[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Serephim Falls
Nem kezdődött rosszul a film, Liam Neeson vezette team üldözi Pierce Brosnant (aki nagyon jól játszott) ismeretlen ok(ok)ból. Persze szép lassan kiderül a miért is. A csapat tagjai lassacskán elhullanak, ahogy szokás. Aztán szépen leül a film, uncsi volt na. HD-ben néztem, marha jól mutatott a táj, szép képek voltak, operatőrt csicséret illeti. Film végénél volt néhány lol jelenetSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!PB kivégzi a haldokló lovát, aztán kibelezi, és elbújik benne(!), aztán mikor beéri LN, hirtelen előugrik az állatból... :D Aztán a víznél az indián, és a hintós csaj a sivatag közepén. Tiszta Lost... :D Persze vágom, hogy ott se voltak, csak az elméjükben, viszont akkor honnan volt a golyó, ill. a fegyver? :D film végén meg LN nemhogy bosszút állna, majdnem sírva fakadnak egymás karjaiban... :P
Átlagos western film, két ír legendával(na jó, lehet túloztam kicsit, de jó volt együtt látni őket, mégha LN gyenge is vót). Pár hónap múlva már semmir enem fogok elmékezni a filmből, csak ezekre a jelenetekre, mait spoilerbe írtam :D
5/10