106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The dark knight
fantasztikus jo film, látni kell ,végig leköt, nem unalmas, pörög...ja és persze joker valami eszméletlen jó, 100%ig elhiszed hogy kattant...
39812, Sephi:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Two Face-nek meg kellet halnia, igy kerek a történet, ő kevés lett volna egy egész részhez... és hogy miért nem ölte meg Jokert? ha ezt kérded akkor nem értetted mit feszeget a film, ki is batman -
Ja-Ja ubergagyi kategoria. -
Skorpiokirály 2.
Tipikus elbaszott folytatása egy jó első résznek (ilyen sok van és még lesz is)ismeretlen szinészekkel.Baszki itt a végén ahogy a skorpio megvan csinálva az valami atomszánalom ilyet hogy mernek csinálni nem is értem.
No mindegy elvett a szabadidömből 1 óra48 percet. -
Harry Seldon #39858 Pörögjél még tizennyolc sort egy mondatra. -
Inkabb menj es irjal meg 5 oldal a elmeny beszamolodbol, hatha akkor meg jobban fognak tisztelni a rajongoid hisz te neked atjot a film es tokeletes vagy.
Megnezem 10 ev mulva ujra es akkor irok meg hatha akkor elgedett leszel velem mester.
-
Harry Seldon #39856 Inkább 10 év múlva. -
The Dark Knight
Jézusom...Hol kezdjem? Talán ott, hogy ki vagyok én, hogy kritikát/véleményt írjak erről a filmről? :)Ez a gondolat motoszkál bennem.. Na de muszáj...Muszáj mert most mozi után nem bírok úgy lefeküdni, hogy ne írjam ki magamból...Nem,..kiírni nem tudom, inkább úgy fogalmazok, hogy megpróbáljam kiírni magamból...Igen így helyes...
Természetesen mindenféle spoiler nélkül...
Joker(avagy amit már mindenki elmondott százszor):Látni kell....Ilyen alakítása nem lesz senkinek(!) mégegy jóideig...Heath Ledger -t akarod látni a filmben és ezért akarsz elmenni erre a filmre? Felejtsd el... Nem fogod látni...Csak Jokert látod majd...Egy pillanatig nem tudtam az egész film alatt "freak" barátunk mögé képzelni a színészt...Remélem, hogy soha senki nem fogja megpróbálni újraalakítani Jokert egy másik rendező újrafeldolgozásában, mert ilyet nem lehet csinálni...Ha ez a f*szi nem kapja meg az Oscárt(nyugodjon békében, istenem mekkora színészt veszítettünk) akkor én többé az életben nem fogok díjátadást nézni a témában, mert akkor nincs igazság a Földön...
Ahogy elkezdődött a mozi ismerős rész jött(mint mindenki énis végignéztem az első 6percet a blu-ray Begins discről HD ben így az a rész ismerős volt) aztán jöttek az új dolgok...Komolyan mondom a 2.5 óra úgy telt el, hogy meg se mozdultam...A film magával ragad, beszippant, olyan szinten letaglózott, hogy azt szavakba nem lehet önteni. Mindenféle Spoiler nélkül csak annyit, hogy én még káoszt ilyen élethűen megcsinálva filmben nem láttam(pedig mint itt sokan nem 1-2 filmet láttam már életemben). Akciójelenetek: Utoljára a Ryan Közlegénynél éreztem ezt a tökéletességet ami ezekből a jelenetekből árad...Fenomenális, nincs rá jobb szó. A történet? Na ez az a film ahol semmi nem kiszámítható, lépten nyomon meglepődsz majd, mert abszolút nem arra számítasz ami következni fog!
Most pedig hadd engedjek meg egy kis fikázást is magamnak(na nem a Dark Knightra): Spiderman-ek,Superman-ek,Hulk és a társai...ehhez a filmhez képest mintha nevetséges amatőrpróbálkozások lennének...Köszönjük a részvételt, hiszen ez a fontos...
Na eleget írtam azt hiszem, zárszónak annyit, hogy ez a film nálam felkerült a Top3 ba a Schindler Listája és a Volt egyszer egy Amerika mellé. 10/10 -
Igen? Phuu jo, hogy szolsz csak az a baj, hogy le sem szarom a velemenyed.
bye -
sandor8206 #39853 Amúgy ne is vitatkozzatok velük, most megy a aBatman topicban a vitta, hogy batman nyugodtan létezhet. Ilyenkor akkor minek magyarázkodsz, vagy kinek? Ez már durva!!!! -
Harry Seldon #39852 Tőlem úgy alszol, ahogy jól esik. -
Nehogy azt hidd, hogy álmatlanul fogok forgolódni most az ágyamban.
