106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bulykin
    azért a pfátlanság az erős, de nah...
  • sweech
    omfg, ezt ne mondtad volna :D
  • stargatelost
    10/9-et adni rá akkor is pofátlanság
  • Kockazone
    jó de te szart se értesz a filmekhez....
  • tommyg
    hancock 10/10
    fabatkát nem ér szerintem
  • Bulykin
    hát azért nem olyan rossz film az:) én is egy 6ost adtam rá^^
  • stargatelost
    izé...az első az a meet the spartans? mert az 2/10-nél többet nem ér, és még így is sokat mondtam :)
  • Kockazone
    Mostanában ezeket néztem még meg:

A spártaiak titkos élete-300paródia (szinte teljesen ugyanaz mint a film a helyszín minden hatalmas film szerintem és mindenkit leosztanak amerikai műsorokat,filmeket,sztárokat) Szerintem érdemes megnézni 1
    10/9

Az esemény

1x nézhető de szerintem ezt 100x jobban is megcsinálhatták volna
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    van benn 1-2 jó rész egy pár jó öngyilkosság de nem sokat ér

10/5

Vasember:
    NC..Király film volt..
    10/10

Gyilkosság Online:
    Szerintem nagyon jó film kicsit olyan fűrész-re hasonlító de jó.
    10/9

Wall-E:Az elején kicsit idegesítő volt hogy keveset beszélnek benn (szinte semmit) de aztán beindult (És ahoz képest hogy mese van is benn igazság..)
    10/9

Hancock:Ezt kb 10x megnéztem
    Szerintem nagyon jó hogy végre úgy kezdődik egy ilyen (szuperhősös ) film hogy nem a legelejétől már ő a király és meg kell küzdenie a gonosszal látszik hogy nem most írták a forgatókönyvet és a zenéket is nagyon eltalálták szerintem.

10/10

Hipervándor:
    1x nézhető....
    10/7

Kungfu Panda:
    Családi mozi vicces is szerintem jó volt...
    10/8

Első Vasárnap:
    Vicces családi (vígjáték szerű pár poénnal) ez is ilyen "szeresd az istent " film:D
    10/6

Wanted:Szerintem gagyi film:D
    Sok hülyeség volt benn golyó ami kikerüli a tárgyakat fejjel lefelé repülő autó ilyen gyógyító kád vagy mi :xD xar..

10/5

Egyéni vélemény......
  • miki36
    Hellboy 2
    nem volt rossz, de annyira jó sem, 7/10

Kung Fu Panda
    jó volt, pont annyit kaptam mint amennyit vártam tőle, 8/10

The Illusionist
    Prestige mellett ez is fav film lett, 9/10

Litle Miss Sunhsine
    remek film, jó kis "vígjáték", 8.5/10
  • Sawyer2
    Ok már látom. XD Csak hirtelen úgy megörültem neki.
  • miki36
    Videojáték lesz, nem film:)
  • Sawyer2
    Ez mi ez??Erről még nem hallottam. Lesz folytatás?
  • Montanosz
    Lilja 4-ever

a szinkron megint vacak.
    de szerencsére Oksana Akinshina alakítását és Lukas Moodysson rendezését,Rammstein, T.A.T.U. zenéjét semmi nem múlja felül.
    Az élmény hasonló mint amikor az első halott embert láttam életemben.Sokkoló.
  • Kojiro
    Fist of Legend -
    Megkockáztatom: Jet Li legjobb filmje!
    10/10

The Forbidden Kingdom -
    Egész jó volt. Bejövős mese, semmi több.
    8/10
  • Montanosz
    Farkasölő - tisztára a Gothic világa, még a kamera kezelés is a játékot idézi.
    és van java verzió is)))

