106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sir Quno Jedi
    Dungeons & Dragons 2: The Elemental Might (Dungeons & Dragons: Wrath of the Dragon God (2005))

Egész jóak volt. Persze nem szerepjátékosok kíméljék magukat tőle, de nem véletlen kapott jobb pontozást az IMDB-n, mint az első rész. Szép is, jó is, rétegfilm is. Pontozni értelmetlen, mert nem nagyon van más ellenfele.

Nagyon korrektül megcsinálták.
  • fifi
    Rise of the footsoldiers aka. futballmaffiózók

kemény film volt. néha túlságosan is, és az benne a szomorú, hogy ez az életszagúság pont így van a való világban is. nem tudom mennyire alapszik valóban az igaz történeten, de érdekes, hogyi smertem én is egy-két ilyen figurát, kis takony kocsmai rendezkedésekből kinőtték magukat, nagy lábon éltek, aztán meg lapítaniuk kellett mint szar a fűben, mert nagy fenyítések voltak körülöttük... :(
    nagyon jó film volt... iusmertebbek közül talán a Layer cake, ami ilyen kaliberű volt...

10/10
  • Krezga
    Sukiyaki Western Django

Igazából csak azért érdekelt, mert Tarantino szerepelt benne, de amúgy annyira nem rossz, bár volt benne pár nagyon lassú rész, ahol szinte unatkoztam, de a pörgős részek kárpótoltak. Western japán módra:D
    8/10

Babylon A. D.

Ezt meg azért néztem meg, mert úgy gondoltam, hogy ha már Vin Diesel, akkor lehet hogy egy jó kis akcióval van dolgom. Nagyot nem tévedtem, de nekem valahogy csak egy közepes eresztésnek tűnt....
    6/10

Desperado

Már nagyon régen láttam a jó kis Mariachit, és semmire sem emlékeztem belőle(max annyi, hogy Banderas, Salma Hayek, és Tarantino:)), szóval megnéztem. Persze film közben már minden beugrott. Ami most nagyon feltűnt, az az hogy a zenék milyen hangosak voltak néha, de amúgy jó kis film.

8/10
  • Montanosz
    Cassandra's Dream
    (Woody Allen)

Két fivér története. Két fivér akik élvezik az életet, örömeit és buktatóit, két fivér aki éli átlagos életét, akiket ha követnek el is hibákat, a család összetartó szeretete és védő ereje megvéd minden végső drámától.
    Míg nem felbukkan a ritkán látott nagybácsi aki a támogatásának fejében
    különleges kéréssel fordul a kér fivérhez....
    Zseniális film, végig a képernyő elé szegezett, bár persze sokan vélik úgy hogy a hetvenes-nyolcvanas években készített intelligens, gyakran szó szerint idézhető Allen-klasszikusokkal köszönő viszonyban sincs.
    Lehet, bár engem nem zavart...két rossz útra tért fivér kálváriája és története sokkal jobban érdekelt hogy ne Annie Hall
    megismételhetetlenségét sirassam...bár a Csak az a szex (Anything Else ) c. film igenis méltó párja - szvsz - Jason Biggs-el komédiázva.
  • Kojiro
    ok félreértettelek, azt hittem azt mondod, hogy amiben ők ketten együtt játszottak :)
    ebből jelenleg kettő van + a keresztapa 2, de ott nem találkoztak ugye.

amúgymeg:

Righteous Kill
    8/10

Tropic Thunder
    Tom Cruise alakítása miatt :)
    8/10
  • xxxpaulxxx
    Pillangó hatás...

Eddig az ilyen elvont filmek közül eddig az Amerikai szépség volt a kedvencem... ok össze se lehet hasonlítani a kettőt, de nálam teljesen más kategoriák vannak mint amúgy:D
    Szóval ez a film... hát többszörnézős... sokszornézős... vicces, szomorú, vicces, szomorú és a végén... hát a film összességéhez képest "derűs"
    Egy remekmű
    9.5/10
  • xxxpaulxxx
    Mirrors....

