106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Krezga
    A zongorista

Nagyon jó film, végig lekötött. Nem is igazán lehet róla mit mondani, lebilincselő!

10/10
  • CSOCSO
    arra kivancsi a filmekben levo emberek eletben is jo haverok vagy a managereik hozzak direkt igy ossze esetleg egy managerrhez jarnak vagy mi?
    mindenesetre minden uj Rob filmnel alig varom hogy megpillantsam hogy melyik hulye szineszt kit jatszik:D
  • CSOCSO
    You Don't Mess with the Zohan

Imadom hogy minden idiota belekerul ezekbe a filmekbe :D

percekig gondolkoznek ha kene mondanom egy igazan jo vigjatekot, szal ezt miert fikazzam?
    jo volt. Ez a sok terrorista poenkodas meg irak/palesztin fikazas hatalmas volt :D

6/10
  • Sati84
    Azt kalkuláld bele, hogy 1859-ben íródott az alapmű, és akkor még nem tudtak az emberek annyit a bacikról, mint ma. Viszont attól függetlenül kriminális, hogy akkor ehelyett nem tudtak kitalálni valami ma aktuálisabbat :-)
  • RelakS
    Én visszakérem a két órát az életemből ...
  • Bulykin
    simán:) ettől eltekintve nem rossz film sztem
  • RelakS
    Világok Harca

He? Meg mivan?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A szuperfejlett idegenek megfáztak, és meghaltak?!!?
  • Csak77
    Before The Fall

Három nap mulva egy hatalmas, ötször akkora meteor mint ami a dinókat kinyira becsapódik. Egy család szemszögéből mutatja meg a három napot... hát, nem ilyen három napot szeretnék az tuti! :D Jó kis film volt. Christian Bale-el csinálhatnának egy amcsi verziót, fasza lenne!
  • Seten

És azóta folytatják a sztorit a sorozattal. Eddig öt rész jött ki.

• Bulykin
    biztos nem rossz, csak felirat nincs:)
    de ha lesz akkor én is bepróbálom, thx a tippet
  • Montanosz
    annál a szörnyűségnél minden jobb lehet, bár már unalmas az "egy csapat fiatal el megy nyaralni és sorban meghalnak" szerű horror számomra, de épp a The ruins-t nem láttam még...
    amúgy az új spanyol horrortól várok sokat za Eskalofrio-tol.
    most szedem, jókat írnak róla.
  • Shep
    Hát kinek mi, én a Ruinson halálra untam magam, kevés rosszabb filmet láttam, a Living Hell meg azért tűrhető volt.
  • Bulykin
    hát azért látva a The Ruins-t és olvasva Montanosz írását, szerintem a Ruins jobb nagyságrendekkel...
  • xxxpaulxxx
    Míg a jackpot el nem választ...

Hát... amerikaXD
    6/10
  • Shep
    Hát a The Ruins-tól nagyságrendekkel jobb :)

Babylon A.D.

Hát egy olyan se eleje se vége film, némi akcióval meg Dízellel :) vegyítve, azt hittem láthatok egy jó akciófilmet erre nem, nulla karakterek, néhol érdekes vágások.
    Épphogy nézhető kategória.
    6/10 Diesel mély hangja és lövöldözős jelenet miatt.

• sandor8206
    ó, te igazi jedi lovag vagy:-)
  • Blasta
    Majdnem 6-ost adtam neki, de a végén megkönyörültem :)
  • sandor8206
    de egynek jó volt, amúgy te jobbra értékelted mint én:-)
  • Blasta
    Igaz-igaz, mindamellett totálisan meglettem volna enélkül a film nélkül is :)
  • Montanosz
    Dead Set

ezúgyan egy 5 részes minisorozat, de azért ajánlom mert angol, Angliában játszódik és teljesen passzol a 28 nappal később és a 28 héttel később c. filmekhez.
    A sztori is tetszik, és tulajdonképp régi vágyam valósították meg.))
    Mivel a soronkövetkező Big Brother forgatására összevegyült idióta tömeget rohanják le, és harapdálják össze a zombik......
    És ezt persze csak a külvilágtól hermetikusan elzárt, és mit sem sejtő Big Brother lakói élik túl....akik egy kiszavazást követően folytatják a mindennapi életüket....egy darabig.
    Végre valami új, és kellően adagolt rettegés...)))
    Szóval ajánlom az említett filmek rajongóinak....

