106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sandor8206 #39500 Ja és akkor neked régen szar, hogy attól függ egy film minősége, hogy hol nézed, milyen körülmények között. Mondjuk én is beindulok, hogy ha 3 méteres batmant látok.
Aláírás:
BATMANT CSAK OTTHON MOZGALOM ELNÖKE! -
csak még most sem értem meg, hogy mi a fasz közötök van hozzá, hogy hol, és milyen verzioba nézni meg? -
Ne legyél már balfasz.itt nem a The Dark Night-ról van szó hanem arról hogy aki cam-os verzióban néz filmeket az egy igénytelen ember.Vagy pedig egyszerűen csak nem szereti a filmeket és csak kötelersségből nézi őket hogy tudjon miről dumálni másokkal... -
:DDDDDDDDDDD -
sandor8206 #39496 Hát te ismersz engem?
És ne bántsd a Ladámat!!!
Aláírás:
:C
unalmas már ez -

-
:DD Jó nap lesz a mai :DDD -
Harry Seldon #39492 Nálad az a vita alap, hogy abszurd módon eltorzítod a film iránti lelkesedést és tiszteletet? Mert akkor jobb lesz, ha abbahagyjuk.
De lássuk, mire mész ezzel:
Szerinted egy nagyszerű filmet -legyen az Batman, legyen az akármilyen frankó film, műfajra és témára való tekintet nélkül -, tényleg úgy érdemes megnézni, hogy letöltöm az aktuális kedvenc torrent oldalamról a hányinger, gány, aliglátokvalamit-alighallokvalamit kombóval tupírozott változatot, és megnézem az átlag 17-19-es monitoron, 500-as felbontásban?
És akkor ezek után próbál meg valaki értékelni egy akármilyen filmet? Eleve a körülmények, ahogy megnéze, azok értékelhetetlenek!
És érted: Vér Istvánka most marha büszke arra, hogy ő már látta az aktuális premiert - otthon. Pedig nem látta. Egy nagy rakat igénytelenséget látott, ennyi.
Az ilyen emberek véleményének értéke nálam egy kövér és kerek nulla.
És hogy egy kicsit én is túlozzak, hátha akkor tök igazam lesz: Adja elő magát a putrisoron a kockaladának támaszkodva, hogy "héj, tezsvíreim, én már láttam a bétmént, hát kárvá jó volt, az ányám básszám még!"
Ott még vagány csávó is lehet, meghívják egy kétdekásra is, ha mesél róla fél órán keresztül. Aztán lehet venni szotyit és tökmagot, haverok fel a putriba, és "nézzük meg mégeccer mer tök jó hogy letöltöttem és nem fizetek érte és még kritizálni is merészelem"...
Nálam ez a mentalítás nem becsületes, önmagára és önmaga szórakoztatására valamit is adó gondolkodásmódra vall. És mint ilyen, elítélem, és nem vagyok rá kiváncsi. Ezért nem járok putrisorra. De az ilyen meg ne járjon fel netes fórumokra. Ennyi.
Minimális igényesség kéne csak, semmi több. -
Szép volt! :) -
homeless #39490 

-
:Dd -
sandor8206 #39488 Itt nem arról van szó, hanem vegyétek már észre magatokat, hogy nem mindenki rohangál otthon batmanas gatyában,Jokeresre festett arccal maszturbál Nolan fényképére. Valakinek ez csak egy film, egy szórakozás,kikapcsolódás semmi több. Jó film és kész,ennyi. Beteges ez a batmant csak moziban, szigoruan csak batman jelmezben, jokeres pazz adagolóval a kezünkben, és csak Twoface-es érmével szabad fizetni a moziban dologgal. Nem azzal van a baj, hogy ti ennyire pörögtök rá, de baszogatjátok az embereket akinek ez csak egy film,tökéletesen jó a cam-os verzió( azt se tudjátok miért) és éljenek a nulla emberek!
Aláírás:
Igen, óriási nulla vagy, zéró tartással, az év egyik legnagyobb filmjét nem tudtad bevárni, amíg eljut a moziba, ahová való... Bőszánalom. A köbön.
