1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blacksheep333
    [REC]
    Nekem baromira bejött az egész film. Angela nagyon szép, Pablonak jó a cípője, Manu csont és nyak törései is nagyon tetszettek.:D Sokkal jobban tetszett mint a Cloverfield, mert hihetőbb és a történe is gagyi volt. (Az ok, hogy elmegy segíteni az ex-bnőjén és hogy a barátja is vele tart, de a lány aki alig ismerte a főszereplőket az mi a f*szért tart velük?...) Visszatérve a Rec -hez: Mindig történt valami, félni nem igazán féltem, (Bioshock, Doom 3, FEAR után nem is igazán lepődök meg ezen:D) de lekötött, érdekes volt, tetszett és ez a lényeg.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az elején, mikor elszigetelték az épületet tartottam attól, hogy nem lesz olyan eseménydús a film, de szerencsére tévedtem.:) Véleményem szerint a hatóságok simán meg tudták volna oldani egy S.W.A.T. -os csapattal az egészet, miután rájöttek, hogy csak test nedvel terjed a fertőzás. Berohantak volna, mindenkit lefegyvereznek, megbilincselnek, stb. akik rájuk támad azt megölik, utána mentek volna a laborba kivizsgálásra. Jó, hogy nem így történt hisz akkor semmi értelme nem lett volna a filmnek.:D Bántam, hogy mindenki meghalt, pedig nagyon drukkoltam Angelanak és Pablónak, de jobb lett így a befejezés, mint hogy megmentik őket a kommandósok, az túl Hollywoodi lett volna.
    8,5/10

Gépész
    Az egész film nyomasztó a képi világa, minden. Nagy hatással volt a hangulatomra a film. Christan Bale -nek pedig elismerésem 30 kilót fogyni egy szerepért, nem semmi... Jól játszott és ez a többi színészről is elmondható. A történet is tetszett, érdekes volt. Jó film, de nálam nincs egyszinten például a Pulp Fiction -el, a Reservoir Dogs -al, a The Dark Knight -al vagy a Crash -el.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A fordulatokról nem mondanám, hogy nagyon ütöttek. Amikor a cetlin megjelent az utolsó két betü, az E és az R, akkor már tudtam, hogy KiLLER. Ivan -ról végig gondoltam, hogy egy nem_létező szeméy.

A színészi alakítás, a képvilág, a környezet és az érdekes sztori miatt: 8/10

Biztos sokan fogjátok irni, hogy a Rec -re, hogy adhattam több pontot. Engem az a film jobban lekötött és a saját véleményemet írom le.;)