106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sir Quno Jedi
    StarGate: The Ark of Thruth

Nekem annyira nem jött be, mint a Continuum (ezt orájos sztori vonalat mindig is rühelltem, meg az új csapattal sem voltam mindig kibékülve), de egész békebeli darab lett. Szórakoztató és tanulságos. Csak fanoknak term.!
  • Paulie
    penge?:)
  • Csak77
    Bangkok Dangerous

Nem birtam végignézni, nagyon gyenge film. Nicolas Cage gyártja a szarokat rendesen.
  • Sir Quno Jedi
    An Empress and The Warriors (Kwong saan mei yan 2008)

Egész jóak hongkongi kis romantikus, áltörténelmi filmecske. Persze a hepiend megint afféle ferdeszemű fajta, de pont ezé szeressük az ilyeneket. Sok szép páncél, fegyó, jóak harcjelenetek, némi hősiesség és tanulság az van, meg sok önfeláldozás. A genyák nagyon genyák, a jók űberjók, ahogy kell.

Élvezhetjük kantoni, vagy mandarin nyelven is.
  • ForzaInter
    pedig elég ismert trükk:D
  • tomtom11
    Sziasztok!Nem találtam jobb topic-ot,ezért ide írom,hátha tud valaki segíteni:a Metropolis című 1926-os filmhez keresnék magyar feliratot,az 1 CD-s változathoz.Mielőtt guglét ajánlanátok,ez nem jó hozzá sajna:
    http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/3279788/metropolis-hu
    A segítséget előre is köszi!
  • Kmarha
    Az első rész a maga kis egyszerüségével, gusztustalan morbid ötleteivel ezerszer többet ért. Ez már erőltetett.
  • Kmarha
    A dög 2

... pedig az 1 az milyen jó kis mozi volt. Ez egy szar. Semmi hangulat, szar számítógépes effektek, gyagyi és értelmetlen hülyeségek mint pl a "boncolás". Azt is tudom már, hogy lógó belekkel, jó pár métert zuhanva, úgy tudok majd futni, hogy órákra lekötöm a szörnyek figyelmét.

Na meg a hatalmas ötlet fantasztikus tervrajza, mert ezt biza papirra kell vinni, máshogy nem lehet kivitelezni:

bocs, tudom hogy ilyen film esetében a szörszál hasogatás hülyeség, de ezek is hozzájárultak, hogy a filmet egy nagy nullának tekintsem.

Arról nem is beszélve, hogy az első rész szupergyors kéjenc szörnyeiből, nagydarabb lomha hülyéket sikerült csinálniuk.

Bár még az utolsó 20 percet nem néztem meg (nincs türelmem hozzá), és azt olvastam nagy meglepi van a végén, ez idáig akkor sem jött be. Nemhiszem hogy a vége megmenti, de azért holnap befejezem.

Kár érte.
  • zaki
    Felon

Hát ez az egyik legjobb börtönös film, amit láttam. Iszonyat kemény, és brutális, én kb az első napot se élném túl egy ilyen helyen :c Ezt a főszereplőgyereket nem is láttam még nagyon egyik filmben sem, minden elismrésem neki, nagyon jól játszotta a szerepét. Az őrök nagyobb bűnözők, mint egyesek a börtönben... :o

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Val Kilmer szemüvegét érdekes, nem ellenőrizte senki.

8.5/10
  • Montanosz
    Im Juli

kerülöm a német filmeket, főleg ha romantikus filmvígjáték cimke alatt futnak.
    Persze amikor olvastam hogy a török Fatih Akin rendezte, aki viszont egyik kedvencemet is a Kebab Kapcsolat-ot, mégis rászántam magam...
    a filmben Daniel és Juli kerülgetik egymást, holmi forró kásaként, persze a vége happy...(no nem mindenkinek, főleg minden egyébb lánykának nem)
    Egész európán - Budapesten is - átszáguldó romantikus film, a jobbik fajtából...azon kevesek egyike, amit örültem hogy megnéztem.
    Azért főleg nőnemű társainknak ajánlott....)))

• a.carkey
    Taken

Tényleg zseniális film.

Amikor láttam, hogy Luc Bessonnak "köze volt" a forgatókönyvhöz, már kiváncsi voltam rá, amikor láttam, hogy producer is, akkor kicsit féltem, de nagyon jókat írtatok róla, így meglestem. Nagyon megérte.