-
sandor8206 #39850 az a jelenet számomra egy giccs(persze van más is ami nem jön be, de tökéletes film nincs), adnám simán TDK-ra 10/10, de az végett annyit veszít számomra a film értéke,hogy csak na , gyűlölöm az ilyen jeleneteket, már csak az amerikai zászló hiányzott. -
Harry Seldon #39849 Nem érdekel a véleményed.
sweech: Nem a pontozással van a baj, hanem a baromságokkal, melyeket le is írtam. Például: Harvey Dent, mint felesleges időhúzás...
-
xxxpaulxxx #39848 Bocsi... nem azért de elvileg ez a topic nem a Batman kielemzésére készült... arra van másik... írja le mindenki hogy látta a batmant és hogy tetszett/nem neki de ne kötöszködjünk már a másik véleményével
-
sandor8206 #39847 nem kötözködés, de számon kéred rajta,hogy ez baromság amit ír mi az hogy nem tetszett ez meg az és felsorolsz cáfolatoknak olyan dolgokat ami a te véleményed, tök szubjkektiv dolgokat. Neki is megvan a véleménye, meg neked is.
de te is észérvekkel gyere már ne a te "ízléseddel", nem etalon -
ez meg szép lett. -
a kulcsszó a [b]szerintem[b/]. tényleg olyan kurvára nehéz megérteni, hogy mindenkinek más az ízlése? -
Annyiban tényleg egyet értek, hogy Batman-ből kicsit néha sok volt. Nagyon kevés jelenete volt a levelőgeb, pedig azért egy-egy repkedős jelenet a felhőkarcolók között nagyon feldobta voltna ezt az így is kiváló filmet. Tehát kicsit sok Batman volt, és több Jokert vártam volna. Egy kis agyatlan gyilkolászást vagy valamit 
Amit sok helyen olvasok, hogy egyesek szerint a csaj felesleges/rossz vagy miegymás volt, teljesen abszurd. Nélklüle Two Face sem lett volna az aki...
Történet előtt meg le a kalappal!SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahogy Joker elszámítja magát: a nagy ember, aki a jó oldalon áll a tragédia miatt át áll a 'sötét' oldalra, viszont a hajókon nincsen egy olyan ember sem, aki felrobbantaná a másikat. Fantasztikus
-
Szerintem meg csak annyi volt a lényeg, hogy belebaszdhasd valakibe a bökőt. Imádom mikor az embernek félve kell elmondania a véleményét, mert a csúnya filmkritikusok mindenhol figyelnek.
Nekem meg ez a veleményem. -
Harry Seldon #39842 Harvey Dent, mint felesleges időhúzás? Könyörgöm, ő adta a dráma legnagyobb részét!
Mi bajotok Batman maszkjával? Ez nem rajzfilm volt, talán feltünhetett volna...
A járművek mitől röhejesek? A moci szerintem nagyon ütős volt. Mi volt benne a nevetséges? Szerintem inkább félelmet gerjesztő volt, semmint nevetséges. A moziban legalábbis senki sem röhögött egyiken sem.
Megölni Jokert? - már a felvetés is vicc kategória.
Ne ájulj el, és ne adj rá tizet. Nem érdekel. Baromságok helyett azonban észérvek kellenének... -
Mi nem jött át neki?
adott rá egy 8-ast nem?
vagy kötelező mindenkinek elájulni és 10-est adni?
elmondta a véleményét és kész... -
Harry Seldon #39840 Na és? -
pedig én is egyetértek vele... -
Harry Seldon #39838 Totál nem jött át neked ez a film. A spoileres leírásaidból ez egyértelmű... Nézd meg 5 év múlva. -
sandor8206 #39837 Érdeklődnék nem tud-e valaki valamit arról, hogy nálunk nyomják-e 3D-ben a nemsokára bemutatásra kerülő Journey to the center of the earth című filmet, valami infót. A film teljesen érdektelen, lerágott csont de a trailer alapján ha nyomnák 3D-ben megnézném szívesen. esetleg ha senki semmit, valami linket feldobnátok ahol ezekről a később folyamán rakhatnak fel infót. Előre is köszi. -
sandor8206 #39836 X-akták-Hinni akarok
Elég sok rossz kritikát kapott,nem olyan rossz én inkább azt mondanám átlagos, nem vagyok fan ,csak akkor láttam a sorozatot amikor kisebb voltam és ment az m1-en szóval nem most volt, na és persze az első mozifilmet. Idegenekre nem számítottam, szerintem lerágott csont lett volna ha ezzel jönnek.
