106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
kicsit élethűen játsza a zakkant, félőrült tinilányt
4400,serenity-ben nagyot alakított, a terminátor sorozatban meg nem nagyon kell színészi tehetsége, csak bambán kell bámulni ha kiejtik a "császármorzsa" szót
-
no de félre Glau-val, evezzünk keényebb vizekre:
Días contados
ma az m1-en.
komor, kicsit depressziós hangvitelű film.
persze spanyol film rajongóinak kötelező, már csak Javier Bardem szereplése miatt is. Nagyon tehetséges színész.
persze Ruth Gabriel-ről se felejtkezzünk el! -
igen, gondolkodtam erősen hogy +1 pontot odairok miatta, de aztán rányomtam az enterre :) szóval nem gázoltam bele semmibe, csak pofátlanul kihagytam :) -
Ah! Belegázoltál a lelki vlágomba mint vérbeli Summer Glau rajongónak!
A Mammoth-t nem a mamut miatt kell nézni, hanem Summer Glau miatt! -
nem ér annyit, hogy betegyem a többi közé. -
X-akták: Sírni akarok
Jézusom, ezt inkább nem kommentálom. :D -
óvatosan ajánld azt a filmet, mert tipikusan a két végletet hozza ki az emberekből. A nagyon utálom és a tök jó.. a 2-3 és a 7-8 pontokat láttam, de mindegyikből jó párat a film értékelésénél :)
Mammoth
Áhhh! Tegnap megnéztem Az üresfejüt mint vígjáték, és csak az energiaital miatt nem aludtam el rajta. Ma megnézem ezt a akció-horror-scifi legalja kategóriás fost, és végig röhögtem az egészet. Na sebaj.
A történet hatalmas. Adva van egy kifagyasztott mamut, melyet az ufok irányítanak és rombolják a várost és a környezetet. Hát ezt egyszerüen nem lehet kihagyni annyira rossz! :)
Végül is amiért élveztem kaphat a 10ből 1 pontot. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vmi csoda folytán túlélte a zuhanást, hallod a végén hogy megdobban egyet a szíve meg pislant . Nem tudom láttad e a képeket a 2. részből, na hát aszerint totál elborult lesz a 2. rész( a nagydarab,"Hulk"-os képekre gondolok) -
kézikamerás is lehet jó, nézd meg a [REC]-t, az is kézikamerás, de műfaja csúcsa! -
badsco #40778 Crank - felpörögve
Egy ideje várt már ez a film a vinyón, csak most sikerült bepótolni. Itt is olvastam róla annó, így tudtam miról szól, és mit várhatok tőle, na azt számomra még túl is szárnyalta. Meglepően kellemes kis múvi, egy percig sem komolyan vehető karakterekkel és cselekménnyel, ennek ellenére - vagy épp ezért - rendkívül szórakoztató. Statham nagyszerű választás volt a szerepre, bár színészkedni nem tud - igaz itt nem is kellett neki - a lényeg, hogy adja a keménycsávót, ráadásul brit akcentussal végleg király. A rendezőknek respect jár a sok apró poénért, vágásért, igencsak igyekeztek élvezhetővé tenni a filmet, ráadásul szépen gazdálkodtak a 12 milliából. Összességében nagyon tetszett, az utóbbi években megszokott akciófilmekhez képest kellemes meglepetés, de nem lettem rajongója, annak ellenére, hogy a végére a címhez hasonlóan kissé énis felpörögtem, ráadásul szakadtam a röhögéstől is jónéhány jelenetnél. Nálam 10/7 a film.
SPOILER!!!!!!!!!!!! - de télleg ám!
Talán egyetlen dolog volt igazán zavaró, amikor levágja az egyik csávó kezét egy húsbárddal, az meg csak nyöszörög ott neki. Ilyen esetben az ember úgy ordít, mint a barom, vagy szép csendben elájul, de nem csak néz bután, majd harcol tovább. Ja és még lenne egy kérdésem ahhoz aki látta: hogy a halálba lesz ebből második rész????? -
Holtak naplója
Érdektelen, unalmas, kiszámítható.Romero bácsi borzasztó eredeti módon, kézi kamerás(ohó, csak nem?) zombi filmet csinált.Na, most kérdem én: mi a szar értelme van a kézi kamerának, ha közben a múvi csak "hagyományos filmes" elemeket tartalmaz(zenék, hangeffektek, lassítások, "színészkedések")? A kézi kamerának elvileg pont az életszagúság lenne az értelme - gondolom.Ehelyett látunk egy szokványos horrort, amiben dokumentum film címén FPS nézetben rángatják a kamerát.
