106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Lipi1980
    A lagolierek igenis jó film!

A sorozatokkal nem volna baj, mert pl. nekem a Ragyogás sorozat (Stephen Weber, Rebeca De Mornay, és a kis Courtland Mead) sokkal jobban tetszett, mint az 1980-as Jack Nicholson féle mozifilm...

Bár Jack Nicholson igen nagyot alakított benne, de a sorozatban Courtland Mead ilyedt feje mindent fölöz...
  • Blacksheep333
    Traitor
    Nagyon tetszett a film. Akinek bejött a Sleeper Cell c. sorozat mindenképp nézze meg!
    8,5/10
  • sandor8206
    nagyon jó film ha még csak tv-film is, ST-filmek összes jó, valamelyik nagyon valamelyik csak kicsit :-D
  • Szabi84
    Ez tényleg jó film, bár nagyon régen láttam, most már gagyinak tűnhet!
  • Kmarha
    Rocktábor

Gondoltam, legalább hallok pár jó számot, mert magától a filmtől, túl sokat nem vártam. Hát még azt sem kaptam meg. Nem birtam végignézni, nekiálltam tekergetni, de egy pillanatnyi rock nem szólal meg. Van benne nyálas pop dögivel, újhullámos Avril féle undorvány zenével párosítva, amit már rocknak mer nevezni pár hülye csak mert egy gitár is helyet kap a repertoárban. Menjenek a fenébe.
  • Kmarha
    pusztán kiváncsiság! :D (na meg kicsit részegecske is voltam) :D
  • ForzaInter
    ilyen filmet minek nézel meg?:D
    kínzani akartad magad? imdb user rating: 1,5:D
    biztos jó:D
  • ForzaInter
    The Langoliers

kár hogy csak tv filmnek szánták, sztem egyik legérdekesebb Sthephen King film volt eddig, sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle... megvalósítás nagyon gyenge volt, de hát tv film, mit várjon az ember... színészek szinte egytől egyig zs kategóriásak (kivéve David Morse) de a történet az jó volt, jó lett volna ha egy mozifilmet csinálnak belőle normális színészekkel, egy remake jöhetne belőle:D 5,5/10
  • Kmarha
    Alien vs Hunter

Hát igen, már előre volt egy sejtésem, hogy biza itten nincs mese, be kell sörözni, vodkázni, jégerezni, aztán mehet a menet.
    Hát ilyen hangulatban is csak néha röhögtem fel.. persze nem vígjátéknak akarták ezt, hanem.. nem is tudom minek. Szóval adva van pár ember, aki színésznek merészeli hivni magát, egy másik, aki rendezőnek, azt pár szörnyecske ami a földre zuhan, és akkor jön a gyilkolászás. Persze történet nuku, logika az valahol mérföldekre elveszhetett a forgatás alatt.. de még csak a maszkok, a lények.. vagy maga a röhejesen kinéző Vadász.. gyúrmából szebbet csinál bárki hozzánemértő :d

Szóval csak az nézze meg, aki tényleg szenvedni akar, mert én helyben fizetek egy sört annak, aki talál benne valami értékelhetőt (már persze ha leutazik ide hozzám, nehogy már vonatozni is én vonatozzak :D)
  • Krezga
    Get Smart
    Egyszer nézős, igazából semmi nagy poén nem volt benne, de azért egy esti elfoglaltságnak nem rossz.
    6/10
  • Lipi1980
    A Boncasztal nekem is bejött
  • xxxpaulxxx
    Vadidegen
    Hát már majdnem kimondtam, hogy áhhh semmi extra, a szokásos nyomozós trilleresdi.... erre meg a végén ilyen kibaxott nagy fordulat van:D
    Már azt hittem kiszámítható a vége, de a legkevésbé sem:)
    6.5/10
  • Sir Quno Jedi
    Superhero Movie

Egyszernézhető böfögős, fingós film, de egész szórakoztató.
  • Gnome
    tévedtem..itt a jelenet...totál mint Stallone szkanderes filmjében:P
  • Bulykin
    hehe
  • Gnome
    Boncasztal (2008)

A Hősök Peter Petrelli-je a főszereplő. Számomra unszimpatikus, de ebben a filben elment...bár a Stallonés üvőltésnél felröhögtem.[Közben eszembejutott, hogy a sorozatban láttam, nem itt de még mindig egy viccnek tartom ezt a színészt]
    Maga a film sztem szórakoztató volt, nagyonjól felöltöztettek egy sablontémát bár picit unrealisztikus az egész helyzet, de sztem ha nem kritikus szemmel ülünk le a film elé, akkor egész jól fogunk szórakozni.

