106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Harry Seldon #39941 Te tényleg fogyatékos vagy.
Elkezdtünk beszélni Bale színészi kvalításairól. Hoztam egy filmet, amiben abszolut jól játszik és rácáfol a fapofás baromságodra. Erre azzal jössz, hogy volt a filmben nála jobb. Holott kajakra csak Bale-ről beszéltünk, a filmjeiről, önamgához viszonyítva. Erre ezt szóvá teszem és jön a Szarvasvadász, aminek végképp semmi köze sem Bale-hez sem a filmhez.
Kész bazmeg, te fullgyépé vagy. :D -
Marmint a retardalt alatt magadat erted ?
Mert biza ha belegondolok, jo par filmet feltudok idezni, ami a hasonlo temaban magasan ubereli azt a filmet, nem csak szineszi jatekban, hanem tortenet vezetesben is.
Par pelda.
Szarvasvadasz, A szakasz stb -
ezzel történetesen én is egyetértek...
nagyon kellemes csalódás volt az a film... -
Harry Seldon #39938 Most önmagához viszonyítjuk, vagy most már másokhoz adott filmben, hogy valamit ki is hozz a vesztes helyzetedből? De szánalom...
Nem csak te gondolod így, oké. Van sok retardált a világon, ezen nincs mit bizonyítani. -
Ja es meg vaami nem az en velemenyemet vagom be ide, hogy lasd nem csak en gondolom igy.
"meg kell irnom a véleményemet....
valamelyik topicban halálra dicsérték christian bale-t,hogy micsoda szinész és élete legjobb alakitása volt ebben a filmben.
MICSODA!
NAGYON VÁRTAM EZÉRT IS HOGY LÁTHASSAM.
BORZASZTOAN CSALODTAM.RENGETEG FILMET LÁTTAM MÁR ERRÖL A TÉMÁROL ÉS A KÖZELÜKBE SEM ÉR.VONTATOTT,UNALMAS ÉS A ZENÉJE!TÖBBSZÖR MAJDNEM ELALUDTAM.
ÉS CHRISTIAN BALE!ROSSZ VOLT.ERÖLTETETT.SEMMI KIUGRÓT NEM CSINÁLT.SÖT EGYENESEN ROSSZUL JÁTSZOTT.A FILM VÉGEFELÉ MÁR EGYENESEN KEZDETT IDEGESITENI."
"Most sem jöttem rá, mi olyan jó Christian Bale-ben. Rossz alakítást még nem láttam tőle, de még egyszer sem fogott meg. Amikor ebben a filmben vaktölténnyel lőnek rá és dührohamot kap ("Don't you ever, ever do this again..." - valami ilyesmit ordít), az például kifejezetten fals jelenet volt."
-
Emlekszel benne Steve Zahn jatekara okoska ? Sokkal nagyobb atelest vitt a szerepebe, pedi az a szerep meg sem kozelitette azt amit Bale kapott joember. -
Harry Seldon #39935 Rescue Dawn még mindig...
Ne vedd tudomásul hogy tovább makoghasd a baromságodat, de attól még létező tény, hogy abban eszement nagyot játszik a srác.
Rescue Dawn, Rescue Dawn... bizonybizony... -
Harry Seldon #39934 De. Kész, ma nem vagyok itt teljesen, bocs... -
sandor8206 #39933 Nem Terry Gilliam? -
Ugyanmar, nezd vegig az osszes szerepet es rafogsz jonni, hogy a "teljes" ateles hianyzik a jatekabol, csak a morzsai talalhatok meg benne a VELEMENYEM szerint.
Nincs benne az a temperamentum, ami sok szineszben megtalalhato es amivel megjelenitti szimplan a mimikajaval vagy testbeszedevel a szereplot.
A harag, az elkeseredes, a fajdalom es sorolhatnam.
Persze szineszeket nehez osszehasonlitani ez teny, de az alapja minden jateknak a szintiszta ateles es azt mogorva abrazattal nem lehet mindenhol ezt elkendozni.