Bár a végén fogtam fel, hogy nem Kristin Scott Thomas volt a felesége, hanem Famke Janssen, de ez már egyéni problémám. :)

A lányát játszó Maggie Grace enyhén idegesítő volt (túljátszotta, akár a Barátok köztben is nyomhatná vendégszereplőként), de tényleg csak ennyi baja volt a filmnek.
  • Sir Quno Jedi
    My Super Ex-Girlfriend (2006)

Egész nézhető volt, hovatovább még tetszett is. Kár hogy a főszereplő (aka Uma Thurman) oltári randa és ezen semmi nem tud változtatni. DE ennek ellenére is jópofa. Sokallom az IMDB-s értékelést, de végül is tényleg egy jó közepes "romantikus vígjáték".
  • RelakS
    ja, az is elég gáz volt -.-

Ez inkább ahhoz volt jó, hogy kedvet csináljon az Alien quadrológia előkotrásához
  • Tikal #42019
    plusz ha nem megy át tinihororba, nagyon béna volt, szerintem megolte a hangulatot ez a félénk csávo lenyulja a meno srác csaját tinivigjáték szindroma
  • RelakS
    Aliens VS Predator : Requiem

nem lett volna annyira rossz film talán, ha nem épített volna annyira az Aliensre, leginkább a végén...
  • Bulykin
    hát jah, csak miniseries...
  • Randelz
    Na igen....de az nem az a tipikus sorozat....legalábbis szerintem.
  • Bulykin
    a Band of Brothers az sorozat
  • Randelz
    Jarhead (Bőrnyakúak)- Jókis film volt bár azt megkell jegyezni, hogy ez a film katonákról szól, és nempedig háborús film. 7/10

Saving Private Ryan (Ryan közlegény megmentése ) - Nálam ez klassikus 10/10

Black Hawk Down (A sólyom végveszélyben)- Végre egy jó modernkori háborús film. 9/10

Band of Brothers (Az elit alakulat)- 9/10, csak sajnos nélhol már fárasztó a film.
  • Montanosz
    erős a gyanúm hogy a normalitás kereteit feszegetem))))

Taken
    aki nem látta tényleg nézze meg.
    - néha én is ábrándozok ilyenekről, holmi ámokfutásról, a főnökeim irodáiban ))))-
  • Seth
    Normális embernek, a trailer megnézése után , esze ágába sem jutna megnézni XD
  • tommyg
    Taken

8/10 Nagyon bejött, aki teheti nézze meg!

Mirrors

Semmi extra 1x nézhető, 6/10!
  • CSOCSO
    en is ket napja lattam eloszor a Taken-t... nem is tudtam hogy csinaltak ilyen filmet, nahde mindegy. leszedtem, majd meglesem.
  • Montanosz
    GingerDead Man 2

nem mintha az első részt láttam volna, de hogy a shrekbéli mézes sütivel horror filmet forgassanak, meghaladja a képzelőerőm...de kiváncsivá tesz.
    Bár ne lettem volna!
    Szóval a film borzalom, próbálják viccesre venni, mint jóféle horrorparódiát, persze nem sikerül...
    Kerüljétek messziről, mert nem bírtam végig nézni, és ti se tegyétek!
    [broáf..tácsmi...]
  • zaki
    84 perc a tiszta játékidő, tényleg nem vmi hosszú.
    ez a "telefonbeszélgetés" marha jó, trailerben is benne volt :D

Death Race 5/10
  • jefferson83
    Tegnap már én is be szerettem volna írni :)

Taken

Minimum 9/10 :) 2 napja láttam először. Alig, hogy vége lett azon kezdtem gondolkodni mikor is fogom megnézni újra (nem is emlékszem mikor volt ilyen utoljára). Igazság szerint nem tudom milyen hosszú a film, de másodszor nézve is nagyon rövidnek tűnt.

Ennyi:

-Nem tudom, hogy ki maga.
    -Nem tudom mit akar.
    -De ha váltságdíjat akar,sajnos nincs sok pénzem.
    -De elmondom, mim van...van jópár különleges gyakorlati tapasztalatom miket az igen hosszú karrierem során tovább fejlesztettem.
    -Amikkel valódi rémálommá tettem az olyan emberek életét, mint maga.
    -Ha most elengedi a lányomat,azonnal vége lesz az egésznek.
    -Nem keresem magát.
    -Nem üldözöm magát.
    -De ha mégsem...
    -Keresni fogom.
    -És meg is találom.
    -És akkor megölöm.

