1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • badsco
    Crank - felpörögve

Egy ideje várt már ez a film a vinyón, csak most sikerült bepótolni. Itt is olvastam róla annó, így tudtam miról szól, és mit várhatok tőle, na azt számomra még túl is szárnyalta. Meglepően kellemes kis múvi, egy percig sem komolyan vehető karakterekkel és cselekménnyel, ennek ellenére - vagy épp ezért - rendkívül szórakoztató. Statham nagyszerű választás volt a szerepre, bár színészkedni nem tud - igaz itt nem is kellett neki - a lényeg, hogy adja a keménycsávót, ráadásul brit akcentussal végleg király. A rendezőknek respect jár a sok apró poénért, vágásért, igencsak igyekeztek élvezhetővé tenni a filmet, ráadásul szépen gazdálkodtak a 12 milliából. Összességében nagyon tetszett, az utóbbi években megszokott akciófilmekhez képest kellemes meglepetés, de nem lettem rajongója, annak ellenére, hogy a végére a címhez hasonlóan kissé énis felpörögtem, ráadásul szakadtam a röhögéstől is jónéhány jelenetnél. Nálam 10/7 a film.

SPOILER!!!!!!!!!!!! - de télleg ám!
    Talán egyetlen dolog volt igazán zavaró, amikor levágja az egyik csávó kezét egy húsbárddal, az meg csak nyöszörög ott neki. Ilyen esetben az ember úgy ordít, mint a barom, vagy szép csendben elájul, de nem csak néz bután, majd harcol tovább. Ja és még lenne egy kérdésem ahhoz aki látta: hogy a halálba lesz ebből második rész?????