106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Sword Master (2016)
Látványban tocsogós, repülős, kardozós, atombrutál szeletelős, fejet lerobbantó móka. És ázsiai... természetesen.
8/10 -
//Lehet, hogy ők fordítva gondolják: így nagyobb sikerük lesz a "spinoff"-oknak... -
A film még akár jó is lehet, csak annyi a bibi, hogy a DC közel sem olyan jó filmes univerzum építésben, mint a Marvel... ennek az Aquamannek is az Igazság Ligája előtt kellett volna megjelenni, sőt meg kellett volna csinálni a Flash és a Cyborg filmeket is előtte. -
Tessék... amíg nem jön az igazi trailer...
Star Wars: Episode IX - First Look Trailer (2019) – "Remember" Concept
-
Egyik comicban azt hiszem legyőzte Godzillát, de csak időlegesen... de Mothra ellen is vesztett már csatát, és az éppen most a filmben is benne lesz. Bár tény, hogy ezek a muvik nem követik szolgaian a képregényeket. -
Aquaman is beköszönt végre...
-
Ilyen szörnyekből alul tájékozott vagyok (mondjuk, semmi ingert sem érzek arra, hogy összekapjam magam a témában - túl öreg vagyok már ehhez (is)), én egyszerűen Godzsirának drukkolok. -
Ghidorah a kedvencem, és már most neki szurkolok... remélem megagyalja ezt a köpcös gyíkot. -
az majd csak ezután jön. 2020-ban... -
Ez még nem az a rész, amikor összeeresztik Konggal? Valamiért úgy rémlett. -
Szegény Millie, mindig szörnyekkel viaskodik. :D -
-
New Trial
Megtörtént események alapján. Egy fiatal srácot leültetnek 15 évre egy taxi sofőr megöléséért, bár ő váltig állítja, hogy ártatlan. 15 évvel később pedig egy legatyásodott opportunista ügyvéd meglátja a lehetőséget a kitörésre az ügyben és megpróbálja újra tárgyaltatni az ügyet.
Én szeretem a tárgyaló termi drámákat és ezt is azért néztem meg, de végül nem azt kaptam, amit vártam. Ugyanis a film nem magáról a tárgyalásról szól, hanem annak története, hogy hogyan jutottak el odáig. Nem volt rossz, csak nem erre számítottam.
6/10
Fantastic Beasts and...
Gondoltam már végre ideje lenne megnézni. Nem mondom, hogy csalódtam, mert elvárások nélkül ültem le igazából a film elé. A 2 az 1-ben sztori annyira nem jött be. Vagy az egyik vagy a másikra kellett volna koncentrálni csak. Amúgy rendben volt...
5.5/10
-
[2018] - (imdb) - "Tully" - (Tully) - 7/10
(2018.07.20) (96 perc, amerikai) - Drama, Comedy -- R
Director: Jason Reitman
Writer: Diablo Cody
Stars: Charlize Theron, Mackenzie Davis, Mark Duplass
//Egy háromgyerekes anyukává váló, túlterhelt és kiégett anyuka és a viszontagságait csodálatos módon enyhítő "éjszakai bébiszitter" kapcsolatáról szóló történet, mely leginkább lelkiismeret furdalást okoz minden normális családfenntartó férfiban -- a vége "fordulat" tükrében.
//Charlize Theron több mint 20 kg-ot hízott a szerepért. Nem mellesleg: az egyik producer is ő volt.
42 éves a hölgy, de bárhol, bármikor... Még mindig a világ egyik legszebb nője. S.z.e.r.i.n.t.e.m.
//Férfi szemmel nézve a történetet, végig az járt a fejemben, hogy mikor derül ki valamiféle galádság a férfi (apa) oldaláról... szerencsére, végül nem erről szólt az egész. Ha így lett volna, én biztosan legyintettem volna a filmre. -
Johnny Depp még elfért volna. :D -
Chuck Norris, Yul Brynner, John Wayne...