Csak nezd vissza a filmeket, ugy jatszott Bale pl a Yumaban hogy erezted az elkeseredest, hogy nem tudja eltartani a csaladjat es ezert mindent elkovet ? En nem ereztem a szerepben tobbet annal a bizonyos mogorva abrazatnal.
Esetleg a TDK, ahol a hatarait feszegeti Batman es raakar jonni hol az hatar amit az ot korulvevo hosi mitosz ketteszakad es ezen elgondolkozik? Egy bargyu merenges nem sok nem utkozott ki az orcajara.
Prestige ahol ugye a ket buvesz verseng es mindent feladna, hogy tultegyen a masikon ? Ott is csak Jackmanon lehetett ezt erezni igazan, eppen ezert nyomta el a Bale szerepet a jatekaval, pedig a ket szerep teljesen egyenragu.
Igen abban igazad van, hogy nem annyira kotott Joker jateka sokkal tobbet megenged a szinesznek, de ez nem jelenti azt, hogy a kiegeszito jateka az ellentetes oldal szereplojenek, ne nohetne fel melle. Joker jateka azert nyomta foleg el ennyire, bar a rendezonek Nolennek is szerepe volt ebben,mivel kiakarta hangsulyozni, hogy Batman nem lenne senki az ellensegei nelkul. -
Harry Seldon #39931 Ugyan már, egyik legjobb játékát a Rescue Dawn-t sem hajlandó tudomásul venni, csak hogy ragaszkodjon a sápadtan sekélyes "véleményéhez"... -
Harry Seldon #39930 Részemről nem lenne semmi, mert részben egyetértek ezzel a megállapítással. Nem voltak nagy szerepei, a Túl a barátásgon sem volt egy ihajcsuhaj kihívás, hacsak nem annyi, hogy le kellett győznie a hetero énjét egy jóval undorítóbbra.
Azt azért illik figyelembe venni, hogy ha nem hal meg, akkor vélhetően kajak befut és jöttek volna a komoly szerepek. Ugye senki nem akarja elfelejteni, hogy a The Imaginarium of Doctor Parnassus főszerepét is rá bízta Tim Burton???
Ledger még óvatosan megítélve - Joker szerepéből kiindulva - minimum egy új Depp lett volna. De lehet, hogy annál jóval több.
A kérdésedre pedig, miszerint "ha nem halt volna meg,látnánk-e ilyen drámainak az alakítását" csak azt tudom válaszolni, hogy én alapból kritikusan ültem be a TDK-ra, elhatároztam, hogy önmagában nézem a játékát és nem kapcsolom hozzá a tragédiát. Ahogy most sem teszem, csupán akkor, amikor az kerül szóba, hogy mi lett volna belőle.
Legutolsó alakítása alapján nagyon jó színész lett volna belőle, jó alakításokkal. A nagy nevek éppen kezdtek felfigyelni rá, vélhetően nem ok nélkül. -
A Amerikai pszicho-t és A gépészt direkt hagytad ki a felsorolásból mert szerintem ebben a két filmben igencsak zseniálisat alakított.
Egyébként a A nap birodalmában is nagyon nagy volt attól függetlenül hogy maga a film kicsit giccses lett/bár nekem nagyon bejött/.:) -
sandor8206 #39928 az biztos -
"De itt kiutkozott a kettojuk kozotti kulonbseg, az orulet hataran levo az onmaganak is ellentmondo szemelyiseget, olyan atelessel jatszott el, amire egy Bale szerintem soha nem lesz kepes."
Úgyan már.Teljesen egyértelmű hogy Joker szerepe alapból sokkal izgalmasabb egy színész számára és sokkal több lehetőséget ad a játékra... -
sandor8206 #39926 Az biztos ,Prestige, húúúúúúú király film, és Jackman valóban zseniális
Batman Vs. Rozsomák 0:1 -
Tevedes en nem azt irtam le hogy tehetsegtelen szinesz, hanem hogy tul van hypeolva es azt a szintet, amiben a remek filmekben amiket megkapott "szerencsejere", tul lihegik.
