106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Oké. Mondom nem ellened szólt, csak úgy megjegyeztem. Majd még várok más véleményt is, aztán döntök, hogy otthon, vagy majd mozi. -
én is mint lentebb írtam, nem nézek kamerásat, persze mindent a barátokért akinek 4 gyereke van, és nálam lazíthat))))
de néztem volna ha a film nem lenne az ami. viszont moziba se néznék meg ratyi filmet. -
Soha nem értettem, hogy kamerás filmet, hogy élvezhte egyáltalán valaki? Én saját tapasztalatomból tudom, hogy nem egy olyan film volt még régebben, amit kamerás verzióban néztem meg, és nem tetszett, majd rendes verzióban sokkal inkább lekötött. Egyszerűen a kamerás verzió elveszi az ember kedvét annyira, hogy a filmre nem is figyel teljesen, vagy másképp értékeli.
Persz ettől lehet szar film, de a kritikád emiatt, sajnos nekem semmit sem ér. -
Babylon A.D
kamerás ide, kamerás oda, persze hogy megkellett nézni a haverokkal.
Diesel számomra egy film: Riddick és kész. Kár erőlködnie, nem megy.
Pedig a film jól indul: lepusztult jövő, leépült külvárosi zsoldos.
Innen mindenki menekül, illetve próbál.
Az eleje hangulatos, már hittem hogy jól szórakozom, csini barnaság is felbukkan, de aztán...
Főhősnőnk sír a döglött tigrisekért,macikért, hisztizik a halott emberekért, klisé mindenütt...előadja a mentsük meg Földet és a ártatlan tekintetű őzikéket. De ez a világ nem ilyen! Nagyon felidegesített.
Persze alaszkában éjjel minusz negyvenben sapi nélkül kószál, kigombolt kabátban, egyszál pólóban...hogy lássuk a cicijét.
És néha megsimogatja Vin izzadt és szőrös mellkasát.Na itt abba hagytam, és elmentem kecskesajtos rántottát sütni, míg a leépült barátaim, persze hogy izgalmasnak találták a filmet....
Mikor lesz már Szárnyas Fejvadász 2? -
boldog születésnapot! úgy emlékszem tavaly is köszöntöttük itt egymást, és idén megint egy napra esik a születésnapunk. érdekes
-
bocsi, ezt kellett volna írjam -
csak magára vessen, de mindegy :D -
FIGYELEM!!!
Alone in the dark 2 -
Plot: The sequel to one of the greatest accomplishments ever captured on film. You are Staff Sargent Max Fightmaster. You are angry and believe me people won't like you when you are angry. Aliens have abducted your dog, and they are going to pay. Armed with only his trusty mythical key-sword-tar he will embark on an adventure of epic proportions.
Az elso mondtatot ajanlom figyelmetekbe! :DDDDDDD -
Off
Babylon A.D.
már van a kameráshoz felirat.
ha valaki fanatikus és nem tudja kivárni a sorát))
ON -
A tenger vadjai
Értéktelen vacak! Bődületesen nagyot csalódtam a filmben. Stockwell mozija nagyot bukott is odaát. A sztori unalmas, Bahama képei ugyan nem olyan szépek mint Hawaii, de ez van. Lehet, h az operatőr tehet róla, egyáltalán nem fogott meg a táj szépsége mint pl. a Bolondok aranya-ban vagy éppen Owen Wilson szereplésével készült színészkavalkád-film... ott legalább szép képeket is kaptunk, csak utóbbi film is erre a sorsra jutott mint a Tenger vadjai. Szereplőkről ne beszéljünk, semmi karizmatikus képességgel nem tolják fel a film nézhetőségi faktorait. Alba kisasszony sem dobja fel a filmet, ugyan 3-4-szer megvillantotta testi adottságait, de ez édes kevés, h felpontozzam a filmet. Pár cápatámadást ugyan sikerült becserkészni a filmbe a vége fele...
Nem ajánlom senkinek sem ezt a filmet, aki pedig dvd-n megveszi csak magára számítson. Ez a véleméyem erről a filmről:)
20% jóindulattal -
Fool's Gold 7/10
Egyszer nézhető kategória.
El bírnám viselni azt a környezetet ahol a film játszódik... -
most már késő))) -
:P -
Hoppá, rossz toikba tévedtem:D
sry, nem ide akartam írni -
A forgatókönyvét pár hónap alatt össze lehet csapni. mert tény, h nem lesz egy nagy sztorija ennek az akciófilmnek sem
-
Tök jóak! HD-ben pláne. -
Szvsz nem is akar több lenni:) egy kis film, kis elvárásokkal, nekem bejött. -
Better than chocolate (lezmovie)
Csodás zenék, acid jazz, szerethető karakterek.
nem szégyenlős "hétköznapi"leszbikusok - és mindenfajta érdekeltségű lányok, leszbikus transzexuális, és egy öregedő negyvenes anyuka aki
a békéjét egy vibrátorban leli meg.
groteszk vígjátéknak tünne, de nem az. Sok mély gondolat van benne és Christina Cox és Karyn Dwyer játékától felejthetetlen itt a Másság.