Sok hsz szerint némelyik sorozat résznek jobb sztorija van, lehet nem tudom nem emlékszek csak párra(gumiember király, beszarás volt).
Tehát szerintem a sztori minimálisan x-aktás, belefér, a film inkább nyomozós mint misztikus (realisztikusabb sztori, persze mikor kiderül minden a végére az annyira nem,de ettől x-akta a film címe és nem Kojak).Átlagos ,egyszer nézhető de nem annyira rossz hogy ki kelljen hagyni.
10/5+1 a téli tájon játszódó jelenetek, nagyon hangulatos,nagyon szépen van fényképezve,nagyot dob a film hangulatán. -
Míg a jackpot el nem választ 6/10
Egy két poént leszámítva eléggé untam.
Inkább csajoknak ajánlanám... -
sandor8206 #39834 de jobb nőt is berakhattak volna helyette, nekem annyira az se jött le hogy ez a csaj itt valami frenetikusat játszott volna, Katie legalább kellemesebb a szemnek, és megmondom őszintén K.H. pocsék színész de ha Nolan választotta a Beginsbe, ha már 1szer ő kezdte, maradjon, nem szeretem ha (mindegy milyen filmben) váltogatják a szereplőket.
mondjuk állítólaga a csaj nem akart szerepelni, de legalább valami értelmesebben kinéző csajt kerestek volna, mert ez egy nulla bringa. -
gondolom ott meg 10-ből 9 ember szarnak ítélte meg, mert nem értették:D -
így kellet volna írnod:) -
Jumper
hát ennél többre számítottam, sztori egy nagy nulla, ami önmagában még nem is olyan baj, de hát azért ennél vmi jobbat is kitalálhattak volna, ebből a teleportálásból többet is ki lehetett volna hozni, elég b kategóriásra sikeredett egész, ennek ellenére egyszer nézhető, de csak szigorúan egyszer:d 6/10 -
xxxpaulxxx #39830 akkor máshogy írom: az volt benne az eredeti, hogy egy ilyen óriásszörnyes filmet egy ember szemszögéből élhettünk át. Nah így már jobban tetszik?:D -
"Nagyon tetszett benne az eredeti ötlet... egyfajta blair witch project- Godzilla keveréket kaptam"
wtf? lol, ebben sok eredeti nem volt, gyakorlatilag le is írtad miért, szal nem értem első mondatod, attól még mondjuk jó film. -
xxxpaulxxx #39828 Cloverfield
8/10
Nagyon tetszett benne az eredeti ötlet... egyfajta blair witch project- Godzilla keveréket kaptam és tényleg izgalmas volt:)
Negatívum: a kamerának érdekes módon semmi baja nem történt -
katie holmes egy buta picsa, és ez sugárzott belőle a batman beginsben, nagyon jo dontés volt hogy lecserélték, szerintem senkinek nem hiányzik. -
Waste Allocation Load Lifter Earth-class : 10*/10 
S.K. - It : 8,5/10 -
Szvsz azért Gyllenhaal még mindig jobb, mint Katie Holmes. Holmes sztem nagyon antipatikus. -
Batman vs. Joker téma:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem vagyok Batman szakértő, gyakorlatilag csak a filmeket láttam, de tudtommal a karakter egyik fő jellemvonása, hogy nem öl meg senkit.Ezért ha megölte volna Jokert, azzal pont, hogy eltűnt volna belőle a rendíthetetlen, elvekhez ragaszkodó hős, és ő is azzá a bizonytalan és esendő karakterré vált volna, mint Harvey. -
most már ott is kult státusza van. itthon bevétel szempontjából szót sem érdemel. tehát bukott. na most akkor hogy is van ez? (ez költői kérdés volt) -
Mivel főként Batmanként szerepel a filmben ahogy hallom így sok lehetősége nincs a csillogásra...