106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zoleeka007
    Igen a Tökéletes Vilég egy Kevin Costner film

Am megvolt az újabb kupac film:)

A Titokzatos Folyó
    11/10:)Állati szereplőgárda:Kevin Bacon, Sean Penn, Tim Robbins. A Film szintén erősen erős, a sztorii dióhéjban annyi hogy van 3 barát addig minden frankó is míg el nem rabolják az egyik kis srácot onnantól elszáll a barátság de itt még nincs vége 25év múlva újra össze kell jönniük mivel elvileg az egyiknek megölik a lányát a másik nyomoz az ügyben és elvileg a harmadik meg a gyilkos!

Apró Titkok
    7/10 Inkább nem is nyilatkoznék, aki szereti a drámákat nézze meg!

Az Árvaház
    9/10 Dell Toro egyik legjobb filmje! Egy igazi tökös Thriller horror dráma! Eszméletlen kemény és utána megint csak a székbe maradunk tátott szájjal az fix!

A Jövő Kezdete
    8/10
    Azért csak 8 mert ennek a filmnek van a legszemetebb vége a világon drámák közül! Haley Joel Osment és Kevin Spacy szintén hatalmasat alakít! simán megkockáztatom hogy az egyik legtanúságosabb mostanság!

UI:Vígjátéknapnak ott a Home Iprovement!

• precision
    Quantum of Solace

Nem volt annyira rossz, mint amilyennek leírták itt páran. Ez a James Bond is teljesen jó, még csak fejlődik a jelleme. 7,5/10.
  • Krezga
    A hegyek királya

Nagyon jó, élvezhető film, a néző szinte együtt menekül a szereplőkkel. Érezni a félelmet, ami rájuk nehezedik.
    7/10
  • SötétBarom
    Már hallom is ahogy lesújt. :o

shhhhh
  • desigo
    Pedig eléggé jók...
    tengerparton,tütüvel stb...
  • Krezga
    Die hard 1.

Tényleg jó kis akció volt:)
    6,5/10
  • Sir Quno Jedi
    Nemvaok! Tényleg kíváncsi vagyok TsoTso esküvői képeire. Anno is megnéztük az összes képét, még a tütüset is, miért éppen ezt hagynám ki! TsoTso egy igazi jelenség, ergó rá igény vanik!
  • Sephi
    nelegyélgeci
  • Loál János #42424
  • Sir Quno Jedi
    őszinte részvettem
  • TomDantes
    Megnéztem az új Bond-ot, szerintem nagyon rossz. Semmi Bondos nem volt benne. Csak a főszereplő neve.

Mint akció film nem is rossz...de mint Bond film,pocsék.
  • Blasta
    (én láttam :D)
  • Sir Quno Jedi
    Tényleg, nem is láttunk esküvői képeket még TsoTsoékról ?!?!??!? (vagy csak én voltam hibernálva a jégbörtönben, rehab programra várva?)
  • Loál János #42419
    Remélem nagy volt a lagzi. :O)
  • CSOCSO
  • Loál János #42417
    Grat!
  • CSOCSO
    Water Horse

ehh.. szabaditsuk ki willy-t mai kiadasban.

persze faszom orka helyett van egy sokkal coolosabb szorny... kircsi, mi?:D

gyerekeknek, gyerek lelku csajoknak (felesegemnek) nagyon jo film.
    ha jol lattam meg senki nem irt rola.

• Tikal #42415
    a tökéletes vilég az a kevin costneres?
  • Tikal #42414
    meg várod amig kijön szinkronosan? :)
  • precision
    tarts vígjáték napot... :D :P
  • Montanosz
    nem mondom, edzed magad))))
  • Zoleeka007
    A csíkos pizsamás fiú
    9/10 Kőkemény dráma gyermeki forma semmiképp sem gyermekeknek!

Visitor Q
    6:10 Beteg japán szar! Apuci simán megszexuálja a halott lányát meg végignézi ahogy a fia gyepálja anyucit szóval elég kemény.

Evlienko
    8/10 Egy pedofil gyerekgyilkosról szól aki 50 gyerekkel végzett, megerőszakolta, megölte majd megette őket!

A tökéletes világ (a perfect world)
    10/10 ez egy nagyon erős és frankó thriller dráma egy olyan igazi jó kis áll leesős!

