1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Max Payne
    -------------------------
    3/10

Könyörgöm!!!!!!
    - Adott egy fasza játék, amiben egy forradalmi effektet/elemet prezentáltak a készítők, amit ugye Bullet Time-nak hívunk, ezek a lámák meg képesek voltak a filmet bullet time nélkül megcsinálni. Csupán szimpla lassításokat kapunk, abból is csak 2 említésre méltót vettek fel. Szánalom.
    - Aztán lássuk a sztorit, ami 12egytucat, de a forgatókönyv totál elcsúszott, szétesik a film, nem feszes, nem izgalmas, unalmas.
    - A következő negatívum az akciójelenetek mennyisége és azok hossza. Azok a rajongók, akik már látták a trélert ne nagyon reménykedjenek, ugyanis szó szerint egyetlen komolyabb, említésre méltó akciójelenet lesz azokon kívül a filmben. Mindent láthattunk a trélerben. Pompás nem igaz?
    - Végül nekem Mark -bármennyire is szimpatizálok vele- nem működött Max Payne-ként. Nem hasonlít rá sem az arca, sem a haja, sem a hangja. A játékbeli Max idősebb, rekedtebb hangú, vékony arcú faszi. Mark Wahlberg pedig nem. Ennyi. Sztem jópár hasonló kaliberű, Maxre sokkal jobban hasonlító akciószínész rohangál hálivúdban.

Nem ajánlom, a rajongók persze úgyis beülnek -ahogy énis beültem- de higgyétek el: BŐVEN RÁÉR DIVX-BEN ILLETVE DVD-N látni.