[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Star Wars: The Clone Wars
--------------------------------
7/10
Simán vállalható, marha jól elszórakoztam rajta :)
Persze, érezni, hogy gyerekfilm, a dialógusok olyan eccerűek mint a tök, néhol pedig kifejezetten fájnak, a cselekményt pedig követni tudja egy 6 éves is, de akkor is gyakorlatilag VÉGIG EKSÖN, és rajzfilmhez képest olyan eksön, amit jópárszor visszapörget az ember. Legalábbis én visszatekertem jópár jelenetet.
Ami nem tetszett, hogy a főszereplők nagy része nem vállalta a szinkront. Namost megértem, ha ez nem feltétel, de C3PO, Christopher Lee mellett még a nagy Samuel L. Jacson is elvállalta, akkor a többiek miért nem? Biztos felkopott volna szegények álla azért a fizuért amit kaptak volna...
Másrészt pedig nem tetszett, hogy Anakin a filmben nem kapta meg a "nemsokára darth vader leszek" oldalát, ebben a részben gyakorlatilag -gondolom ismét a gyerekek miatt- totálisan pozitív karakter.
Szóval én meg voltam vele elégedve, láttam már jobb, de rosszabb star wars epizódot is, a rémgyenge Max Payne után pedig kifejezetten felüdülés volt ilyen látványos, pörgős akciókat bámulni 90 percig.