1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Harry Seldon
    Nálad az a vita alap, hogy abszurd módon eltorzítod a film iránti lelkesedést és tiszteletet? Mert akkor jobb lesz, ha abbahagyjuk.

De lássuk, mire mész ezzel:

Szerinted egy nagyszerű filmet -legyen az Batman, legyen az akármilyen frankó film, műfajra és témára való tekintet nélkül -, tényleg úgy érdemes megnézni, hogy letöltöm az aktuális kedvenc torrent oldalamról a hányinger, gány, aliglátokvalamit-alighallokvalamit kombóval tupírozott változatot, és megnézem az átlag 17-19-es monitoron, 500-as felbontásban?

És akkor ezek után próbál meg valaki értékelni egy akármilyen filmet? Eleve a körülmények, ahogy megnéze, azok értékelhetetlenek!

És érted: Vér Istvánka most marha büszke arra, hogy ő már látta az aktuális premiert - otthon. Pedig nem látta. Egy nagy rakat igénytelenséget látott, ennyi.

Az ilyen emberek véleményének értéke nálam egy kövér és kerek nulla.

És hogy egy kicsit én is túlozzak, hátha akkor tök igazam lesz: Adja elő magát a putrisoron a kockaladának támaszkodva, hogy "héj, tezsvíreim, én már láttam a bétmént, hát kárvá jó volt, az ányám básszám még!"

Ott még vagány csávó is lehet, meghívják egy kétdekásra is, ha mesél róla fél órán keresztül. Aztán lehet venni szotyit és tökmagot, haverok fel a putriba, és "nézzük meg mégeccer mer tök jó hogy letöltöttem és nem fizetek érte és még kritizálni is merészelem"...

Nálam ez a mentalítás nem becsületes, önmagára és önmaga szórakoztatására valamit is adó gondolkodásmódra vall. És mint ilyen, elítélem, és nem vagyok rá kiváncsi. Ezért nem járok putrisorra. De az ilyen meg ne járjon fel netes fórumokra. Ennyi.

Minimális igényesség kéne csak, semmi több.