• zaki
    Mirrors

Tényleg olyan, mintha a 24 forgatásáról jött volna KF... Ai engem nem zavart, sőt... :D Szvsz egy átlagos "horror", semmi új nincs benne, de bőven nézhető, utolsó 2 perc meg zsír volt + 1 pont emiatt :D

6/10

Babylon A.D.

Ez meg egy jó sci-fi lett volna, ha nem lett volna sz@rrávágva. De így eléggé harmatos, sőt. Utolsó 30 perc annyira összecsapott volt, mikor vége lett volna a filmnek ideges voltam :S

Legyen 4/10, rendezői változatot várom.

Taken

Hát ez a film besz@rás. Van egy elvált nyugdíjazott ügynök, akinek a lánya meglóg Páriszba a barátnőjével. Aztán elrabolják őket. Neeson fater senkit nem kímélve megkeresi. Ilyen jó eksönfilmet rég láttam. Kicsit Bourne rejtélyes bunyó, vágások, autósjelenetek, de itt tényleg nincs megállás. És olyan brutális Liam Neeson, hogy jó volt nézni.
    Hol van a lányom?! Bumm egy lövés a vállba, még egy a másikba. Hol van a lányom?! Bumm mégegy a térdbe. A hajón... Ez üzlet, nem személyes ügy... Nekem igen! Bumm kivégezve 5 lövéssel
    . A Man on Fire volt még kb ilyen brutális, csak abban sok dráma is volt, és egy kb 45perces felvezetés, itt meg 25 perc után beindul a film, és ésre sem lehet venni olyan gyorsan eltelik a következő óra, és már vége is a filmnek :D

9/10
  • kaposi1
    "ez egy nagy rakás 0/10 "
    egyetértek
  • Bulykin
  • stargatelost
    Botched

Baze, pedig rohadt jól indult az egész, csupa ismeretlen ember, beragadnak a liftbe, majd egy emeletre jutnak, majd jön a gyilok....persze megfűszerezve egy kis humorral.
    De aztán szépen elkúrták az egészet....

5/10
  • precision
    Blade Runner

Nem láttam még eddig, valahogy kimaradt. Elég régi film, '82 -es, valszeg itt már mindenki látta rajtam kívül :) Úgyhogy sokat nem mondanék róla, nagyon tetszett, és nem véletlen vált kult filmmé. Anno sztem még nagyobbat üthetett mint most. De megérdemli a 10 pontot. Nagyon jó dialógusok vannak benne, a színészek is jók, különösen Rutger Hauer. A sztori is jó, tetszett a világ is amiben játszódik.

10/10.
  • Montanosz
    - keblemre! (liheg,liheg)
    még egy rajongó!
  • stargatelost
    Hogy mondhatsz ilyet, így már soha nem lehet teljes az életem ()
  • sweech
    feast 2

omg, mi a szar volt ez? másfél óra értelmetlen tesznyülés. igaz, hogy az első is az volt, de az legalább szórakoztatott.

ez egy nagy rakás 0/10
  • precision
    és mit csináltál 17 éves korodban? :D:D:D
  • Montanosz
    ja, ne legyünk kockák))))
    avagy sheldon-t idézve a kedvenc szitkomomból:
    "...Az N=4 szuperszimmetrikus teóriában
    levő pertubális kilengést vizsgáltam,
    ami a multihurkos N=8 szupergravitáció
    ultraibolya tulajdonságainak felülvizsgálatát
    eredményezte, a modern csavarteóriát alkalmazva..."
  • Blasta
    Sztem teljes életet lehet élni annak a filmnek a háromdés nézése nélkül is :)))
  • b1t3gr1ff
    Kegyenc Fegyenc 10/6
    Voltak benn jó poénok de hihetetlen az egész...
    Halálfutam 10/9
    Nagyon jó film volt ha van egy faxa házimozid biztos nem 1x nézed meg...
  • Sephi
    jaja! Szódával elment...
  • Montanosz
    persze, lesz babujgatás is meg miegymás)))