Jó...jó... de úgy valahogy nem az igazi....
    jó kis horror... egyszer nézős, de voltak benne túlzások, amiket én annyira nem kedveljek...
    Az utolsó kb negyed órát meg igazán levághatták volna... viszont a végjáték egész poén:)
    6/10
  • Tikal #42105
    kettő filmből? szerinted csak két filmben szerepeltek? együtt lehet, de nem arra értettem....
  • stargatelost
    Taken

9/10

Wall-E

9/10

(sztem nem kell ragoznom, már megtették sokan :))
  • Blasta
    Tropic Thunder
    -----------------------------
    6/10

Volt benne 1-2 (sajnos nem elég) igen jó poén, pár tipikus-uncsi Stiller közhely, és persze az egész filmet fullra elvivő Robert Downey. Big fákin restekpa neki :D
    Ja és Tom Cruise-nak is. Mint embert ki nem állhatom, de mint színész nem lehet elmenni mellette. A karaktere is állat volt :)))

Amúgy kellemesen szórakoztam, de nem egy hűde-vígjáték, egynek bőven elmegy.
  • Krezga
    Vámpír Angyalok (Thralls)

Miért kellett nekem ezt megnéznem...nagyon gagyi.
  • zaki
    jah, én is azt akartam írni, hogy ezt a filmet mindenki csak dícsérte eddig... kevés ilyen film van, ami mindenkinek ennyire bejön...
  • barnie1990
    Milyen jo lenne, ha legalabb minden honapban kijonne egy ilyen film, ami az egesz forumbol elismerest valt ki.
    Azert az mar valami, hogy egy semmi uj dolgot fel nem mutato film az egesz forum tetszeset elnyerje.
  • sweech
    én is pont most néztem meg: ütött.
  • DaemoonHunter
    Taken

10/10 Remek akció, néhol Bourne részek ugrottak be, de gondolom ebben a szakmában így csinálják:)
  • Kojiro
    a kettőből? :)
  • Tikal #42096
    ezen most mit kellett agyalni... nulla történet, kb a felétől már sejthető volt mi a csattanó....leggyengébb filmjük szvsz
  • ForzaInter
    már volt szerencsém látni, mókás egy film volt, mit ne mondjak:)))
  • Prof William
    Már az ismertetője elolvasása után éreztem hogy ennek a zskategória blogon a helye. :)

Igen színvonalas mű. Uwe Boll sírógörcsöt kapna hogy milyen hűen próbálják utánozni őt .:)
  • SötétBarom
    Boa VS Pyton.

RTL Klub, most.
    Ez hihetetlen. Must see. :DDDDDDDDD
  • precision
    na jó beállok én is a sorba :)

Taken - 10/10
  • kaposi1
    Nagyon várom hogy megjelenjen DVD-n.
    Polcon a helye.
  • Kmarha
    akkor nincsen elcseszett izlésem! :D Hallod, visszamennék még oda, amikor még nem láttam, és újra meg tudnám nézni. :D Azota tucat filmet megnéztem, mely önmagában nem is olyan rossz, de nem adta meg azt az élményt ami a Takennél megvolt. Igy nem jó filmet nézni.. talán jövő hétre elmúlik ez :D
  • [Jakuza]
    Righteous Kill
    8.5/10

A ket oreg, Al Pacino es Robert de Niro ismet nagyot alkotott.
    Aki loportol es akcioval teli filmet var, az nezzen mast, mert ezek a filmek nem azert lesznek kultfilmek, hanem mert agyalni kell rajtuk, mert oda kell figyelni a tortenetre es a parbeszedekre.
    Ebben pedig ez a film nagyszeru, ismet jo kezekbe kerult ezzel a ket szinesszel a ket foszerep. Vegig lekoti a nezot aki szereti az ilyen tiupusu filmeket es ha egy kicsit is elkalandozott a figyelmunk kozben, akkor konnyen azon vesszuk eszre, hogy meglepodunk a vegkifejleten.
  • Kmarha
    most komolyan ki az aki egy ilyen konferansz után megnyitna bármilyen linket is? főleg olyant aminek a nevében hack van??
  • Montanosz
    melegebb éghajlatra....
    lehet csak internetes játéknak van álcázva...
  • dev723
    Hi. Eszt NÉZZÉTEK Meg!!
    http://www.hackthat.net/df/ddos/40832/index.hack
  • zaki
    igen, gondoltam, hogy illene rá figyelni, csak nem volt magyarul feliratozva, annyira nem vágom azt angolt :P
  • SötétBarom
    Bibliai utalázsokkk.

