[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Mostanában ezeket néztem még meg:
A spártaiak titkos élete-300paródia (szinte teljesen ugyanaz mint a film a helyszín minden hatalmas film szerintem és mindenkit leosztanak amerikai műsorokat,filmeket,sztárokat) Szerintem érdemes megnézni 1
10/9
Az esemény
1x nézhető de szerintem ezt 100x jobban is megcsinálhatták volna
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van benn 1-2 jó rész egy pár jó öngyilkosság de nem sokat ér
10/5
Vasember:
NC..Király film volt..
10/10
Gyilkosság Online:
Szerintem nagyon jó film kicsit olyan fűrész-re hasonlító de jó.
10/9
Wall-E:Az elején kicsit idegesítő volt hogy keveset beszélnek benn (szinte semmit) de aztán beindult (És ahoz képest hogy mese van is benn igazság..)
10/9
Hancock:Ezt kb 10x megnéztem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem nagyon jó hogy végre úgy kezdődik egy ilyen (szuperhősös ) film hogy nem a legelejétől már ő a király és meg kell küzdenie a gonosszal látszik hogy nem most írták a forgatókönyvet és a zenéket is nagyon eltalálták szerintem.
10/10
Hipervándor:
1x nézhető....
10/7
Kungfu Panda:
Családi mozi vicces is szerintem jó volt...
10/8
Első Vasárnap:
Vicces családi (vígjáték szerű pár poénnal) ez is ilyen "szeresd az istent " film:D
10/6
Wanted:Szerintem gagyi film:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sok hülyeség volt benn golyó ami kikerüli a tárgyakat fejjel lefelé repülő autó ilyen gyógyító kád vagy mi :xD xar..
10/5
Egyéni vélemény......