• xxxpaulxxx
    Deee az is nagyon kis kellemes... de ha már Sandler - Moore páros akkor 50 első randi:)
  • Kockazone
    Én pl nem ismerem...
  • Riddick21
    Sandler vígjátékok közül azért hagyjátok ki mindig a Nászok ászát, mert nem ismeritek, vagy mert nem tetszik?
  • Montanosz
    Farkasölő

jó lett volna eredeti szinkronnal és felirattal)))
    egy jó kis kipcsák vagy madjar tájszólás...
    de nem rosz film, conan-13harcos-királynevében kedvelőinek kötelező.
    kiegyensúlyozott film, valahogy így képzeltem a vízözön előtti világot a keleti puszták és a északi erdőségek között.
    a varázslatot sem vitték túlzásba, pont eltalálták egy démonikus hatalommal bíró lény erejét. nem mindenható de kétségkivűl emberfeletti.
    családi filmnek túl sok a vér, a gyerek menjen focizni!

(persze hol a korhatár? a mai gagyi száguldó viperában is volt egy halott akinek a szemét egy gyémánt tolta ki, meg még egy halott aki összekeveredett a hamburgerhússal és két nap kellett szétválogatni őket. pedig ez egy délutáni akciófilm)

ja és itt is van egy cuki, félmeztelen rabszolgalány akivel mindenki azt csinál amit akar, és persze állandóan csak visítozik
  • xxxpaulxxx
    De láttam.... moziban... majdnem sírtunk a barátnőmmel... ha ezt vígjátéknak szánták akkor rosszul sült el:D
  • Szabi84
    nemtudom, kb ennyi maradt meg nekem ebből a filmből
  • Kockazone
    Neked az volt benne a legnagyobb poén?
    Szerintem meg jók a Sandleres filmek.....
  • Szabi84
    :DDD ugye most viccelsz, minden 2. filmben ez a mondanivaló! Én is láttam röhögtem rajta, de semi extra, túl ovodás poénokkal van tele (mint az összes többi Sandleres film), pedig a két fél konfliktusaiból sokkal jobb poénokat is kihozhattak volna mint hogy a seggükel elkapják a halat!
  • tommyg
    ok
  • Kockazone
    -,-" Szerintem van értelme és mondanivalója is (röviden): béke
  • tommyg
    ki: unalmas, erőltetett, értelmetlen
  • Kockazone
    Kifejtenéd bővebben?
  • tommyg
    sajnos láttam, elég szar
  • stargatelost
    Távkapcs, Ki nevel a végén, Sátánka :) persze a többi is jótészt fasza, de ezek talán a legfaszábbak :D
  • Kockazone
    Az biztos mert ahogy írták tényleg van mondanivalója...
    De sandlernek a vígjátékai szerintem isteni jók legalábbis én szétröhögöm rajtuk a fejem.
  • LasDen #40313
    sztem meg rengeteg jó filmje van, amit kilehetne emelni.....Apafej, Vizes8as, Csontdaráló, Happy v a Ki nevel a végén.....
  • Kaplan
    A ne szórakozz zohannal, egy egyszerű vígjátéknak szánt valami.
    De a Távkapcs ezerszer emberibb és sokkal többet ad mint a másik film. :)
    Színészi teljesítmény alapján a távkapcs sokkal nehezebb film volt.
  • Kockazone
    Akkor te még nem láttad a ne szórakozz zohannal című filmet..:)
  • xxxpaulxxx
    Hát igen talán a legjobb Sandler film:)
  • Tatyla
    Hellboy 2