But I'm A Cheerleader (lezmovie)
Clea DuVall nagy kedvencem, azért is mert sok nélkülözés után, családtól elhagyatva, majd' utcakölyökként került kamerák elé, példát mutatva az amerikai álom után vágyóknak, és hát persze született színészként is...
Szóval a film romantikus vígjáték egy szőke-kékszemű amerikai pomponlányról, akit a szülei befizetnek egy melegeket átnevelő táborba.
Semmi több, de a sok pasztel, rózsaszín, lila és művirágok egyből a Pushing Daisies világára emlékeztettek, és otthon is éreztem magam ettől. Jól szórakoztam, és DuVall jól csókol!
-
The Happening - 5/10
először is, remélem Mark Wahlberg ennél a Max Payne filmben kicsit jobb színészi teljesítményt nyújt, mert a "gyere kislány, szállj be a kocsimba" arcot az "én vagyok a jófiú, bizz bennem" arccal keverni elég gáz és kifejezetten komikus. bár a többiek is csak mászkáltak fel-le mintha fogalmuk sem lenne mit is kéne csinálniuk, szóval van egy olyan érzésem ehhez csöppnyi köze van a forgatókönyvnek is. a történet maga nem volt rossz, bár a "nagy történés" a trailer alapján azért jóval nagyobb mókának igérkezett. egyszer nézhető. -
Csillagközi invázió 3-A martalóc
gyerekek ez valami vicc? kábé mintha 95-ben készült volna úristen nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek...
2/10 -
xxxpaulxxx #41129 Tegnap éjjel tvt néztem 1ig... szóval... Kabinláz...
Te jó ég.... sokkal jobbra számítottam
Amennyire VISZONYLAG jónak indult úgy lett elcseszve és összecsapva az utolsó kb fél óra sok értelmetlen baromsággal... capoeirázó kiscsaj aki palacsintát akarna... 3 morcos bácsi aki a scooby doobol szökött, ÉLETBENMARADTAMÉLETBENMARADTAM, 3 néger, akik fegyvert fesznek és reklám... jah nem.... ez a film vége volt csak elfelejtették velem közölni és én nem vettem észre... MERT SEMMI ÉRTELME NEM VOLT...
3/10... de csak azért mert jól indult és mert fentmaradtam miatta 1ig... -
Kindred Blades #41128 WALL-E
A Disney/Pixar egészen új magasságokba emelte a cgi-mozikat. Lehetne önteni a szavakat, de egyetlen szóval még jobban ki lehet fejezni:
Zseniális. -
trophic thunder
(szinkronos)
7/10
sajnos itt nyíregyházán nem meg csak szinkronnal,de még így is jó volt.kíváncsi vagyok,mi lesz eredetiben.nem néztem trailert,meg nem olvastam róla,de annyit tudtam,h valahol feltűnik benne tom cruise is.na,elég jót vigyorogtam,amikor felfedeztem,úgy a film felénél:)...
a film előtti "trailerek" meg simán 10/10-ek. -
Nem keverem, a "sima" Doomsdayt láttam én is, ilyen hulladék filmeket meg sem nézek, mint ami amásodik linken van... :P
Iron man
Jobbra számítottam, jóindulattal 7/10. Azért Hd-n jó lesz... :) -
nem kéne összekeverni ezt a filmet ezzel :) -
Az első lövöldözésig azt hittem egész jó lesz :DDD -
-
Doomsday tényleg gigalol volt :DDDDD
Legjobb a vár volt, ahol az emberek visszamentek az időben a középkorba xDDDD -
Vasárnapi pizzazabálós mozidélután élményei:
Taken
Korrekt akció, nyáladzsá minimális - bőven elfogadható - a sztori egész tűrhető, és rendkívül kemény és brutális, valószínűleg pont ettől működik. Szórakoztató. Masszív 8/10 - akció műfajban úgysem volt mostanában értékelhtő alkotás (Crank-et leszámítva :DD)
Doomsday
A zombis filmek mellet még a poszt-apokaliptikus filmekkel szembem vagyok erősen elfogult (Mad Max rulz). Én élveztem, de alapvetően ordít róla az idiótaság. Történet mint olyan nincs, az egész film madzagra fűzött akciójelenetek sorozat. Egy kis ízelítő, hogy mikkel sokkol a cucc (időrendi sorrend):
SPOILER SPOILER SPOILER - Mondjuk sztori nincs, szóval mind1
London-jövő-vírus, főhős bemegy a lezárt területre utána nézni, hogy akad-e vakcina, sötét kihalt Glasgow ahol rendeznek egy cuki hentet (kb 100-150 arcot likvidálnak, majd elviszik őket a kannibálok (:DDD) - cirkuszjelenet iszonyat ökör zenére, aholis élve megsütik, lefejezik és mgeszik az egyik szereplőt. Ezután szökés-menekülés egy gőzmozdonnyal (!!!), rövid átkelés egy atombunkeren, majd hőseinket megállítja egy kb XVI. századi nehézlovas az erdőben, és íjászok támadják meg őket.. Átkerülnek egy várba, ahol a lány élethalál harcot vív egy (ránézésre) 3m magas orkkal, miközben a néger társa kézigránátokkal lebontja a fél erődöt.. Innen lóval visszamenekülnek a bunkerba, aholis egy ládában találnak egy pikk-pakk bentley continental GT-t (!! :D !!), amivel lelépnek, de közben a cirkuszos arcok a nyomukba erednek VW bogarakkal, meg mindenféle ócskavassal, 15 percig hatan pofozzák egymást a bentleyben (menet közben!!!), ami végül 160al átszakít egy buszt ami cafatokra szakad, és megússza karcolások nélkül, majd 2km-rel arréb megáll, mert megjött a főmufti kintről egy kopterrel.. WTF???!!!