...mind faarcúak (voltak)... (skatulyában)*.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.07.20. 17:11:35 -
Sejtettem mi lesz a "vége". Több ötletem is volt rá... Dwayne Johnson, Steven Seagal... :D -
A végén felröhögtem. :D -
And now something completely different...
-
A nickneved alapján ez lett volna a legutolsó tippem a végzettségedről
-
Hallgasd meg a Jó a Rossz és a Nézhetetlen-t a Youtube-on... Puzsérék szépen kielemzik a filmet, illetve elmondják a saját verziójukat róla. Sőt, azt hiszem két adásban is foglalkoznak vele. -
- Tudod, mi a különbség a teológus és a geológus között?
- ???
- Ég és föld! -
Örülök neki hogy a vallási vonal nélkül is tetszik a film, sajnos én nem tudok ettől elvonatkoztatni mert a végzettségem teológus, szal én azért képben vagyok ezekkel a párhuzamokkal. Persze ettől még lehet hogy totálisan félreértem az egészet...
Viszont az első fél órában csak néztem hogy mi ez az egész, aztán amikor leesett elkezdtem figyelni hogy mit tudok felfogni belőle. A végére meg teljesen összeállt a kép.
Remélem valamikor elmeséli a rendező hogy ő pontosan mit akart kifejezni. -
Nem hinném..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!anno a Beatles, a Doors, az AC/DC vagy épp legutóbb a Metallica film sem tartalmazott ilyen jellegű (mint mondjuk hazai vonatkozású) zenéket. A Doors persze nem is járt nálunk, de járt más európai országban ahol nem angolul beszéltek. Nem kizárt, hogy nevezett együttesek is énekeltek már egy egy "helyi slágert" az adott népcsoport kedvéért. Minden demo koncertfelvételt még én sem hallottam..
..
A Metallica az egyetlen akikről biztosan tudjuk, hogy sportot űznek ebből: bécsben a Vienna Calling-ot nyomták Falco-tól, nálunk meg ugye azt a bizonyos Tankcsapda slágert..stb.
..bár nem lenne rossz az öreget újra magyarul hallani énekelni. RIP.
Amúgy a film kapcsán nekem kissé meglepő, hogy a mai cgi és maszkmesterek csak ennyire voltak képesek.
A fazon kinézetre nem is emlékeztet Freddie-re..
-
én ilyenre nem nagyon gondoltam, mert nem vagyok nagyon képbe ezzel a vonallal..:)
Viszont én imádtam, és talán legjobb mozis élményem valaha
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Talán azért tetszik ennyire mert nagyképernyőn néztem (azért se nézem meg többek között még egyszer itthon pl) és még inkább kényelmetlenül éreztem magam, aztán a vége felé azon kaptam magam, hogy kezem a szám előtt, és nem bírok nem odanézni. Beszippantott, mint előtte még semmi. Persze akivel voltam el akartunk kezdeni boncolgatni a filmet, de nem nagyon tudtunk mit mondani, hatása alá kerültünk :D csak némán vártuk a pénzt, és hetekig vissza-vissza gondoltam a filmre, ami elég ritka nálam (már ha volt ilyen)
-
Nálam semmiféle pluszt nem jelent a pontozásban, ha egy filmipari terméket végignézek, hogy elérhesse a hatását. A lényeg, hogy a tartalma fejtsen rám hatást. -
végignéztem. az már ér vagy két pontot. meg volt egy 10 perc ami már-már érdekes volt a közepén. Meg a Gundam szobor.... -
Gyorsan meg kellett néznem a saját véleményezésemet, mert nem egészen tisztán rémlett, hogy én drasztikusabban pontoztam-é vala... nyertem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![2018] - (imdb) - "Pacific Rim: Uprising" - (Tűzgyűrű: Lázadás) - 1/10
(2018.06.07) (111 perc, amerikai) - Action, Adventure, Sci-Fi --- PG-13
Director: Steven S. DeKnight
Writers: Steven S. DeKnight (written by), Emily Carmichael (written by), Kira Snyder, (written by), T.S. Nowlin (written by)
Stars: John Boyega, Scott Eastwood, Cailee Spaeny
Mi volt ez a FOS?
