1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sandor8206
    TDK
    39124-es hozzászólással tökéletesen egyetértek, bár én ennél jobbra osztályzom a TDK-t 10/8, de az ott felsorolt dolgokkal teljesen egyetértek(kivéve a járműves dologgal és Batman rekedtes hangjával ezek már az előző részben is ok voltak számomra), nekem Begins jobban bejött. A kamerás verzióhoz hozzáfűzve, nekem teljesen megfelelt, hisz nem egy "látványfilmmel" van dolgunk, azoknál jobban kijön a mozi és tv közti különbség.
    Tényleg Joker viszi el a pálmát.Ja és ő is a illegális Cam-os verziót nézné meg:-)
    SPOILER
    Aki látványfilmre és sok akcióra vár az csalódni fog, van egy pár üresjárat, de egy jó film. És tényleg az egyik legnagyobb hibának gondolom, hogy ez nem Gotham City, hanem Chicago, teljesen hiányzik belőle a Begins képi világa. Szóval amit vártam és amit kaptam, kicsit csalódás, sajnos kapásból tudnék sorolni több hibát is a filmmel kapcsolatban, a + dolgokat is de ezek várhatóak voltak.