[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The Gotham Knight
Hmm... Ismét egy szitu, amikor nem értem a fanyalgókat! Nagyon bejött, eredeti volt minden rész képi világa, tetszettek a sztorik is, picit tényleg mögélátni így a legendának! Különösen a Lövész c. rész látványvilága fogott meg, de az összes többiből is lehetne említeni az idézhető képsorokat, nagyon hangulatos rész volt pl. amelyikben a lelkészt mentette a Madárijesztőtől! És persze amit az új Batmanben szeretünk: végre egy emberi szuperhős vérző sebekkel és hosszú, verejtékes felkészülési idővel, technikai és emberi segítséggel.
Egyetlen pont levonás jár azért, mert úgy ültem le, hogy ez a rész köti majd össze a Begins-t a Dark Knighttal, ehhez képest ennek annyi nyomát véltem felfedezni, hogy említést tettek többször is a Madárijesztővel kapcsolatos balhéra és a szigeten uralkodó káoszra, pl. Jokerről egy kurva szó nem esett. Így lett nálam...
9/10