106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Pfff...
-
Ezt én hova írtam le? -
szóval te elhitted a kamu szöveget, miszerint ő ott volt a premieren? na ezen most jó derültem
-
sandor8206 #39217 Ja egy igazi bohóc a szentem :-), "Tudod miért szeretek kést használni..." idézet Joker -
Nem is anyázott.
-
De hiszen ő a "vicces". :) -
sandor8206 #39214 Nem hiszem akkor nem venne fel lila öltönyt :-) -
Nem hiszem neki van ízlése várna az illegális HD-re... -
Okés a csávó nyomott egy kis warez-t, de azért kemény, hogy rögtön nyomod az anyázást 1 percre rá... -
sandor8206 #39211 TDK
39124-es hozzászólással tökéletesen egyetértek, bár én ennél jobbra osztályzom a TDK-t 10/8, de az ott felsorolt dolgokkal teljesen egyetértek(kivéve a járműves dologgal és Batman rekedtes hangjával ezek már az előző részben is ok voltak számomra), nekem Begins jobban bejött. A kamerás verzióhoz hozzáfűzve, nekem teljesen megfelelt, hisz nem egy "látványfilmmel" van dolgunk, azoknál jobban kijön a mozi és tv közti különbség.
Tényleg Joker viszi el a pálmát.Ja és ő is a illegális Cam-os verziót nézné meg:-)
SPOILER
Aki látványfilmre és sok akcióra vár az csalódni fog, van egy pár üresjárat, de egy jó film. És tényleg az egyik legnagyobb hibának gondolom, hogy ez nem Gotham City, hanem Chicago, teljesen hiányzik belőle a Begins képi világa. Szóval amit vártam és amit kaptam, kicsit csalódás, sajnos kapásból tudnék sorolni több hibát is a filmmel kapcsolatban, a + dolgokat is de ezek várhatóak voltak. -
hülye spammer -
moviefan #39209 Hatalmas az X-akták - Hinni akarok !Ma volt a hazai premier.Megnéztem moziban de már hazafele tudtam hogy ezt még ma megnézem!Régen is óriásit aratott, de ez megkoronázta az eddigieket!Már le is szedtem netről!Este tutira megnézem.Ha segít innen le tudjátok szedni: http://land.myftp.org -
volt pár helyesírási hiba sry -
Igen, a batman az elsősorban hangulat. Ebben Burton 5*os. Ha túl komolyra/realistára veszed, mint a beginsben, az már úgy gáz nagyon. -
Na ha már Batman:
Nekem Burton Batmanjai a kedvenceim. Tényleg elég gyermekded de a legjobb hangulata (számomra) azoknak van. Nekem a 2. is nagyon tetszett, habár az tényleg elborultam, de "buston-ösebb" és az nekem bejön. :)
A 3. és 4. részek számomra egy kalap híg fos és egy tálnyi darabos sz@r közötti értéket képviselnek.
A Begins viszont tényleg jó (filmes viszonylatban) de ami nekem a nagybetűs BATMAN, az Burton. Annak a világa nekem jobban bejött, habár tényleg nagyon tetszik az új is, és kíváncsian várom a Dark Knightot. -
köcce -
augusztus 7 ha jól tom..... -
*mikortól -
dark knight-ot mikor adják magyarországon? :O -
Csocso-nek üzenem törölje ki sürgősen a #39198 -at!
Ha ez nem történik meg időben akkor Riddick-nek előre szolok! Vegyél be nyugtatót mielőtt a #39198 válaszolsz!!!!! :DDDD -
én már régóta akarom megnézni a Vérző olajjal együtt....de vhogy még nem volt erőm ahhoz, hogy leüjjek arra a 3 órára...... -
gratulálok -
bagdadigiliszta #39198 No Country for Old Men 10/1 na ezt a gyászt minek néztem meg? oscar ennek? -
Derült égből Polly
7/10 -
Nicholson volt csak igazán pszichopata. Nézd meg mit tesz a többi emberrel maga körül. Ingázik az őrjöngő elmebeteg és zseniáis gonosztevő között. Sokkal félelmetesebb így, mint egy tucat keménykezű dúvad. -
majd kiderül :D -
Cartman+woman=Cartwoman :)
-
Sawyer2 #39193 Szerintem Catwoman-t ki kell hagyni a Nolan-szériából. Szerintem az egész egy erőtlen karakter. Még Robin is jobb nála.
Nekem annyira nem tetszett Nicholson Jokere. Egy pszihopata őrült gyilkos nem így néz ki. Ez egy vigyorgó bohóc. De azt kétségtelenül jól játszotta. -
Catwoman:D -
Cartwoman? Ő vmi új gonosz ? :) -
Nyugi, egyről beszélünk :D , csak a pasit Ben Affleck-ről mintázták, és a szinkronja is ő volt :) -
Pont ezt akartam írni. -
Cartwoman rulz
-
"és Nicholson is hatalmasat alakított Jokerként"
Azt írják imdbn akik látták a filmet, hogy ez a vélemény csak addig van az emberben amíg nem nézi meg az új filmet Ledgerrel
-
"Elsőt elviszi a válán Nicholson"
[EGYETÉRTŐEN BÓLOGAT]
"a második pedig annyira perverz, hogy már fáj, pingvin 4 prezident!"
Áhhh, kizárt. Az a fos senem perverz, senem izgalmas, egyszerűen nulla mint az utána érkező 3-4-rész :) -
az első Batman jó volt......és Nicholson is hatalmasat alakított Jokerként.....a többi már nem jött be annyira....a Bale féle Begins nekem nem tetszett.....végig untam az egészet.....a mostani sötét lovagos is kezdetben hidegen hagyott és joker se tetszett...de aztán kezdtem megbarátkozni vele és most ott tartok, hogy majd ha lehet megnézem....de nekem olyan érzésem van hogy ezt a filmket Joker fogja elvinni a hátán.... -
1 nagyon jó, alap
2. nemrossz
3. kritikán aluli
4. fossssssssssssss -
Az első batman télleg alapfilm, szvsz a 2. rész már kritikán aluli (mint ahogy az összes többi is). A begins összehasonlíthatatlanul jobb volt(számomra!) az összes "klasszikus" batmannél. -
gyerekes?hát nem tudom...:) -
En nekem a Bale fele batman kicsit .... gyerekes... nem tudom elmagyarázni, hogy értem :(