1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • zaki
    Mirrors

Tényleg olyan, mintha a 24 forgatásáról jött volna KF... Ai engem nem zavart, sőt... :D Szvsz egy átlagos "horror", semmi új nincs benne, de bőven nézhető, utolsó 2 perc meg zsír volt + 1 pont emiatt :D

6/10

Babylon A.D.

Ez meg egy jó sci-fi lett volna, ha nem lett volna sz@rrávágva. De így eléggé harmatos, sőt. Utolsó 30 perc annyira összecsapott volt, mikor vége lett volna a filmnek ideges voltam :S

Legyen 4/10, rendezői változatot várom.

Taken

Hát ez a film besz@rás. Van egy elvált nyugdíjazott ügynök, akinek a lánya meglóg Páriszba a barátnőjével. Aztán elrabolják őket. Neeson fater senkit nem kímélve megkeresi. Ilyen jó eksönfilmet rég láttam. Kicsit Bourne rejtélyes bunyó, vágások, autósjelenetek, de itt tényleg nincs megállás. És olyan brutális Liam Neeson, hogy jó volt nézni.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hol van a lányom?! Bumm egy lövés a vállba, még egy a másikba. Hol van a lányom?! Bumm mégegy a térdbe. A hajón... Ez üzlet, nem személyes ügy... Nekem igen! Bumm kivégezve 5 lövéssel
    . A Man on Fire volt még kb ilyen brutális, csak abban sok dráma is volt, és egy kb 45perces felvezetés, itt meg 25 perc után beindul a film, és ésre sem lehet venni olyan gyorsan eltelik a következő óra, és már vége is a filmnek :D

9/10