• Kmarha
    mondjuk tényleg olyan Godzillás volt az a városi jelenet, de nekem annyiban tetszett, hogy érdekes volt láttni ezt az őslényt egy olyan környezetben, ami számára teljesen idegen. Ahogy vizslatja a kocsikat, meg a csomó könnyü prédát, kik elbújni sem tudnak hol.. én azt a részt ilyen szemmel figyeltem, igy az egész jól elment :)
  • Krezga
    Azért feliratosan szerintem nagyon is lehet élvezni(főleg az eredeti hangok miatt). Csak először az embernek hozzá kell szoknia ahhoz, hogy ne csak a feliratot figyelje, hanem a képi világot is tudja nézni.
  • Janoooo
    jó minőségü "új" filmeket nézegetek, ezek kerültek sorra.
    Új filmeket nem nézek. Szar minőségüek és feliratosak. Ilyenek nem érdekelnek. Így nem lehet élvezni a filmeket. Ha megjelennek szinronosan jó minőségben akkor nézem csak meg őket.
  • zaki
    Na majd ha Spielberg bá tényleg megcsinálja a negyediket...
    Első tényleg örök klasszikus, a 2. részt hihetetlen elb@szták azzal, hogy egy várost is belevontak a buliba, 3. rész ahogy írtad, szódával elment.

1. 9/10
    2. 5/10
    3. 6/10
  • Kmarha
    Jurassic Park
    1.: hát ez egy örök klasszikus. Még anno moziba láttam, nem is emlékeztem rá hogy ilyen pici voltam és hogy ilyen régi. Na de mekkora mű még ma is! A hang, a kép, minden tökéletesen a helyén van!

2.: képi világ, hangulat itt is remek. Kicsikét már popcorn szagúbb, több lehetetlen helyzettel, látszik, hogy tényleg csak rókabőrnek szánták. De még mindig tökéletes szórakozás.

3.: hát, hogy is mondjam, ezt is moziba néztem még régen, de már akkor sem volt ugyanaz az élmény mint az első rész. Most igy egymás után a három rész... hát nem is tudom. Valahogy sokkal gagyibb jelenetek, bénább animációk, nem olyan dinók amikre igazán emlékezne az ember a későbbiekben is.. Szódával elment, de jövőre már újra nem tudom felidézni, miről is szólt ez.
  • ForzaInter
    nekem meg vagy 300:D
  • desigo
    Minek pocsékolnék rá időt ha ratyi?
    Egyébként így is van kb 50-60 film amit már rég pótolnom kellene...
  • Bulykin
    és mivan ha mindenki azt mondja h szar film, de te mégis megnézed és neked tetszik:D
  • desigo
    Nemigaz...
    IMDBről,fórumokról,ismerősöktől van infó és baj nem lehet :)
  • Bulykin
    csak onnan tudod meg h szar ha belenézel:D
  • desigo
    Fehér tenyér 6/10

Az eleje nagyon bejövős volt.Hangulatos volt a 80-as évekbeli edzőterem,lakás stb...
    Ha időrendben történtek volna az események sokkal jobb lett volna.
  • barnie1990
    Szerintem te direkt vadaszol a szar filmekre. Igaz-e?
  • bubu13
    James Bond: Quantum csendje
    7.5/10
  • Janoooo
    Ma ezeket néztem (romantikus - vígjátékok):

A Boldogító Talán
    Nem volt rossz, 1x meg lehetett nézni. Volt benne pár poén.
    5/10

Szívek Hullámhosszán
    25 percet néztem csak, nagyon unalmas volt.

Szédítően Szőke
    1x meg lehett nézni, de gyenge film. Nagyon szép a Jessica Simpson, ezért kap:
    3/10

Míg A Jackpot El Nem Választ
    Ez jó film volt, jó poénok voltak benne, ajánlom mindenkinek aki szereti ezt a stílust.
    6/10
  • Zoli007
    Quantum of solace 7/10, de csak az akciójelenetek miatt. Végülis minden sorozatba kell egy lelkizős rész, de remélem több ilyen nem lesz.
  • CSOCSO
    Doomsday

eleg jol kezdodott, volt benne sok jo resz, meg egy csomo idiotasag

vegulis nem unatkoztam, nagyobb baromsagokat latok minden masodik filmben szal egy 5/10 est meger szerintem.

enyhe spoiler... semmi nagy poen leloves:

tetszett a mad maxes resz. meg a rettenthetetlen medieval resz is a felig kek-re festett arcu emberkevel ( amin atment a kis tank)

a bentley-s reszt nem ertem.. egy rohadtt 4-500 loeros autot hogyan birt barki is utolerni? a cross motoroknak kb 100 a vegsebesseguk es a tobbi gagyi roncs autonak se lehet sokkal tobb. legalabb egy regi.

a lovag dolog idiotasagnak hangzik de legalabb jol nezett ki.

az osszerajzolt feju csajt kar hogy megoltek... nagyon tetszett :D
  • Kojiro
    Semi-Pro
    Lószar habbal
    5/10

Ezt csak így merem:
    (van tdk dvdrip)
  • CSOCSO
    nahja.. valoban nincs egyedul.. eletem elso bond filmje a golden eye volt. es rohadtul tetszett.. a regieket NEM BIROM MEGNEZNI.