[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sandor8206 #39836 X-akták-Hinni akarok
Elég sok rossz kritikát kapott,nem olyan rossz én inkább azt mondanám átlagos, nem vagyok fan ,csak akkor láttam a sorozatot amikor kisebb voltam és ment az m1-en szóval nem most volt, na és persze az első mozifilmet. Idegenekre nem számítottam, szerintem lerágott csont lett volna ha ezzel jönnek.
Sok hsz szerint némelyik sorozat résznek jobb sztorija van, lehet nem tudom nem emlékszek csak párra(gumiember király, beszarás volt).
Tehát szerintem a sztori minimálisan x-aktás, belefér, a film inkább nyomozós mint misztikus (realisztikusabb sztori, persze mikor kiderül minden a végére az annyira nem,de ettől x-akta a film címe és nem Kojak).Átlagos ,egyszer nézhető de nem annyira rossz hogy ki kelljen hagyni.
10/5+1 a téli tájon játszódó jelenetek, nagyon hangulatos,nagyon szépen van fényképezve,nagyot dob a film hangulatán.