106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Zoleeka007 #42433 Igen a Tökéletes Vilég egy Kevin Costner film
Am megvolt az újabb kupac film:)
A Titokzatos Folyó
11/10:)Állati szereplőgárda:Kevin Bacon, Sean Penn, Tim Robbins. A Film szintén erősen erős, a sztorii dióhéjban annyi hogy van 3 barát addig minden frankó is míg el nem rabolják az egyik kis srácot onnantól elszáll a barátság de itt még nincs vége 25év múlva újra össze kell jönniük mivel elvileg az egyiknek megölik a lányát a másik nyomoz az ügyben és elvileg a harmadik meg a gyilkos!
Apró Titkok
7/10 Inkább nem is nyilatkoznék, aki szereti a drámákat nézze meg!
Az Árvaház
9/10 Dell Toro egyik legjobb filmje! Egy igazi tökös Thriller horror dráma! Eszméletlen kemény és utána megint csak a székbe maradunk tátott szájjal az fix!
A Jövő Kezdete
8/10
Azért csak 8 mert ennek a filmnek van a legszemetebb vége a világon drámák közül! Haley Joel Osment és Kevin Spacy szintén hatalmasat alakít! simán megkockáztatom hogy az egyik legtanúságosabb mostanság!
UI:Vígjátéknapnak ott a Home Iprovement!
-
Quantum of Solace
Nem volt annyira rossz, mint amilyennek leírták itt páran. Ez a James Bond is teljesen jó, még csak fejlődik a jelleme. 7,5/10. -
A hegyek királya
Nagyon jó, élvezhető film, a néző szinte együtt menekül a szereplőkkel. Érezni a félelmet, ami rájuk nehezedik.
7/10 -
Már hallom is ahogy lesújt. :o
shhhhh -
Pedig eléggé jók...
tengerparton,tütüvel stb... -
Die hard 1.
Tényleg jó kis akció volt:)
6,5/10 -
Nemvaok! Tényleg kíváncsi vagyok TsoTso esküvői képeire. Anno is megnéztük az összes képét, még a tütüset is, miért éppen ezt hagynám ki! TsoTso egy igazi jelenség, ergó rá igény vanik! -
nelegyélgeci -
-
őszinte részvettem -
TomDantes #42422 Megnéztem az új Bond-ot, szerintem nagyon rossz. Semmi Bondos nem volt benne. Csak a főszereplő neve.
Mint akció film nem is rossz...de mint Bond film,pocsék. -
(én láttam :D) -
Tényleg, nem is láttunk esküvői képeket még TsoTsoékról ?!?!??!? (vagy csak én voltam hibernálva a jégbörtönben, rehab programra várva?) -
Remélem nagy volt a lagzi. :O) -
-
Grat!
-
Water Horse
ehh.. szabaditsuk ki willy-t mai kiadasban.
persze faszom orka helyett van egy sokkal coolosabb szorny... kircsi, mi?:D
gyerekeknek, gyerek lelku csajoknak (felesegemnek) nagyon jo film.
ha jol lattam meg senki nem irt rola.
-
a tökéletes vilég az a kevin costneres? -
meg várod amig kijön szinkronosan? :) -
tarts vígjáték napot... :D :P -
nem mondom, edzed magad)))) -
Zoleeka007 #42411 A csíkos pizsamás fiú
9/10 Kőkemény dráma gyermeki forma semmiképp sem gyermekeknek!
Visitor Q
6:10 Beteg japán szar! Apuci simán megszexuálja a halott lányát meg végignézi ahogy a fia gyepálja anyucit szóval elég kemény.
Evlienko
8/10 Egy pedofil gyerekgyilkosról szól aki 50 gyerekkel végzett, megerőszakolta, megölte majd megette őket!
A tökéletes világ (a perfect world)
10/10 ez egy nagyon erős és frankó thriller dráma egy olyan igazi jó kis áll leesős!
-
mondjuk tényleg olyan Godzillás volt az a városi jelenet, de nekem annyiban tetszett, hogy érdekes volt láttni ezt az őslényt egy olyan környezetben, ami számára teljesen idegen. Ahogy vizslatja a kocsikat, meg a csomó könnyü prédát, kik elbújni sem tudnak hol.. én azt a részt ilyen szemmel figyeltem, igy az egész jól elment :) -
Azért feliratosan szerintem nagyon is lehet élvezni(főleg az eredeti hangok miatt). Csak először az embernek hozzá kell szoknia ahhoz, hogy ne csak a feliratot figyelje, hanem a képi világot is tudja nézni. -
Janoooo #42408 jó minőségü "új" filmeket nézegetek, ezek kerültek sorra.