• desigo
    Taken 9/10

Aki nem láttam még sürgősen pótolja ...
  • Krezga
    Nagy hal (Big fish)

Szép történet, jó kis mese, a vége pedig nagyon szép. Tim Burton mű, szóval érdemes megnézni.
    8/10

Lukas Moodysson filmjeit nem ismerem, de majd pótolom:)
  • sandor8206

"Ez a gond ezzel az egésszel. Minden szegletéből csöpög az izzadtságszag, hogy Lucas csak még egy kis zsét sajtoljon ki a gyermekéből.
    Egy Star Wars-nak ne legyen már gyerekeknek készült LÁJT verziója. Amúgy sem volt egy túlkombinált, túl véres történet, erre csinálnak egy ilyen gyerekverziót. A Cartoon Network-ön még elment, mitöbb az a sorozat überjó volt. De erre annyira nem vagyok kiváncsi (legalábbis moziban tuti nem)."

Na úgye hogy tetszett:-D tudom ez már beteges de be kellett másolnom a kommentedet, amit az én Clone Wars értékelésemre írtál szóval ennyit az előítéletekről
  • Blasta
    Star Wars: The Clone Wars
    --------------------------------
    7/10

Simán vállalható, marha jól elszórakoztam rajta :)
    Persze, érezni, hogy gyerekfilm, a dialógusok olyan eccerűek mint a tök, néhol pedig kifejezetten fájnak, a cselekményt pedig követni tudja egy 6 éves is, de akkor is gyakorlatilag VÉGIG EKSÖN, és rajzfilmhez képest olyan eksön, amit jópárszor visszapörget az ember. Legalábbis én visszatekertem jópár jelenetet.

Ami nem tetszett, hogy a főszereplők nagy része nem vállalta a szinkront. Namost megértem, ha ez nem feltétel, de C3PO, Christopher Lee mellett még a nagy Samuel L. Jacson is elvállalta, akkor a többiek miért nem? Biztos felkopott volna szegények álla azért a fizuért amit kaptak volna...
    Másrészt pedig nem tetszett, hogy Anakin a filmben nem kapta meg a "nemsokára darth vader leszek" oldalát, ebben a részben gyakorlatilag -gondolom ismét a gyerekek miatt- totálisan pozitív karakter.

Szóval én meg voltam vele elégedve, láttam már jobb, de rosszabb star wars epizódot is, a rémgyenge Max Payne után pedig kifejezetten felüdülés volt ilyen látványos, pörgős akciókat bámulni 90 percig.
  • Montanosz
    norvég film)))

nem is kérdés megnézzük-é..
    még rosz skandináv filmet nem láttam
    pl:Lukas Moodysson filmjei...mind odavág!
  • N3TuddKi
    max payne: 1/10
    unalmas semmmitmondó...
  • Sati84
    Talán a legtöbb filmmel ez a baj mostanában. Súlytalanok. Semmi történés mögött nincs dráma. Egy Alienben, egy Aliensben, egy Die Hardban, ha meghalt valaki, vagy történt valami akciójelenet, nagyon megragadott. Mostanában alig-alig készül olyan film, ami bármilyen szinten is túl tudna lépni az ilyen súlytalanságon :-(

Mondjuk szerintem ez úgy van, hogy korábban sem készült több ilyen jó film, de csak azok maradtak fenn, amik nem voltak súlytalanok, és klasszikusok lettek.
  • Krezga
    Engem is érdekelne, már felírtam a megnézendők listájára, jövő hétre van betervezve.
  • Montanosz
    bővebben?
    mert érdekelne...
  • Csak77
    Let the Right One In

Magyarok miért nem tudnak ilyen filmeket csinálni? Az első perctől leköti az embert, annak ellenére, hogy látszik rajta, hogy alig volt zsé. Remek vámpíros művészfilm!
  • Krezga
    A szem (The eye)

Ez sem volt valami nagy durranás. Ötletnek nem rossz(bár nem eredeti ötlet...), de nem sikerült igazán jóra. Egyszer elég volt megnézni.