NÉGY író kellett ehhez a szartengerhez!?!
Ebbe is kellett egy tini, mint a Szarformerszbe (a színész- és énekesnő 21 éves, csak kis növésű), aki 1x évesen, és tanulatlanul (mert 10 éve ért véget a háború, és háború alatt nincs oktatás ugye) annyira keni-vágja a Jaegerek ÖSSZESZERELÉSÉT darabokból, hogy épít magának egyet...
Aztán ott van az ártatlanok és épületek széttaposása... ez felett nincs siránkozás a szereplők által. (És ha valaki most azzal jönne, hogy "de hát nem is laknak/dolgoznak az épületekben": 35 perc 54 mp...)
A látvány már standard, semmi extra.
A dialógusoktól rosszul van minden normális ember.
Az a baromság, amivel a Pacific Rim meg akarta különböztetni magát az ötletadó japán mecha világtól (még pedig, hogy 2 pilóta neurális kapcsolata kell a robot irányításához), még mindig faszság.
Mi volt ebben "lázadás"?!
A "főgonosz" röhej... ahogy az arra adott magyarázat is. Ez is mutatja, mennyire kellett erőlködniük az egész film elkészítéséhez. -
Pacific Rim: Uprising
A film legjobb pillanata az a néhány másodperc mikor látszódik a Gundam Unicorn szobor Tokióban. Meg a godzilla, Eva utalások. A többi egy nagy rakás kalap szar...
3/10 -
Én is hasonló teóriára gondoltam ettől függetlenül egy szar film. -
Death Wish (2018)
Egész jó B-filmes hangulattal indult a film. Egy ideig tényleg egész jó volt minden. Aztán úgy a Fagyis Ember megölése után elindult az egész lefelé. Egyre érdektelenebb lett, aztán a vége egy kicsit javított rajta...
6/10 -
A felhőkarcolósra gondolsz? Láttam a bemutatóját a múltkor a JW2 előtt. Brutális.... :D -
Mother! (Anyám, 2017 IMDB)
Megértem hogy ez egy megosztó film, és ez azért van mert érteni kell. Ha nincs meg hogy miről szól akkor egy katyvasz az egész, de ha megvan hogy mit akar mondani akkor azért elgondolkodtató. Az én teóriám szerint ez a filmSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a Biblia (Ó-és Újszövetség) egészének a feldolgozása. A főszereplő Isten, a felesége a zsidó nép, a ház ahol laknak a Föld. Néhány ismerős bibliai történet is megjelenik mint pl. a Káin-Ábel testvérgyilkosság. A cselekmény során látunk háborúkat, vallási fanatikusokat, stb, aztál megszületik a Megváltó akinek a halála árán mindenki jogosult az új földre belépni, amit a régi romjain épít fel Isten újra és újra. Igazából a cselekmények miatt szerintem csak az tudja igazán élvezni a filmet aki ismeri a Bibliát, és nagyjából megérti a jelentéseket.
Nem biztos hogy pontos az én leírásom, szívesen olvasnék róla hogy a rendező mit akart közölni, és hogy az én elképzelésem mennyire illik abba bele.
Érdekes film volt, de zseniálisnak nem nevezném, az csak akkor lenne ha mindenki megértené a film jelentését, külön utána járás nélkül is -persze ez nem nagyon lehetséges.
Nálam 7/10 -
Imádni fogod az új filmjét akkor! :D -
Rampage
Ekkora orbitális f@szságot! Sajnálom, akik erre, akárcsak egy mozijegy árát kiadták!