A forgatókönyvet gondolom fél óra alatt hozták össze, annyira semmilyen.Legalábbis engem egyáltalán nem kötött le, miközben a folyton moralizáló kommentátor is egyre jobban ásításra késztetett. Az ijesztésre szánt jelenetek olyan fájdalmasan egyszerűek és kiszámíthatóak voltak, hogy attól még egy amatőr filmes is elszégyellné magát(miközben talán önirónikus módon, az egyik jelenetben a horror filmek kliséit taglalják).Szal, ölég gyenge volt ez a valami.
3/10
Az értékelésem csak az első órára vonatkozik.Többet nem láttam a filmből...feladtam.Talán holnap.
Ja, és kézi kamerás filmek

-
nem jobb, sztem egy szinten van vele, annyiban talán picit jobb, hogy több benne a poén:) -
Igaz, bocsánat, elnéztem. :) -
Hellboy 5/10
ez nekem nem igazán jött be
A szereplők még elmentek volna de a történet béna volt
Pokolfajzat meg úgy le volt lassulva sok helyen,hogy azt hittem elalszik
remélem a második rész jobb lesz... -
Minő meglepetés, én is ma néztem meg késő délutána filmet:) Romero filmjét. Talán egy helyen "vásárolunk? xD
Holtak naplója
Egy teljesen átlagos horrordokumentációt sikerült megrendeznie a nagy horror-filmalkotónak, Romeronak.
A sztorit teljesen másképpen mutatja be, talán más történeti szálon, ami egy időben történhetett a Holtak földjével is(?). Bár nem hiszem, ha jól tudom a nem túl távoli jövőben játszódott aza film?) A színészek rosszak, de legalább a cselekmény kilendíti a filmet a rosszfilmek kategóriájából, igaz a végkifejlet nem igazán sikerült túl fényesre mint amit vártam volna hangulatilag. Elég monoton és túl klisésre sikerült sajnos a tartalmasnak igérkező -akár- végkifejlett. Dvd-re csak a nagyon elszánt zombi és Romero fan vegye meg! Sajnos még 1 millát sem hozott ki a film USA-ban.
-
a Holtak Hajnalához nem sok köze volt neki??? :D
Amúgy sztem se volt rossz a napló...... :D -
Holtak Naplója.
Egy magamfajta embernek aki imádja a zombis horrorokat ez a film felüdülés volt, Romero végre rájött, hogy lehet hozni a régi dolgait most is úgy, hogy élvezhető legyen a cselekmény. Maga a film kiszámítható volt, majdhogynem teljes mértékben, de a hangulat és a régi elemek teljes mértékben pozitív pillanatokat hoztak a filmbe.
Örülök, hogy elpártolt az Usain Bolt féle zombikól (aka. Holtak Hajnala remake) a sima egyszerű sétáló de még is elkaplak zombikhoz. Kellemes másfél órát töltöttem el.:)
7/10 -
moralosan #40770 War, Inc-et aki tudja kerülje el, kicsit olyan érzésem volt miközben néztem, hogy a rendező nem tudta eldönteni forgatás közben milyen stílusú filmet akar csinálni... -
Jókorát is bukott otthonában. De még a kritikusok is szétszedték, hamarosan én is megnézem -
Az üresfejü - rég unatkoztam ennyire egy vígjátékon.. Eddie Murphy most nagyon mellé nyúlt.
0/10 -
sandor8206 #40767 Hát nem röhögtem kevesebbet, hogy kamerásan néztem. Amúgy ez még tűrhetőbb minőségű volt. Amúgy azóta nem nagyon járok moziba amióta megnéztem a Van Helsinget (nem most volt) és a mögöttem ülő gyereknek be nem állt a szája a film elején, párszor szóltam és ő állt feljebb és sajnos elszakadt a cérna be kellett vernem párat, hogy csöndbe maradjon. Nem nagyon érte meg a film miatt, de azért jól esett.