Pedig azt a szintet nem uti meg amivel merik.
Lasd pl TDK, micsoda film mondjak, pedig nem sok koze van hozza.
Vagy a Prestige, ami szinten nem az o alakitasanak koszonheti, hogy egy jo film lett, mivel szvsz Hugh Jackman siman lejatszotta a szerepevel es inkabb a film eredfetisege volt ott is ami az atlag fole emelte a mozit.
Esetleg a Yuma ? Nem hiszem ott is csak annak koszonheti, hogy mint filmet megjegyeztuk, mert talan az Unforgiven ota nem igazan kenyesztettek el minket valamirevalo western tortenettel a rendezok.
Begins ? Nem hinnem tucat szinesz jatszotta volna ugyanezen a szinten a szerepet, semmi rendkivulit nem nyujtott benne.
Valamint Sadvagabond ratapint a lenyegre, ki gondolta volna, hogy Heath Ledgerrel peldalozik.
Mert ha belegondolunk egy sokkal komplexebb szerepet jatszott el, nem hogy tokeletesen, hanem szinte mar a felettit a jatekaval.
A karakter eletre kelt az alakitasa miatt es nem hypeolhattak elotte, mert semmi tultomjenezes nem hallatszott elotte, hiszen gondoljunk csak bele, hogy egy Lovagregeny vagy The Four Feathers cimu film amiben azt mondhatjuk, hogy egy atlagos popcorn fogyaszto filmen kivul semmi atlagost nem nyujtott, eppen ezert eddig sosem sztaroltak igy.
De itt kiutkozott a kettojuk kozotti kulonbseg, az orulet hataran levo az onmaganak is ellentmondo szemelyiseget, olyan atelessel jatszott el, amire egy Bale szerintem soha nem lesz kepes. -
ugye eddig főleg közepes romantikus tinivígjáték-klisékben játszott,a broki volt az első lépés a szerepek felé,meg volt ez,ahol le is tett valamit,meg lehetett volna több jó is,csak ugye elnézte a kisbetűset. -
sandor8206 #39923 Azt kell hogy mondjam a TDK csinált belőle világsztárt, húzó nevet. Nem sokáig élvezhette, végül is semeddig hisz a bemutatót nem élte meg. -
Akkor azt mondanám hogy majdnem igazad van mert a Brokeback Mountain-on kívül én sem igazán tudok tőle emlékezetes filmet mondani.Talán még az I'm Not There ami lehet hogy jó de azt ma fogom megnézni.Mondjuk valószínűleg nem láttam az összes filmjét de most nincs kedvem végigfutni imdb-n a karrierjét...:D -
sandor8206 #39921 Egyetértek, és ne jöjjön senki a köcsög tehenészboy szerepével:-) -
na akkor képzeld el akkor mi lenne,ha én meg belökném,hogy szerintem(SZERINTEM!) heath ledger-nek ez az egyetlen jó alakítása volt életében?ami szerintem(SZERINTEM!) igaz is.és még azon is elgondolkodtam,hogy ha nem halt volna meg,látnánk-e ilyen drámainak az alakítását?
(arra gondolok,hogy pl szerintem az r.e.m. losing my religion c. dala engem azért ráz meg annyira-a természetes nagysága,érzelemdússága mellett,mert tudom,hogy az énekes hiv+) -
Most komolyan ekkora vita robbant ki abból hogy Jakuza azt mondta hogy Bale gyenge színész.Nyilvánvalóan nincs igaza viszont mivel nagy körülötte most a hype ezért jól hangzik leírva hogy tehetségtelen.Vannak ilyenek akik szeretnek a többséggel ellentétes véleményt hangoztatni még ha azzal le is járatják magukat..:D -
Harry Seldon #39918 Ja, elírtam, de hülye vagyok, tényleg... Veled még sosem fordult elő. -
a Hajnali mentőakciónak a címét sem tudod rendesen angolul leírni... -
megint mindenki hülye, csak te nem...