4/10

• Montanosz
    Living.Hell[Organizm][2008]

nem bírtam végig nézni, b-kategóriás horror elszabadult katonai kísérletről.
    0 színészi játék, effekt hegyekről is elfelejtkezdhetünk....
    csak jön a massza, csak jön a massza...nyújtogatja a kis csápjait....
    ennyi a történet, borzalom és gány az egész. Aztán amivel a hadsereg sem bírkozik meg (15 fő) a főhős egymaga elbír...
    eh...
  • Krezga
    Tükrök (Mirrors)

Valahogy nem igazán tetszett a film, bár a közepétől már annyira nem rossz. Így csak 5/10 lenne, de a film vége miatt 6/10, az nagyon jó volt!:D

A Golyózápor tényleg jó szórakozás volt^^
  • Prof William
    Igaz. a Golyózáporról sosem halottam előtte, nem hypeolták annyira viszont szinte az első perctől az utolsóig tényleg GOLYÓZÁPOR van. :)

A Max Payne meg egy kafa kis lövöldözős játékból készült ahol eldurrogtatnak egy vagon lőszert meghal 1 kisebb afrikai ország lakosságának megfelelő statiszta és ehhez képest a filmben kb1! órát kell várni az első komoly akciójelenetre aminél nincs is sokkal több...

Szánalom...
  • Montanosz
    ja, inkább a Golyózápor-ban
    ott legalább azt kaptunk amit ígértek, kellemes szórakozást másfél órában..
  • Dynamic
    Utólag könnyű okoskodnom, de most mondjam azt, hogy már a trailernél megmondtam? Hiába voltak benne hangulatos képek, egyszerűen súlytalannak éreztem az egész előzetes, és értetlenül néztem ki a fejemből, mert a BT-nek nyomát sem láttam.
    Ilyen kritikák után már fix, hogy részemről mozis nézés ebből nem lesz.
  • Blasta
    Max Payne
    -------------------------
    3/10

Könyörgöm!!!!!!
    - Adott egy fasza játék, amiben egy forradalmi effektet/elemet prezentáltak a készítők, amit ugye Bullet Time-nak hívunk, ezek a lámák meg képesek voltak a filmet bullet time nélkül megcsinálni. Csupán szimpla lassításokat kapunk, abból is csak 2 említésre méltót vettek fel. Szánalom.
    - Aztán lássuk a sztorit, ami 12egytucat, de a forgatókönyv totál elcsúszott, szétesik a film, nem feszes, nem izgalmas, unalmas.
    - A következő negatívum az akciójelenetek mennyisége és azok hossza. Azok a rajongók, akik már látták a trélert ne nagyon reménykedjenek, ugyanis szó szerint egyetlen komolyabb, említésre méltó akciójelenet lesz azokon kívül a filmben. Mindent láthattunk a trélerben. Pompás nem igaz?
    - Végül nekem Mark -bármennyire is szimpatizálok vele- nem működött Max Payne-ként. Nem hasonlít rá sem az arca, sem a haja, sem a hangja. A játékbeli Max idősebb, rekedtebb hangú, vékony arcú faszi. Mark Wahlberg pedig nem. Ennyi. Sztem jópár hasonló kaliberű, Maxre sokkal jobban hasonlító akciószínész rohangál hálivúdban.

Nem ajánlom, a rajongók persze úgyis beülnek -ahogy énis beültem- de higgyétek el: BŐVEN RÁÉR DIVX-BEN ILLETVE DVD-N látni.
  • donyyy20
    huh Taken tényleg odabaszott! ilyen az igazi akció! [tbbszörnézős]
  • ForzaInter
    Knocked Up
  • ForzaInter
    Koncked Up

rohadt jó volt:D 8/10