-
hát én elvből nem nézek kamerásat -
Te képes voltál megnézni ilyen bűnrossz minőségben, mint amilyenek fellelhetők? -
Te cseszted el a spoiler tag-et :) -
Köszönjük meg a spoilert a színvonalas VIP rendszernek -.- -
Stephen King - Carry című könyvében a kiscsaj anyja üt minden ilyen vallásos fanatikust. Lapozás közben ingerem volt szétszabni a lapokat :DD
De ott a végén legalább [spolier] jól lemészárolódik mindenki aki kecye [/spoiler] -
The Faculty - 7.5/10
valaki jópár hozzászólással korábban dicsérte h mekkora móka, és tényleg. rengeteg ismerős arc, néha kicsit talán túlságosan is laza szövegek, remek másfél óra szórakozásnak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a végén a szemkötőben vigyorgó Jon Steward meg egyszerűen priceless
-
Starship.Troopers.3
10/0
Nem bírtam végignézni. -
sandor8206 #40759 Trópusi Vihar
Végre sikerült megnéznem a Ben Stiller legújabb alkotását. Spoilerezni nem fogok, nincs is sok értelme a sztori úgyse lényeg (és mint új film szerintem ismert, ha nem itt egy link..,http://www.premierpark.hu/cikk.php?cikk=1014303) a poénokat meg lelőni nincs sok értelme, a filmben jobban üt. Először is kikötöm aki meg akarja nézni agyat kapcsolja ki, intelligenciára nincs szükség. Kifejezetten vártam a filmet a trailer alapján, és nem csalódtam kaptam egy "agyatlan" (persze nem annyira mint Zohan) vígjátékot ami kifigurázza halivúdot, a háborús film kliséktől kezdve, az Oscarig stb. Szóval aki szereti a Ben Stilleres vígjátékok néha groteszk, néha fekete és eltúlzott humorát annak ajánlani tudom. Számomra a fő humor forrás az elképesztő kemény dumák voltak, amivel tele van a film. A szereplőkről annyit mindenki hozza a figurákat, főleg Tom Cruise és Robert Downey Jr. (rá még kitérek) alakít nagyot, persze köszönhetik a nagyon jól megírt karaktereknek.
Szóval R. Downey Jr, egyértelműen ezzel a szereppel és a Vasemberrel, nálam és szerintem sokak szerint majd, ő az év comebackja, berobbanója és szerintem (ahogy olvasom következő filmterveit) újra halivúd egyik csillaga lett. Mint többszörös (talán 7 :-D)Oscar-díjas Kirk Lazarus, aki egy néger katonát játszik, eléggé extrém figura és neki jutottak a legjobb beszólások, a legjobb poénok. Szinkronosan láttam, de itt nagyon jól eltalálták a szövegeket (eredetiben nem láttam, lehet az jobb, de ez is nagyon jó lett) és a tahó néger Tamás bácsi szövegelést.
Szóval mindenkinek ajánlom, nekem tetszett jókat röhögtem és egy vígjátéknál ez nem hátrány. Osztályozni nem szeretném, de nálam
-
The Happening
Azért ahhoz képest hogy mindenki teljesen lehúzta,egyszer bőven nézhető,és élvezhető(inkább az első fele)
10/6 -
bővebben? -
ja én meg inkább ázsia filmeket szemezgetek, persze eu is jöhet, főleg spanyol -
luckyboi #40755 A Mások Élete
Ajánlatos nem kihagyni! Ez az a film, amire sajnáljuk először az időt, de higyjétek el, tényleg jó!
10/9
Fegyvernepper
Kicsit lassan indul be, de aztán Nick hozza a formáját, persze nem azt a Gósztrájdereset. Az Jared meg csak szimplán gyengén alakított.
10/7 -
túl jól. olyan ideg volt bennem, hogy legszívesebben levertem volna a monitort :D -
Döntse el mindenki maga, hogy mi az orosz szenny.
Inkább az amerikai szennyet határoznám meg a magam szempontjából:kommersz, totál sablonos B-kategóriás TV-filmek, illetve mozifilmek is.Egyszerűen a tököm tele van velük, legfőképpen az idióta vígjátékokkal vagy a "kemény" akciófilmjeikkel.Szóval amit adnak a kereskedelmi tévék meg a mozik.
Horror/thriller kategóriában sztem még mindig jók az amcsik.De a többit már én nem szívesen nézem, persze kivételek mindig vannak.
Ha tehetem inkább európai filmeket nézek... -
ott van pl a masik ilyen "idiota"... there will be blood c. filmben.
azt vartam mikor vagja el vkinek a torkat, mert meg ezt is kineztem a vallasos csakobol. remiszto tud lenni, mert valoban nem tudni miket tennenek meg az urert.. akar a sajat gyerekuket is felaldoznak.. OMG inkabb abbahagyom.. bele se menjunk:D -
az biztos:D eletemben nem talalkoztam meg ekkore orulttel:D remelem nem is leteznek -
igen csak az a baj hogy a kereszténységgel azonosítja bárki aki látta a filmet - ezt a vallásos elmebeteget. nem mint ha nem lett volna élethű.
a valóságban is ilyenek rontják a kereszténység hitelét, sajnos.
persze vannak ker filmek ahol valósak a karakterek, de hát ezeket általában keresztények is nézik, így megint nem jut nagy nyilvánosság elé a igazi ábrázolás.
Óriásokkal szemben
- nos ez valódi, kemény, lélekbeható film -
nem tipikus hollywoodi happy end, hanem igazi lecke az életről, a sikerhez vezető útról, a mindenen átívelő hitről, az igazi győzelemről, az igazi értékekről.
-
De jól játszotta, hitelesen adta elő... -
te.. meg most is kiraz a hideg ha arra gondolok, hogy mennyire egy idegesito picsa volt... ARGHHH