így megy ez... -
Harry Seldon #39915 "-Kisfiam, vegyél vissza, nem az anyáddal beszélsz a kocsmában.
-Persze mert veled beszelek te hatokor."
Nem én vagyok az anyád, felhomályosítalak róla. Most, hogy ezt tisztáztuk:
Nyomjad még te szerencsétlen, a bárgyú feltételezéseiddel együtt. Majdnem minden filmjét láttam, de érted... Ha ennyi filmje megtekintése után is azt álítod, hogy Bale faarcú, akkor tényleg gond van a felfogóképességeddel.
A Rescue Downban melyik jelenet volt az, amelyik a leginkább tetszett? -

-
Persze mert veled beszelek te hatokor.
Masolgatni meg max te szoktal csorikam en meg is nezem veled ellentetben ezeket a filmeket.
Esetleg gyerekkori filmjerol is meseljek, mint pl mint a Nap birodalma ?
Fogadom azt sem tudod, hogy gyakorlatilag ennek a filmnek koszonheti a sikeret.
Sebaj majd megnezheted, ha mar valaki felvilagositott rola. -
unalmas. -
Harry Seldon #39911 Kisfiam, vegyél vissza, nem az anyáddal beszélsz a kocsmában.
IMDB-ről gyorsan kimásoltad a filmjeit? :D De gáz...
Egyébként ezek nagy részét szintén láttam, csupán az általam leginkább szimpatikus filjeit említettem meg oktató jelleggel, mert rád fér. De ha ezt külön meg kell magyarázni, akkor legközelebb naponta egy betűt írok le neked a mondandómból, hogy legyen időd felfogni az egészet egyben. -
Jo van oreg ulj le es azt is akard megmagyarazni milyen filmeket lattam tole.
Soroljak meg fel parat, amiben lattam meg jatszani az altalad felsoroltakon kivul?
The Prestige
3:10 Yuma
Equilibrium
Corelli kapitány mandolinja
Shaft
American Psycho
Batman Begins
The New World
stb
Ennyit arrol hogy ket filmet lattal tole es osztod az eszt, te piperkoc. -
sandor8206 #39909 húúúú bocs akkor elsiklott a szemem előtt -
sandor8206 #39908 itt (angol nyelvű)
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=47765
Amúgy ez a kedvenc oldalam, általában a kritikákkal is egyetértek,van minden ,trailerek, hírek,boxoffice, boxoffice előrejelzés,itt szoktam tájékozódni:-) -
van neki topikja, én nyitottam:d
hol olvastad amugy? -
sandor8206 #39906 nem tudtam melyik topicba írjam, hát ide írom. Brad Pitt hivatalosan is csatlakozott Tarantino Inglorius Bastards-ahoz, na még pár nagy név és jöhet az új "piszkos 12" ami "piszkos 8":-) -
Harry Seldon #39905 Ezen elcsúsztál, mert nem tartozik a kedvenc szinészeim közé Bale.
Az pedig, hogy hiába sorolok tőle meggyöző produkciókat, téged az nem érdekel, nem az én ostobaságomat erősítgeti fokról-fokra. Nem azt mondtam, hogy a felsorolásom alapján változzon meg a véleményed - ami ugye vegytiszta hülyeség -, hanem nézd meg a filmeket amiket felsoroltam és azt követően vizsgáld felül ezt a tömény ostobaságot, amit te itt megejtettél Baleról. -
Csak én érzem úgy, hogy magyarázod a bizonyítványod?
Az én kommentemet gondolom nem olvastad (#39824).
A film egyik lényeges eleme, hogy nem tette meg!Pont ez volt a lényeg! -
American Psycho-t kihagytad.:)
-
bocsi, hogy kötekszek, de nem te vagy elfogult vele szemben ő pedig mellette?:)
(btw: szerintem equilibriumban is baromi jól előadta a változást az arcán.)