jó volt de az 1 jobb volt. 7/10
  • tommyg
    Távkapcs 8/10

nekem nagyon bejött és tényleg van mondanivalója a filmnek, nem is kicsi
  • Blacksheep333
    [REC]
    Nekem baromira bejött az egész film. Angela nagyon szép, Pablonak jó a cípője, Manu csont és nyak törései is nagyon tetszettek.:D Sokkal jobban tetszett mint a Cloverfield, mert hihetőbb és a történe is gagyi volt. (Az ok, hogy elmegy segíteni az ex-bnőjén és hogy a barátja is vele tart, de a lány aki alig ismerte a főszereplőket az mi a f*szért tart velük?...) Visszatérve a Rec -hez: Mindig történt valami, félni nem igazán féltem, (Bioshock, Doom 3, FEAR után nem is igazán lepődök meg ezen:D) de lekötött, érdekes volt, tetszett és ez a lényeg.
    Az elején, mikor elszigetelték az épületet tartottam attól, hogy nem lesz olyan eseménydús a film, de szerencsére tévedtem.:) Véleményem szerint a hatóságok simán meg tudták volna oldani egy S.W.A.T. -os csapattal az egészet, miután rájöttek, hogy csak test nedvel terjed a fertőzás. Berohantak volna, mindenkit lefegyvereznek, megbilincselnek, stb. akik rájuk támad azt megölik, utána mentek volna a laborba kivizsgálásra. Jó, hogy nem így történt hisz akkor semmi értelme nem lett volna a filmnek.:D Bántam, hogy mindenki meghalt, pedig nagyon drukkoltam Angelanak és Pablónak, de jobb lett így a befejezés, mint hogy megmentik őket a kommandósok, az túl Hollywoodi lett volna.
    8,5/10

Gépész
    Az egész film nyomasztó a képi világa, minden. Nagy hatással volt a hangulatomra a film. Christan Bale -nek pedig elismerésem 30 kilót fogyni egy szerepért, nem semmi... Jól játszott és ez a többi színészről is elmondható. A történet is tetszett, érdekes volt. Jó film, de nálam nincs egyszinten például a Pulp Fiction -el, a Reservoir Dogs -al, a The Dark Knight -al vagy a Crash -el.
    A fordulatokról nem mondanám, hogy nagyon ütöttek. Amikor a cetlin megjelent az utolsó két betü, az E és az R, akkor már tudtam, hogy KiLLER. Ivan -ról végig gondoltam, hogy egy nem_létező szeméy.

A színészi alakítás, a képvilág, a környezet és az érdekes sztori miatt: 8/10

Biztos sokan fogjátok irni, hogy a Rec -re, hogy adhattam több pontot. Engem az a film jobban lekötött és a saját véleményemet írom le.;)
  • Montanosz
    én is megnéztem a The Strangers-t
    tényleg lehet parázni és angol nyelvtudás sem kell nagyon.
    bár persze sötétben érdemes nézni, tudva hogy ma a mars sosemvolt távolságra van a földtől.
    bár a főhősnő kissé felidegesített, már én is szívesen agyoncsaptam volna..tudjátok mint amikor meg akarod simogatni a kismacskát de az nem hagyja és állandóan elfut előled, és a végén már káromkodsz,legszívesebben már agyon ütnéd a dögöt mert nem érti meg hogy csak megakarod simogatni...
    - ha be ment egy helységbe vagy fészerbe, sosem csukta be az ajtót és mindig háttal állt hogy láthassuk MI jön még be...
    - sosem sírt, kivéve amikor telefonált és cb rádiózott hogy ne érthessék a segélykérését...
    - állandóan levert valamit hogy ŐK is tudják hol van...
    - állandóan idióta helyek mögé bújt el: papírdoboz, függöny, nyikorgó szekrényajtó..
    - egész film alatt mezítláb futkosott, ezért bele is lépett minden üvegdarabba, faágba, a végén már csak vonszolta ezért magát...
    - amikor suttogni kellett volna kiabált, amikor kiabálni kellett volna suttogott
    - a filmben az összes ablak betörik, kivéve amin a főhősnő kiakar menekülni
    satöbbi..
    ennek ellenére tetszett, bár így furán fest a kirohanásom után.
  • Tatyla
    Az üresfejű

egyszer nézhető már nem annyira vicce Eddie Murphy film 6/10
  • Csak77
    A halálangyala ugyanaz a szinész mint a halember, vagymi! :) Az a faszi a legutcsó Fear Itself részében volt nagyon, nagyon durva!