[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
én is megnéztem a The Strangers-t
tényleg lehet parázni és angol nyelvtudás sem kell nagyon.
bár persze sötétben érdemes nézni, tudva hogy ma a mars sosemvolt távolságra van a földtől.
bár a főhősnő kissé felidegesített, már én is szívesen agyoncsaptam volna..tudjátok mint amikor meg akarod simogatni a kismacskát de az nem hagyja és állandóan elfut előled, és a végén már káromkodsz,legszívesebben már agyon ütnéd a dögöt mert nem érti meg hogy csak megakarod simogatni...
- ha be ment egy helységbe vagy fészerbe, sosem csukta be az ajtót és mindig háttal állt hogy láthassuk MI jön még be...
- sosem sírt, kivéve amikor telefonált és cb rádiózott hogy ne érthessék a segélykérését...
- állandóan levert valamit hogy ŐK is tudják hol van...
- állandóan idióta helyek mögé bújt el: papírdoboz, függöny, nyikorgó szekrényajtó..
- egész film alatt mezítláb futkosott, ezért bele is lépett minden üvegdarabba, faágba, a végén már csak vonszolta ezért magát...
- amikor suttogni kellett volna kiabált, amikor kiabálni kellett volna suttogott
- a filmben az összes ablak betörik, kivéve amin a főhősnő kiakar menekülni
satöbbi..
ennek ellenére tetszett, bár így furán fest a kirohanásom után.