1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kmarha
    Alien vs Hunter

Hát igen, már előre volt egy sejtésem, hogy biza itten nincs mese, be kell sörözni, vodkázni, jégerezni, aztán mehet a menet.
    Hát ilyen hangulatban is csak néha röhögtem fel.. persze nem vígjátéknak akarták ezt, hanem.. nem is tudom minek. Szóval adva van pár ember, aki színésznek merészeli hivni magát, egy másik, aki rendezőnek, azt pár szörnyecske ami a földre zuhan, és akkor jön a gyilkolászás. Persze történet nuku, logika az valahol mérföldekre elveszhetett a forgatás alatt.. de még csak a maszkok, a lények.. vagy maga a röhejesen kinéző Vadász.. gyúrmából szebbet csinál bárki hozzánemértő :d

Szóval csak az nézze meg, aki tényleg szenvedni akar, mert én helyben fizetek egy sört annak, aki talál benne valami értékelhetőt (már persze ha leutazik ide hozzám, nehogy már vonatozni is én vonatozzak :D)