Nem tudom értékelni, mert annyira beteg volt, hogy már majdnem tetszett :DDDD -
Amerikai Szépség(American Beauty)
Kibaszott jó:) 9,5/10 -
Tropic Thunder 7/10
egyes részek sírva röhögősek egyes részek pedig idegesítőek
de azért mindenkinek ajánlom... -
xxxpaulxxx #41118 Hobo - A zenének vége
8/10
Nagyon jó kis zenés-verses összeállítás Jim Morrison műveiből és persze Hobo... aminek minden egyes szavára odafigyel az ember... nagyszerű egy versmondó/blues énekes ez az emberke:) -
QPR #41117 Az ember gyermeke 7/10
2027-már 18 éve nem született ember a Földön.... -
Ahhoz elobb menstrualos, siros kislanyokka kellene valnunk. :D -
QPR #41115 Szkafander és pillangó 9/10
Kicsit félve fogtam neki a filmnek. Kételkedtem hogy tudná bemutatni egy teljesen lebénult ember (aki az agyvérzésig az ELLE magazin főszerkesztője volt) utolsó heteit a film, de nagyon nagy élmény volt. Mindenkinek ajánlom!!! -
sandor8206 #41114 ja hozzátenném, hogy csak Budapesten, a West End, az Aréna, és Corvin mozikban megy 3D-ben. De megéri a felmenetelt, nekem megérte. -
Egy nehéz nap-THURSDAY
ez valóban jó film volt... -
sandor8206 #41112 Utazás a Föld középpontja felé 3D
Hihetetlen ez a film, spoliert nem rakok ki, mert fölösleges, fölösleges a sztori, a karakterek, fölösleges, hogy mi fog történni, ezerszer látott film, ezerszer feldolgozott semmi újdonsággal nem szolgál, de ez 3D és magyarba is adják. Nálam az év mozis élménye, a film egy gagyi de amit az első 20 perc után kapunk a jegyünkért, amikor leereszkedünk a Föld közepébe, semmi újjal nem szolgál a film, dinók, földalatti tenger, emberevő növények, óriás gombák, de a látvány 3D miatt
hihetetlen érzés, és végre nem dokumentum filmek, hanem egész estés mozifilm a 3D moziban. Ez az a film, amit ha egy mozinézést terveztél az évben, meg kell nézni, mert ott hatalmas élmény. Az Indiana Jones-os koppintós bányacsillés jelenet fantasztikus, az év jelenete. Még egyszer leírnám ez a nagy lelkesedés a 3D-nek szól, és az ezek a megjegyzések, hogy "év mozi..." stb. a 3D élménynek, csak szólok mielőtt jönnének a lövések. A film 10/5, de mint moziélmény 10/11
Mindenki a moziba, remek szórakozás.
-
Csók, Jessica Stein (Kissing Jessica Stein)
Élvezetes, könnyed vígjáték, talán a Gilmore Girls még ilyen jó.
Jessica szingli, de "rémülten", kétségbeesve keresi a nagy Őt.
Randizik szorgalmasan: az egyik pasi neki sírja el, milyen fantasztikus is volt az előző barátnője, a másik nyálas, a harmadik a fizetésnél centre kiszámolja, hogy mennyivel tartozik Jessica a vacsoráért, a negyedik egyszerűen le akarja teperni, az ötödik teszetosza, a hatodik tenyérbemászó, és így tovább....
És végül! Talán felbukkan az Igazi!?
Igen! Bár gúnyt űzött belőle a sors: a nagy Ő ugyanis egy leszbikus nő.
Szóval kellemes kikapcsolódást nyújt ez a leszbikus film.
Főszerep: Jennifer Westfeldt, és Scott Cohen (aki nagy kedvencem a Tizedik királyság óta)
- amúgy most leszbikus filmhetet tartok, így még jövök pár ajánlóval - -
Nagyon jó, danke, totál kiment a fejemből :)