[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A dög 2
... pedig az 1 az milyen jó kis mozi volt. Ez egy szar. Semmi hangulat, szar számítógépes effektek, gyagyi és értelmetlen hülyeségek mint pl a "boncolás". Azt is tudom már, hogy lógó belekkel, jó pár métert zuhanva, úgy tudok majd futni, hogy órákra lekötöm a szörnyek figyelmét.
Na meg a hatalmas ötlet fantasztikus tervrajza, mert ezt biza papirra kell vinni, máshogy nem lehet kivitelezni:
bocs, tudom hogy ilyen film esetében a szörszál hasogatás hülyeség, de ezek is hozzájárultak, hogy a filmet egy nagy nullának tekintsem.
Arról nem is beszélve, hogy az első rész szupergyors kéjenc szörnyeiből, nagydarabb lomha hülyéket sikerült csinálniuk.
Bár még az utolsó 20 percet nem néztem meg (nincs türelmem hozzá), és azt olvastam nagy meglepi van a végén, ez idáig akkor sem jött be. Nemhiszem hogy a vége megmenti, de azért holnap befejezem.
Kár érte.