106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
'Amikor megállt a Föld'
Hú de elviselhetetlenek azok a jelenetek, amikben benne van a kis fekete gyerek.... -
Transporter 3
Nem tetszett a kettes?... akkor ezt utalni fogod.
Egy csunya csaj, dogunalmas parbeszedek, semmi tortenet, a jelenetektol meg fejfajas kapja el az embert.
Mar csak a nagy akcioreszek miatt is nezzetek meg, eszmeletlen, hogy ezeket az idiotasagokat komolyan gondoltak.
3/10 -
Amikor megállt a Föld
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!számomra semmi izgalmasat nem jelentett, végig untam a filmet. Néhány jelenet ink vicces volt mint hiteles! Utolsó reményem h kinyirják az embereket, de sajnos maradt a sablon story...az emberek szerető lények és ezért mentsük meg őket. A bogarak voltak a leghatás rombolobbak, ilyet kitalálni...
Meg akk már annak a nagy robotszerű izének is kitalálhattak volna vmi szerepet, azon kivül h csak áll, és néha vmit szétb*sz!
Trailer alaprján többet vártam, de sajnos csalódás a film, és Keanu sem nyujtott vmi áttörő alakítást.
én 5/10-re értékeltem imdb -
Transporter 3
hát ekkora egy szart már rég láttam...a 2 ehhez képest egy isten film volt,nemsok kelett hogy elaludjak a filmen,a vége felé meg már végig is tekertem mert nem bírtam tovább :|
2/10 -
sandor8206 #43076 jó neked, hogy láttad :-) én is kíváncsi vagyok rá. de azért forgathatna újból már egy western megint -
Gran Torino
Clint Eastwood nem hazutolja meg magát, brilliáns film.
9/10 -
Hát a régit akkor ezek szerint már csak a garantált röhögés miatt érdemes megnézni :) -
sandor8206 #43073 nem baj, legalább meg van a maga kis bája :-D -
az eredetibe beleneztem tegnap... abba a jelenetbe mikor elemlampaval jelzett a csako a robotnak... Hat most mit mondjak? nagyon regi a film :)
-
sandor8206 #43071 Amikor megállt a föld
Nem jó! Trailerben minden ellőve, én nem ID számítottam, inkább kicsit Harmadik típusúra tehát nem eksönt vártam, de ez semmi. Eredetit nem láttam, de lehet megnézem az lehet jobb lesz, úgy is bírom a retró sci-fit. Az eleje nagyon jó a szökésig, de ami utána van semmi. Ha én lennék Klatuu és így győznének meg én tuti bevégzem a dolgom. Olyan 4/10
A Knight Rideres robot tetszett, többet szerepelhetett volna, talán a legnagyobb + a filmben, de azt se használták ki. Szinte minden hiányzik belőle, hogy jó film legyen. DE ok, nem jó script, stb. akkor telenyomom lóvéval és csinálok egy jó eksön sci-fit, kis mondanivalóval, de azt se. Ez a tipikus adjuk el reklámmal a filmet esete, de ha meg első hétvégén nem jön be, rossz szájhagyomány és bukik a film, szóval nem értem hogy gondolták. -
Burn After Reading
4/10
En vegig remenykedtem, untam az egeszet. -
Jól van úgy látom mindenkinek tetszett ez a föld megállt dolog :)
"Már látom a változást" -vagy mit mondott
Spoiler lehet
(azért mert a kölyök és a csaj 'egymásra talált' ebből már egyből következik, hogy az emberiség is megváltozik, ugyan már. 5 perccel korábban meg le akarták lőni őket) Az alapötlet egyébként nem lett volna rossz (tudom feldolgozás), de ez egy nagy semmi így, se nem tanító jellegű, se nem izgalmas, egyszóval ilyen késő esti tucatfilmnek a tv2-re jó lehet.
5/10 (AVH-tól jobb azért :D) -
Amikor megállt a föld
logikátlan, unalmas tucat film
retekklubbon majd egy unalmas hétköznap majd újra nézem,..pár év múlva
-
"még egy tetves nappal kevesebbet kell élni megint" 

-
Nincs mit. Egy agyatlan baromsag tele inlogikus jelenetekkel we olyan szintu szanalmas klichekkel hogy as ember mar kinjabam felrohog.
Jaj aki meg nem latta az nezze meg az uj Dragon ball trailert... Ez a nap mar nekem is sok.