De legalább a részletekben képben vagy:
"a joker pedig valóban más, mint a képregényben"
Ledger Jokerét a Long Halloween és a The Killing Joke c. képregények alapján hozták össze, nyilván Nolan ötlete volt. Jobbulást. -
A miskolci bonnie és clyde
tegnap kaptam el viasaton már éppen lefekvéskor, de mivel kimaradt az életemből mi is volt ez az egész céco veluk megnéztem, természetesen mint film egy nagy nulla, több szót nem is érdemel,de mint megtörtént esemény egész jo volt, a srácnak lehetett volna annyi esze ha már meguszták az első nagyobb balhét, leléphettek volna az országbol is...érdekes hogy szinte csak véletlenek miatt buktak le...ja és nem érdemelték meg a bonnie és clyde nevet, közük nem volt hozzájuk, amelyik ujságiro ezt rájuk ragasztotta atol visszavenném a képesitését...meg azoktol is akik átvették :) -
én is egy nulla vagyok akkor
de gyönyörű
-
Így van. -
Harry Seldon #39483 Azért nullázta le, mert ha itthon nézte, majdnem biztos, hogy egy igénytelen cigányoknak való warez-változatot tekintett meg a 10 collos és ugyanennyi idős CRT-jén. És igen, ezért aztán teljesen jogos a nullázás. -
Harry Seldon #39482 Nem gyépéknek való film. 10/10 -
Na, ha 20 éves kislányként viselkedik egy idős hölgy, az felettébb szórakoztató tud lenni így filmen, de szvsz. élőben te képelnéd fel elsőnek... :DDD -
Michael Schumacher? -
Mamma Mia! -
Elbűvölő. MS olyan volt mint egy 20 evés kislány. Abba fan vagyok, ezert a számok is nagyon tetszettek. Amúgy meg kellemes musical/vígjáték. Semmi extra. Nekem 2008 Top 5-ben benne van. -
majdnem:D:D -
Erőszakik (In Bruges) jobb? :c -
hipervandor:D:D:D:D -
na ennél a Wantednél elcseszettebb filmet régen láttam.
sztem néha a kevesebb több, és ha nem pörgették volna túl az egészet, akkor sokkal korrektebb lett volna ez a film.
3/10 -
Next
Átlagos eksönmúvi Nic Cage-el, utolsó 15-20 perc kicsit lehúzta a filmet nálam :c Ebben a témában a Deja Vu sokkal jobban bejött... De Jessica Biel nem semmi bringa... :o
5/10 -
Nekem nagyon bejött, egyáltalán nem horror az,
hanem társadalomkritika az 50s évek "hamis" amerikájáról -
Fido
hát ez paródiának gyenge volt:\ olvastam olyat hogy simán van olyan jó, mint Shawn of the dead, hát ez meg sem közelíti horrorzombis filmnek túl komolytalan, paródiának meg szar, 5/10. -
:D -
sandor8206 #39470 Nem vénnek való vidék 1/10 -
tudod, ő írországban nézte meg, és így a többi ember nulla. érted...
írd be, hogy Nem vénnek való vidék 1/10 és egy órán keresztül anyázni fog. mert az ő ízlése az etalon. hitler is így gondolta ezt...
a joker pedig valóban más, mint a képregényben (amit legjobban a rajzfilsorozat adott vissza) ez tény, de ez a joker jobb
-
sandor8206 #39468 Igen Nolan bácsitól szeretnék egy dedikált kópiát -
Garga Pitic #39467 Ő hardkór kamos. Filmet egyenest a forgatásról :) -
sandor8206 #39466 nem baj,egy mozi legyen és kész ahol felveszik a cam-os verziót -
van ebben a mondatban egy egészen kicsi ellentmondás :) -
sandor8206 #39464 Éljenek az illegális cam-os verziós filmek, le a mozikkal.
Batmant csak otthon!!!!!!! -
nem magasztaltad eléggé a filmet, és ez fáj neki, ja meg leszoltad a jokert alakito szinész teljesitményét, tul kemény volt az a fél pont levonás, nem gondolod? nem is támasztottad alá fél oldalas eszében miért a minusz...
ja igen, és mivel nem vagy abban a helyzetben hogy éppen kulfoldon tartozkodol és moziban nézheted, ez ugyancsak nagy gyalázat a filmmel szemben..
-
...
nem vágom mire támadsz be,mikor
1. leirtam hogy ez az én véleményem
2. még csak nem is fikáztam,csak amint írtam,én másnak képzeltem eddig egy joker karaktert..vmiért más maradt meg bennem a gyerekkori batman-ek után
amiatt meg hogy hol nézem,te rohadtul ne nullázzál le engem,köszi -__- -
jah, látszott hogy úgy írtál róluk, hogy először találkoztál a HP-vel :D
amúgy legalább a hatot hetet olvasd el, sztem a hetedik barom ütős meg király lett, és ezt filmben annyira jól sztem, nem fogják tudni visszaadni