[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Gyorsan meg kellett néznem a saját véleményezésemet, mert nem egészen tisztán rémlett, hogy én drasztikusabban pontoztam-é vala... nyertem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![2018] - (imdb) - "Pacific Rim: Uprising" - (Tűzgyűrű: Lázadás) - 1/10
(2018.06.07) (111 perc, amerikai) - Action, Adventure, Sci-Fi --- PG-13
Director: Steven S. DeKnight
Writers: Steven S. DeKnight (written by), Emily Carmichael (written by), Kira Snyder, (written by), T.S. Nowlin (written by)
Stars: John Boyega, Scott Eastwood, Cailee Spaeny
Mi volt ez a FOS?
NÉGY író kellett ehhez a szartengerhez!?!
Ebbe is kellett egy tini, mint a Szarformerszbe (a színész- és énekesnő 21 éves, csak kis növésű), aki 1x évesen, és tanulatlanul (mert 10 éve ért véget a háború, és háború alatt nincs oktatás ugye) annyira keni-vágja a Jaegerek ÖSSZESZERELÉSÉT darabokból, hogy épít magának egyet...
Aztán ott van az ártatlanok és épületek széttaposása... ez felett nincs siránkozás a szereplők által. (És ha valaki most azzal jönne, hogy "de hát nem is laknak/dolgoznak az épületekben": 35 perc 54 mp...)
A látvány már standard, semmi extra.
A dialógusoktól rosszul van minden normális ember.
Az a baromság, amivel a Pacific Rim meg akarta különböztetni magát az ötletadó japán mecha világtól (még pedig, hogy 2 pilóta neurális kapcsolata kell a robot irányításához), még mindig faszság.
Mi volt ebben "lázadás"?!
A "főgonosz" röhej... ahogy az arra adott magyarázat is. Ez is mutatja, mennyire kellett erőlködniük az egész film elkészítéséhez.