-
Tell me about it. -
Amikor megalt a fold -
AZ ÉG ÁLDJON MEG MINDENKIT! HAT EZEK TELJESEN MEGÖRÜLTEK?????
EZ MAR TÚLZÁS!!!
3x akartam kimenni.....
-
Egy totál hétköznapi,de kitalált sztori, amiben Van Damme az Van Damme,a szinész,aki hazaruccant és bajba keveredett XD -
de most akk ez végülis a valóságon alapul vmennyire vagy csak fikció?? :D -
Persze, hogy komolyan gondolja. Erről szól a film.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott mondja el, hogy 20 évig karatezott és mindenáron sztár akart lenni. És most ezzel fejjel már bánja, hogy nem csak a karateval foglalkozott. Ellehetetlenítette a saját maga és a kislánya életét, akit a legjobban szeret. A végén, mikor börtönben van karatet oktat és a kislányával is kibékül. Nekem tetszett a vége, pont ezért. A lányának jobb, hogy az apja a börtönben van, mintha egy nagyképü sztár. És magának VDnek is jó, épp ezért, mert a lányának is. -
Pedig nem rossz. Nem vígjáték mint az említettek(kevéske jelenetet kivéve),csak a rendezés hasonló.VD-nak van benne egy nagymonológja amikor nem tudom, hogy szinészkedik csak éppen közben vmi szomorú dologra gondol azért sikerül neki jól, vagy tényleg komolyan mondja. Én személy szerint szivesen látnám újra mozivásznon vmi komolyabb szerepben,komolyabb rendezővel. -
THX. Akkor inkább kihagyom. -
Kb annyira akciós,mint mondjuk egy Blöff vagy egy A ravasz,az agy.....
Én tegnap néztem meg és tök jól szórakoztam rajta -
mod #43057 Dancer in the dark
9.5/10 -
Rémálom az elm utcában 6/10
Scarface
hát ettől többet vártam, annyian megvoltak vele áldva, mindenesetre nem volt rossz film 7,5/10 -
És az is.:)
Csak kár hogy a befejezés ma már nem állja meg a helyét... -
sandor8206 #43054 én se a történetre céloztam, hanem hogy egy ember szemszögéből mutatják be az inváziót! Mert ezt szajkózta állandóan spielberg+cruise, hogy ez milyen király stb. :-D -
DE akciós, vagy inkább ilyen dokumentum filmszerű? -
Azért a Világok Harca története nem éppen újszerű.
-
Életrajzi annyiban, hogy megtudhatod belőle milyen Van-Damme-nak lenni Van-Damme szemszögéből.
A story viszont fiksön.
Totál riszpekt ez a film, nagyon jó. -
sandor8206 #43050 Nehogy azt hidd, sztem ők komolyan gondolták, hogy valami ultrabrutál újszerű bla bla filmet csinálnak, itt az egyedi megközelítésre gondoltam. de valahogy mégse klappol a film :-D -
És kb. csak ez volt a célja. -
sandor8206 #43048 hát ja azért hozott a konyhára :-) -
Kikerült a netre a Golden Globe jelöltek listája, köztük van Heath Ledger. Kiv leszek az eredményre...
-
A Világok harca még csak véletlenül sem volt bukás..:) -
sandor8206 #43045 Bolívia:-) nem tudom de nekem egy az egyben olyan érzésem van a QofS, mint a második Dalton-mozinál, az se lett valami nagy szám:-) -
Lipi1980 #43044 Pedig ennyi!
Csak azért, hogy sokan (még a gyengébb felfogó képességűek is) elmenjenek megnézni... -
vegulis ezt irtam le... nemtudom miert akart azokon a kurvarapenztelen embereken meggazdagodni... hihetetlen, hogy csak ennyi a tortenet. ez nagyon gaz. azt hittem valami kimaradt nalam. -
Lipi1980 #43042 Talán azért, mert SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azon földterület alatt egy igen nagy vízlelőhely (ami valójában inkább egy tározó) található, ami azért Afrikában igen nagy kincs manapság, és mivel a bajszos ficek azt hitte, hogy olajat keres, így jó olcsó megszámolta neki, és így a gonosz bácsi azt hitte hogy majd jó nagyot fog rajta nyerni, de ekkor jött Kötvény Jani és jól beleköpött a levesbe, és az nem tetszett egyik félnek sem, és így jól pofán csapkodták, stb... -
majd meglesem feliratosan, mert eskuszom nem kaptam valaszt arra, hogy minek az a foldterulet, minek az ami ott van eldugva...