont, túl csicsa, pedig alapban nincs bajom az ilyen filmekkel. és tudom hogy Beatles, meg minden, de akkor sem jött be. fele után kikapcs

1/10

Pathology

hmm, érdekes volt, kellően beteg film :)

7/10

Untraceable

sima gyilkosságos film, semmi extra, csak az neten van a lényeg

5.5/10

• stargatelost
    egy nagy fos
  • XxTyl3rxX
    Tegnap néztem meg a Hancock-ot. Hát az elég gyenge lett. Se története, se lényege, semmi!
  • The FlashBack
    I know who killed me (Tudom, hogy ki ölt meg)
    most láttam
    ti mit gondoltok róla?
  • Calver
    ha lenne is SG-n warez, Gossip Girl-t nevét leírni képes kétlábú nem néz. szegény Josh Schwartz meg Chuck és The O.C. után alighanem ég miatta. nagyon.
  • miki36
    Harold and Kumar Escape from Guantanamo Bay
    8/10

első 7.5/10 volt, ez nem csak tartotta a színvonalat, sokat röhögtem ezen is.
  • Sephi
    Meg csak véletlenül sem. Adam útsó három filmje igenis jó volt. Ez szanálom. Erőltetett, szexualitás, hülye poénok, pisi nude baromságok...

Nekem nem jött be. Masnak ez jött be. Ennyi.
  • Szabi84
    Nekem tetszett, olyan mint a többi Adam Sandelres se több se kevesebb!
  • Orionk
    sziasztok!

Egy kérdésem lenne. Van egy sorozat, aminek az a cime, hogy Gossip girl.
    Ennek a második része indul szeptemberben.
    Az első évadot nem tudom sehonnan sem letölteni, egyik magyar torrent oldalon sincs fent.

Tud valaki segíteni?