1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • SötétBarom
    Vasárnapi pizzazabálós mozidélután élményei:

Taken

Korrekt akció, nyáladzsá minimális - bőven elfogadható - a sztori egész tűrhető, és rendkívül kemény és brutális, valószínűleg pont ettől működik. Szórakoztató. Masszív 8/10 - akció műfajban úgysem volt mostanában értékelhtő alkotás (Crank-et leszámítva :DD)

Doomsday

A zombis filmek mellet még a poszt-apokaliptikus filmekkel szembem vagyok erősen elfogult (Mad Max rulz). Én élveztem, de alapvetően ordít róla az idiótaság. Történet mint olyan nincs, az egész film madzagra fűzött akciójelenetek sorozat. Egy kis ízelítő, hogy mikkel sokkol a cucc (időrendi sorrend):

SPOILER SPOILER SPOILER - Mondjuk sztori nincs, szóval mind1

London-jövő-vírus, főhős bemegy a lezárt területre utána nézni, hogy akad-e vakcina, sötét kihalt Glasgow ahol rendeznek egy cuki hentet (kb 100-150 arcot likvidálnak, majd elviszik őket a kannibálok (:DDD) - cirkuszjelenet iszonyat ökör zenére, aholis élve megsütik, lefejezik és mgeszik az egyik szereplőt. Ezután szökés-menekülés egy gőzmozdonnyal (!!!), rövid átkelés egy atombunkeren, majd hőseinket megállítja egy kb XVI. századi nehézlovas az erdőben, és íjászok támadják meg őket.. Átkerülnek egy várba, ahol a lány élethalál harcot vív egy (ránézésre) 3m magas orkkal, miközben a néger társa kézigránátokkal lebontja a fél erődöt.. Innen lóval visszamenekülnek a bunkerba, aholis egy ládában találnak egy pikk-pakk bentley continental GT-t (!! :D !!), amivel lelépnek, de közben a cirkuszos arcok a nyomukba erednek VW bogarakkal, meg mindenféle ócskavassal, 15 percig hatan pofozzák egymást a bentleyben (menet közben!!!), ami végül 160al átszakít egy buszt ami cafatokra szakad, és megússza karcolások nélkül, majd 2km-rel arréb megáll, mert megjött a főmufti kintről egy kopterrel.. WTF???!!!

Nem tudom értékelni, mert annyira beteg volt, hogy már majdnem tetszett :DDDD