Új filmeket nem nézek. Szar minőségüek és feliratosak. Ilyenek nem érdekelnek. Így nem lehet élvezni a filmeket. Ha megjelennek szinronosan jó minőségben akkor nézem csak meg őket. -
Na majd ha Spielberg bá tényleg megcsinálja a negyediket... 
Első tényleg örök klasszikus, a 2. részt hihetetlen elb@szták azzal, hogy egy várost is belevontak a buliba, 3. rész ahogy írtad, szódával elment.
1. 9/10
2. 5/10
3. 6/10 -
Jurassic Park
1.: hát ez egy örök klasszikus. Még anno moziba láttam, nem is emlékeztem rá hogy ilyen pici voltam és hogy ilyen régi. Na de mekkora mű még ma is! A hang, a kép, minden tökéletesen a helyén van!
2.: képi világ, hangulat itt is remek. Kicsikét már popcorn szagúbb, több lehetetlen helyzettel, látszik, hogy tényleg csak rókabőrnek szánták. De még mindig tökéletes szórakozás.
3.: hát, hogy is mondjam, ezt is moziba néztem még régen, de már akkor sem volt ugyanaz az élmény mint az első rész. Most igy egymás után a három rész... hát nem is tudom. Valahogy sokkal gagyibb jelenetek, bénább animációk, nem olyan dinók amikre igazán emlékezne az ember a későbbiekben is.. Szódával elment, de jövőre már újra nem tudom felidézni, miről is szólt ez. -
nekem meg vagy 300:D -
Minek pocsékolnék rá időt ha ratyi?
Egyébként így is van kb 50-60 film amit már rég pótolnom kellene... -
és mivan ha mindenki azt mondja h szar film, de te mégis megnézed és neked tetszik:D -
Nemigaz...
IMDBről,fórumokról,ismerősöktől van infó és baj nem lehet :) -
csak onnan tudod meg h szar ha belenézel:D -
Fehér tenyér 6/10
Az eleje nagyon bejövős volt.Hangulatos volt a 80-as évekbeli edzőterem,lakás stb...
Ha időrendben történtek volna az események sokkal jobb lett volna. -
Szerintem te direkt vadaszol a szar filmekre. Igaz-e?
-
James Bond: Quantum csendje
7.5/10 -
Janoooo #42397 Ma ezeket néztem (romantikus - vígjátékok):
A Boldogító Talán
Nem volt rossz, 1x meg lehetett nézni. Volt benne pár poén.
5/10
Szívek Hullámhosszán
25 percet néztem csak, nagyon unalmas volt.
Szédítően Szőke
1x meg lehett nézni, de gyenge film. Nagyon szép a Jessica Simpson, ezért kap:
3/10
Míg A Jackpot El Nem Választ
Ez jó film volt, jó poénok voltak benne, ajánlom mindenkinek aki szereti ezt a stílust.
6/10 -
Quantum of solace 7/10, de csak az akciójelenetek miatt. Végülis minden sorozatba kell egy lelkizős rész, de remélem több ilyen nem lesz. -
Doomsday
eleg jol kezdodott, volt benne sok jo resz, meg egy csomo idiotasag
vegulis nem unatkoztam, nagyobb baromsagokat latok minden masodik filmben szal egy 5/10 est meger szerintem.
enyhe spoiler... semmi nagy poen leloves:
tetszett a mad maxes resz. meg a rettenthetetlen medieval resz is a felig kek-re festett arcu emberkevel ( amin atment a kis tank)
a bentley-s reszt nem ertem.. egy rohadtt 4-500 loeros autot hogyan birt barki is utolerni? a cross motoroknak kb 100 a vegsebesseguk es a tobbi gagyi roncs autonak se lehet sokkal tobb. legalabb egy regi.
a lovag dolog idiotasagnak hangzik de legalabb jol nezett ki.
az osszerajzolt feju csajt kar hogy megoltek... nagyon tetszett :D -
Semi-Pro
Lószar habbal
5/10
Ezt csak így merem:
(van tdk dvdrip) -
nahja.. valoban nincs egyedul.. eletem elso bond filmje a golden eye volt. es rohadtul tetszett.. a regieket NEM BIROM MEGNEZNI.