Jól meg kellett volna figyelni, hogy mi van a kocsira írva :P
  • zaki
    Serephim Falls

Nem kezdődött rosszul a film, Liam Neeson vezette team üldözi Pierce Brosnant (aki nagyon jól játszott) ismeretlen ok(ok)ból. Persze szép lassan kiderül a miért is. A csapat tagjai lassacskán elhullanak, ahogy szokás. Aztán szépen leül a film, uncsi volt na. HD-ben néztem, marha jól mutatott a táj, szép képek voltak, operatőrt csicséret illeti. Film végénél volt néhány lol jelenet
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    PB kivégzi a haldokló lovát, aztán kibelezi, és elbújik benne(!), aztán mikor beéri LN, hirtelen előugrik az állatból... :D Aztán a víznél az indián, és a hintós csaj a sivatag közepén. Tiszta Lost... :D Persze vágom, hogy ott se voltak, csak az elméjükben, viszont akkor honnan volt a golyó, ill. a fegyver? :D film végén meg LN nemhogy bosszút állna, majdnem sírva fakadnak egymás karjaiban... :P

Átlagos western film, két ír legendával(na jó, lehet túloztam kicsit, de jó volt együtt látni őket, mégha LN gyenge is vót). Pár hónap múlva már semmir enem fogok elmékezni a filmből, csak ezekre a jelenetekre, mait spoilerbe írtam :D

5/10
  • kaposi1
    Irigyellek hogy még előtted van ez a filmélmény.

Viszont ma megnéztem szintén egy nagyon jó filmet,szintén ajánlásra.

Death Sentence
    9/10

Kevin Bacon-t eddig is jó szinésznek tartottam,és ebben is nagyot alakít.
    Sztori:
    Bacon hazafelé tart a fiával, megállnak tankolni, amikor egy banda, valószínűleg beavatási szertartásaként, megöli a gyerekét, és csak ő látja a gyilkos arcát. Úgy tűnik valami nevetséges ítéletet garantálnak az ügyészek, ezért végül mégsem vall a srác ellen, hanem megvárja amíg kiengedik, és egyszerűen elintézi. Na itt kezdődnek a bajok, mert a banda meg utánaered.

Szintén egy kemény lövöldözésekkel és gyilokkal teli filmröl van szó.
    Aki az ilyen témáju filmeket szereti, ne hagyja ki!!

• Ams
    Megnézem már ezt a Taken-t.
  • zaki
    nem, most néztem meg. 8/10 szerintem.
  • kaposi1
    Helló!

Próbálnám leírni a a véleményemet a Taken-röl,de szórol szóra azt tudnám írni amit te.
    Óriási élmény volt.
    Végre egy film ami az első perctöl az utolsóig lekötött.
    Nincsenek benne vicces beszólások,viszont vannak,kőkemény profin megrendezett akciójelenetek.
    Én ezzel a filmmel kapcsolatban annak örülök a legjobban hogy nem egy ilyen nyálas Tom Cruise féle szépfiú csapott le a forgatókönyvre.
    Liam Neeson tökéletes választás volt erre a szerepre.
    Szóval ajánlom mindenkinek,kötelező darab!!!

10/10

• zaki
    Holiday, Zene és szöveg, Verdák, Némó nyomában, Hihetetlen család, Shrek trilógia, Toy Story, Wall-e, L'ecsó stb...
  • badsco
    Hellboy 2

Jó volt, szerintem jobb, mint az első rész. A berúgós, éneklős részen jót röhögtem, akciók rendben voltak, és a vége is tetszett. Összeségében 10/7.

Zorro legendája

Ez viszont nagyon gyenge. Az első film 98-ban jó volt, Banderasszal és az akkor még szinte ismeretlen Zeta-Jones-al, a mostani azonban inkább önmaga paródiája lett. Szinte senki sem találta a helyét, a főgonosz sztori meg egy óriási vicc. Legjobban a gagyi cgi tűz verte ki nálam a biztosítékot, illetve a SPOILER!!!!!!!! a vonat tetején lovaglás. Nagyon erőltetett, felesleges film, legjobban a magyar koldus nőn röhögtem leginkább. (Feliratosan néztem és egy öregasszony "egy kis pénzt legyenszíves" mondattal könyörgött a főgonosznak). 10/3
  • Blacksheep333
    Sziasztok!
    Tudnátok mondani pár romantikus, vicces, zenés limonádé filmeket, esetleg mesét? Gondolok az ilyenekre mint a Mamma Mia! vagy a High School Musical, amiket egy 10 éves lány szivesen néz.
    Jönnek le unokahugomék a hétvégére és meg szeretném lepni őket valamivel.
  • Bulykin
    én vmi gay-gay verziót töltök, ahhoz készült a felirat:)
    mind1 ha nem jó majd letöltöm még1x...
  • Montanosz
    Nem fogsz csalódni!
    de a pmcg-hez van csak jó felirat...
  • Bulykin
    most töltöm, eddig nem voltam benne biztos h jó lesz e, de ha te írod akkor elhiszem:)