1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Dynamic
    Holtak naplója

Érdektelen, unalmas, kiszámítható.Romero bácsi borzasztó eredeti módon, kézi kamerás(ohó, csak nem?) zombi filmet csinált.Na, most kérdem én: mi a szar értelme van a kézi kamerának, ha közben a múvi csak "hagyományos filmes" elemeket tartalmaz(zenék, hangeffektek, lassítások, "színészkedések")? A kézi kamerának elvileg pont az életszagúság lenne az értelme - gondolom.Ehelyett látunk egy szokványos horrort, amiben dokumentum film címén FPS nézetben rángatják a kamerát.
    A forgatókönyvet gondolom fél óra alatt hozták össze, annyira semmilyen.Legalábbis engem egyáltalán nem kötött le, miközben a folyton moralizáló kommentátor is egyre jobban ásításra késztetett. Az ijesztésre szánt jelenetek olyan fájdalmasan egyszerűek és kiszámíthatóak voltak, hogy attól még egy amatőr filmes is elszégyellné magát(miközben talán önirónikus módon, az egyik jelenetben a horror filmek kliséit taglalják).Szal, ölég gyenge volt ez a valami.

3/10

Az értékelésem csak az első órára vonatkozik.Többet nem láttam a filmből...feladtam.Talán holnap.
    Ja, és kézi kamerás filmek