106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • badsco
    Nekem, Cloverfield, bár jó volt a Bamtanus, meg a Tropic Thunder, de elgtöbbször az előbbit néztem meg. Talán azért, mert ez előtt egy katasztrófafilm sem fogott meg ennyire, hogy mi lenne ha ..., meg idén egy csomószor álmondtam, hogy menekülök a felhőkarcolók között, és közben valami nagy követ. :D:D
  • CSOCSO
  • SötétBarom
    :DDDDDDD

• ProGabe #43392
  • fifi
    Taken

jó volt...
    ilyen kéne legyen minimum minden akciófilm...
  • Seth
    ennél lassabb letöltés nincs? 2009 lesz mire betölti végig XD
  • Kojiro
    TDK
    Benjamin Button
    Tropic Thunder
    Iron-Man

Ezek tetszettek nekem idén a legjobban. És kb ebben a sorrendben.
    Na megyek is mert ma fosrészegre kell innom magam.
  • Larvin
    Tropic thunder
  • ProGabe #43387
    van egy mondás, miszerint Hitchcock már mindent megcsinált, amit filmen/filmmel meg lehet. ez totálisan igaz, annyival kiegészítve, hogy újat hozni csak technikai újításokkal lehet. ebbe a 3D-től a különböző kameraállványokon át a viz. effektekig minden beletartozik

és ide vehetjük azt is, amikor valakik merészek:

Crank 2 trailer

ez mekkora f*szság lesz...kötelező! :D
  • SASboy
    Tropic thunder
  • Shep
    Hát nem tudom, volt sok jó film az idén, de egyiknél sem fogott el olyan érzés, mint tavaly a DH4-nél, vagy a Transformersnél, a Shoot 'em up-ot meg már ne is említsem. Ha viszont választani kellene, akkor Batman és a Wanted közül kerülne ki a győztes. Tudom ,hogy itt sokan idiótaságnak tartják a Wantedot, de szerintem tök jópofa története volt és látványos akciókból sem volt hiány, valamint volt benne jó pár poénos rész is. Szóval legyen a Wanted (hogy én ne a TDK-ot mondjam :))
  • FlyHigh
    Control c. filmet látta valaki? Ian Curtis (Joy Division énekese) életéről szól.
  • XxTyl3rxX
    mert az SW, meg a Terminátor, azokban az időkben óriási dolog volt!!
    Az embereket lenyűgőzte a technológia, és felfogni nem tudták amit láttak...
    Ma az IMAX korában, csinálj olyat ami a mai filmes-társadalomnak kielégiti az igényeit...elég nehéz!!!
    És mivel ma már hetente jönnek ki az újabb filmek, tele értelmetlen storykkal, idétlen folytatásokkal, lényeg h "én is filmet csináltam!" sztem nem is lesz új mérföldkő a filmes szakmában!