A vége tetszett^^
  • barnie1990
    The Edge Of Love

Az vicc, hogy jobb, mint az Atonement. Ossze se lehet hasonlitani a kettot, a felet talan megneztem, de nagyon unalmas, azt elmondhatom.
    Van benne szexjelenet Keiraval, nem hagy ki semmit, aki nem latja. (ugy ertem, szo szerint nem is lathatja Keirat, mert nincs melle).
  • SASboy
    pontosan. nekem is ez volt az érzésem, miközben néztem a filmet.
  • barnie1990
    Tenyleg nem tudok ra rosszat mondani, egyszeruen csak nem fogott meg.
  • Riddick21
    Mi bajod vele? (egyik) kedvenc romantikus filmem...
  • barnie1990
    Lehet elirtam akkor, de biztos az elso reszt lattam, azt amikor megismerkedtek es vegigjartak Becset.
  • barnie1990
    Kosz, megnezem majd oket!
  • Riddick21
    Pfff... jó, hogy nem jött be, mivel kb. semmit nem ér az első rész nélkül.
    PcDome-on volt egy arc, aki szidta ezerrel a Bourne trilógiát, mert semmi értelme. Visszafelé nézte meg, úgy tényleg nem sok lehet...
  • Blasta
    :)
    (A jokert játszó arc elég jó, marhára hasonlít a kisminkelt Heath-re)
  • precision
    wááháháh :D:D:D
    epic... :D
    akkor nem csak én asszociáltam a "throat cancer" -re :D
  • Montanosz
    Tipping the velvet
    Fingersmith

mind a kettő megrázó romantikus történet
    austen is büszke lenne rájuk!
  • Seth
    Nem véletlen készült EZ XD
  • barnie1990
    A nagy technika mellett valoban lehetett volna valami hangelvaltoztato chip-je, de azert igy se tudok belekotni.

Amugy

Get Smart

5/10

Lehet rajta kacagni, de ettol tobbet nem tudok ra adni.Neha faj, eredeti otlet nem sok.
  • precision
    nekem se jött be Batman hangja... olyan torokrák feelingje volt :D túl erősen rájátszott hogy ne ismerjék fel a hangját... gyakorlatilag ha nem lett volna felirat nem is értettem volna hogy mit mond :D
  • Bulykin
    nem tetszett Batman hangja? sztem durva:D illik egy sötét lovaghoz
  • SASboy
    The Dark Knight

Csak egy pontszámot írnék, a többit már úgy is leírták korábban.
    10/10 Joker nélkül "csak" olyan 7-t adnék rá. Nagyon sokat dobott rajta számomra.
    (Az egyedüli dolog, ami nem tetszett, az Batman hangja volt)
  • barnie1990
    El Orfanato

10/10 - igy kell egy filmet megcsinalni, vegig izgalmas, rejtelmes es erdekes.
  • barnie1990
    Before Sunset-et lattam mar, nem igazan jott be.
  • ProGabe #42560
    pótoltam egy nagy elmaradásomat

Magnolia

hát igen, ~190 percnyi suspense, nem akármilyen befejezéssel

8/10
  • Atisz #42559
    Abszolút. 1 trendi-akciós-reklámblokk az egész.
  • desigo
    A Scanner Darkly 7/10

Tanulságos anim a drogozás hatásáról.

Rendition 6/10

Az elején eléggé unalmas volt de a végére feljavult...
  • Tikal #42557
    hmm Quantum of Solace...
    nos, mint már volt errol szol, ez a rész is teljesn kilog a megszokottt james bond filmek sorábol, de sebaj, nem is itt baszták el, hanem a vágo kurta el meg a rendező...a kutyuk meg a tobbi szerintem jon majd a kovetkező részben, a film végére bond már lenyugodott :)

• ProGabe #42556
    'mielőtt felkel a nap' és a folytatása (9 év van a két film között, a sztoriban is ennyi telik el :) a 'mielőtt lemegy a nap'
  • barnie1990
    Szerelmunk lapjai, Seta A Multba, Vagy Es Vezekles, Buszkeseg Es Balitelet - van ezek tul is elet?

Kene valami utos drama, romantika, ilyesmi...csak a sok giccstol felfordul a gyomrom.
    Ezekbol a legtobb kozhellyel szerintem a Seta A Multba buszkelkedhet, de meg az is boven nezheto volt.

Szoval mit tudtok ajanlani?
  • Montanosz
    The Monkey's Mask
    ma/holnap a tv2-n 1.45-kor
    japán-ausztrál film, az egyik kedvenc magánnyomozós filmem.