1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Harry Seldon
    Részemről nem lenne semmi, mert részben egyetértek ezzel a megállapítással. Nem voltak nagy szerepei, a Túl a barátásgon sem volt egy ihajcsuhaj kihívás, hacsak nem annyi, hogy le kellett győznie a hetero énjét egy jóval undorítóbbra.

Azt azért illik figyelembe venni, hogy ha nem hal meg, akkor vélhetően kajak befut és jöttek volna a komoly szerepek. Ugye senki nem akarja elfelejteni, hogy a The Imaginarium of Doctor Parnassus főszerepét is rá bízta Tim Burton???

Ledger még óvatosan megítélve - Joker szerepéből kiindulva - minimum egy új Depp lett volna. De lehet, hogy annál jóval több.

A kérdésedre pedig, miszerint "ha nem halt volna meg,látnánk-e ilyen drámainak az alakítását" csak azt tudom válaszolni, hogy én alapból kritikusan ültem be a TDK-ra, elhatároztam, hogy önmagában nézem a játékát és nem kapcsolom hozzá a tragédiát. Ahogy most sem teszem, csupán akkor, amikor az kerül szóba, hogy mi lett volna belőle.

Legutolsó alakítása alapján nagyon jó színész lett volna belőle, jó alakításokkal. A nagy nevek éppen kezdtek felfigyelni rá, vélhetően nem ok nélkül.