4/10
Utoljára szerkesztette: BaliBoy, 2018.07.15. 23:11:25 -
Tisztában vagyok vele, hogy ilyenek voltak. Én sem azt állítottam, hogy nem voltak képmutatók. Csak erre nagyon ki lett hegyezve a film. Talán valamelyest túlzóan is. (Molotov meg a visszaérkező feleség jelenete pl.) -
"Legalábbis az azokban az időkben élt párt funkcionáriusok képmutatását"
Khm, ezek TÉNYLEG ilyenek voltak. Megj. képmutatás volt a Churchill filmben is, pl. Lord Halifax kapcsán. A szovjet részről pedig - miután Sztálin folyamatosan kavart - náluk ez a "képmutatás" a túlélést jelentette. Malenkov seggbuta volt, a film ilyennek is mutatta be, Molotovot éppen el akarta tenni Sztálin láb alól kb. 1950 óta. Két ember ment a hatalomért: Hruscsov és Beríja. Beríja kezdetben győzelemre állt, de miután Zsukov a hadsereggel a hátában Hruscsov mellé állt, Beríja már csak az életéért küzdött. Nem volt eltúlzott a történet, máig nem tudni, hogy Beríját júliusban ölték meg, vagy uazon év decemberében egy "tárgyalás" után.
A második részre szívesen reagálnék egyet, de nem fogok, mert belpol ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.07.15. 10:34:39 -
Sztálin halála
Az utóbbi 2 hétben történelmi személyiség heteket tartottam. Először a Churchill-es film majd a Hitler bukása és most a Sztálin halála. A három közül messze a leggyengébben ez utóbbi sikerült.
Be sem tudom igazán kategorizálni. Történelmi? komédia? dráma? bohózat? Leginkább ez utóbbi, de egyébként egyik sem. Olyan semmilyen volt. Drámainak nem volt elég drámai, komédiának nem volt elég vicces, történelmileg meg nem hiszem, hogy elég hiteles lett volna.
Valaki írta lentebb, hogy nem érti miért tiltották be ezt a filmet az oroszoknál. Hát én értem. Egyrészt Putyinnak nem áll érdekében, hogy olyan film menjen a mozikban, ami emlékezteti az embereket a "fekete autós időkre". Hiszen ő diktatúrát épít(ett). Másrészt a film kiparodizálja az oroszok képmutatását. Legalábbis az azokban az időkben élt párt funkcionáriusok képmutatását. A mások előtt jó kommunisták vagyunk de amúgy nem. És Sztálin sem - abban a rövid időben míg képernyőn volt - igazán egy nagy vezető képében mutatkozott, hanem inkább egy paprikajancsi képében. Szóval nem vagyok meglepve, hogy az oroszoknál betiltották.
Egyébként azon filóztam, hogy ha ne talán a mi kis mini Putyinunk hirtelen megmurdelne, kb. ugyanez játszódna le. Azt sem tartom kizártnak, hogy hasonló bohózattal. De, hogy a csicska hűbérurai rövid időn (1-2év) belül kinyírnák egymást, az tuti. (legalább is politikailag)
5/10 -
Rampage
"Kitörölték mindenhonnan. Pedig tudom, hogy valahol itt lesz, csak az a kérdés, hogy hol.... Ott lesz!"
A rombolós, látványos részével nem volt probléma, de a köztes részek kitöltése nem sikerült túl jóra. Rosszabbnál rosszabb dialógusok és karakterek. Esküszöm, hogy Vili a prérifarkas mélyebb karakter, mint ez a két céges idióta volt. George viszont jó arc volt...
6.5/10 -
Ready Player One
Háát. Sok jót hallottam róla, de sajnos nekem nem jött be. Azt mondták a plot is jó, de
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Trailerben, első 3 percben ismertetik a felállást, onnantól kezdve nincs meglepetés
Elején persze ment a tech demo, de nem estem tőle hátra sem, mert olyan semmilyen volt (meg amúgy is, újat már nagyon nem tudnak mutatni. Kb mindig ez a recept, hogy elején körberepülünk és megnézhetjük milyen szépen kidolgozott vilás és pfúde jó, 10 percen keresztül. De ez még oké)
Számomra egyetlen meglepetés volt és tetszett, az a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tényleg spoiler
[spoiler]The Shining rész
[/spoiler]
Semmi Spielberges dolgot nem éreztem rajta. Kár érte.