1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sawyer2
    Nekem a régebbi filmek közül a Batman és a Mindörökké Batman tetszik, jobban mint a másik kettő. A Batman visszatérben szerintem Burton tulzásba vitte a groteszk stílust, pingvin pedig gusztustalan. A Batman és Robint hülyeségnek tartom, egyáltalán nem vették komolyan a készítők. Schwarzenegger az egyetlen jó pontja. A begins a kedvencem, számomra ott kezdődik az igazi batman széria. Gotham night-ot sajna még nem láttam.

A múlt héten néztem a Bourne ultimatum-ot és a Da-Vinci kódot.
    Bourne ultimatum: 10/10 A legjobb akció film, hihetetlen jó vágással. Olyan mintha ott lennék a közepében. Egyike azon folytatásoknak (ráadásul 3. rész) amely látszólag nem teszi előre magasabbra a lécet mint az előző rész, mégis túlszárnyalja azt. A könyvhöz viszont semmi köze nincsen, de ez a filmen nem ront mert látszik hogy nem az alapján készítették.

Da Vinci-kód: 7/10 Érdekes. Sok dologban más volt mint a könyv, az alapsztori viszont teljesen visszajön és ez jó pont. Nagyjából a hangulatot is sikerült átvinni a könyből (persze azért a könyv mégis csak jobb, ahogy a legtöbb esetben). Szóval Tom Hanks hülye haját leszámítva nem volt vele sok gond. Kár hogy az albinó szeme nem piros. :D

Final Fantasy: elkezdtem nézni a 2006-os Final Fantasy-t is (az amikor valami vírus terjeng a földön). De a régebbi részhez képest nagyon szar volt, ki is kapcsoltam, szóval inkább nem pontoznám.