• barnie1990
    Nekem is a TDK volt a legjobb, amúgy elég sok gyenge eresztés volt. Még mindig az a legjobb szerintem, ha az elmúlt év terméseiből szemezgetünk.
  • sandor8206
    egyetértek (nem a filmmel) ha nem az egész éves dologgal, bár én már jó pár éve így vagyok:-) Hol vannak, az olyan nagy "mozirobbanások" amik tényleg egy egész generációnak maradandó filmélményt nyújtottak, SW, Spielbergék nagy generációja, T2, J Park, stb. amik úgy tényleg eddig "nem látott" dolgokkal, sztorikkal, magvalósítással korszerűsítették a filmipart, megreformálták! Jó más világ van! Semmi újítás (comic-filmektől már folyásom van és ahogy látom lesz is még darabig)
    Talán jövőre Avatar, de ki tudja már?! Cameron bácsiban bízok azért!
  • FlyHigh
    Egész évben hiány érzetem volt, voltak jó filmek, de az az igazi mindent visz kategóriájú egy sem volt. Egy film után sem volt olyan érzésem, mint pl a tavalyi Nem vénnek való vidéknél.
  • sandor8206
    hát sajnos nem volt! Olyan egy sem amitől hasra vágtam volna magam :-( de itt van a gépen screener Button+Slumdog, de majd csak jövőre már! De azért majd visszamenőleg majd lehet beírom valamelyiket, jó?:-p
    Év csalódása: TDK, mert csak 8/10 és 10/10 vártam (ez persze egyéni vélemény, TDK fannak kíméljenek)
    Év meglepetése számomra: Ne röhögjetek, Forbidden Kingdom, klisés, sablonos ezerszerlátott karakterek, de mint szórakozási faktor hangulat, nagyon bejött, jó mesefilm (Nagyon rossz filmre számítottam) olyan 7/10
    Hát ha nagyon kéne mondani valamit, akkor én is Let The Right One In 9/10, pedig egyáltalán nem vagyok a műfaj híve, sőt kifejezetten nem érdekel, ha lehet így mondani "utálom" semmi értelmét nem látom, de ez a film, maradandót alkotott még számomra is:-)
    +Indi 4, mert bár "rossz" film, akkora Indi fan vagyok, hogy nekem még ez is jó, örültem hogy újabb kaland lett :-) mindent lenyelek, még a sztorit is(nem rossz csak a alien style csak sejtették volna, ne mutatták volna az idegeneket+tányért:-) akkor sztem többen lenyelték volna). Tényleg így kicsit más érzést kelt a film, de remélem jön a 5.! És így negyed gőzzel is bejön :-) 8/10, többi rész természetesen 10/10 :-)
  • FlyHigh
    Szerintem is a TDK, de csak a Jokeres részek miatt. Abszolút nem nagy eresztés, végig csak azt vártam mikor kerül elő újra és újra Joker.
  • Tikal #43377
    áá, azért volt egy két jo akcio, foleg a vége... de lehet igazad van, sok a hat :)
  • XxTyl3rxX
    ezt nem mondod???? én azt a filmet már egy pisztollyal a fejemnél néztem végig mert annyira uncsi volt.... azt hittem vmi beteg gyerek-horrort fogok látni, erre egy totálisan eltájolt tini-szerelmes szar, amiben a kislány egy vámpír! bár mindenkinek más az izlése, szal nem azt mondom h szar, hanem inkább számomra nem nyujtott semmi átütőt!

am nálam szintén TDK a námbör ván!!!!
  • desigo
    nekem Wall-E esetleg TDK ...
  • Montanosz
    mivel még csak egy liter forralt bornál tartok, megkérdem:
    kinél-minél mi volt az év filmje?

nálam absz.győztes a Let The Right One In
  • Ams
    nagyon jó film, 9/10(1pont mínusz mert imo túl hosszú volt), de már egyszer elkészítették, és Forrest Gump > Benjamin Button.
  • zaki
    Hát, jól lehúztad a filmet, akkor mire a 6 pont? :D
  • precision
  • Tikal #43370
    Death Sentence

bosszúfilm Kevin Bacon-el...de valami irtó szar...alig bírtam végig ülni...az alapsztorit már láttuk máskor is, de nem is ez a baj, nekem valahogy nem jött át az elkeseredettség, sem az apán, sem a családon... aztán elkezdődött az üldözés...mikor végig rohant vmi sikátor rendszeren át fel egy parkoloház tetejére na az volt a csúcspont... a nyílt utcáról bemenekülni a sikátorokba, majd fel egy ház tetejére, hát gratulálok...aztán a gyenge nyomozos néni mellékszál... és igen, végre, az utolsó negyedórára beindult a film, végre láthattunk jó kis szétlövöm a fejetek jeleneteket, végül ez menti meg a filmet nálam... 6/10

A Taken százszor de jobb volt, és még a zenét meg sem említettem, ami néha nagyon idegesítő volt...
  • Blasta
    Sztem a Bittorrent Multiplex-ben
  • donyyy20
    hol nézted?
  • birdo #43367
    City of Ember / Szikraváros

Gyermeki ártatlanságot , valamint az egészséges rácsodálkozást a valóságra " aranyosan bemutató film )
    Nem csalódtam yó volt.

10/8
  • zaki
    Engem érdekel nagyon is, csak várom a feliratot hozzá... :D
  • Kojiro
    Látom mindenki sz*rik a Benjamin Buttonra :). Felejtsétek el a többi filmet, amíg ezt nem látjátok... utána meg úgyis elfelejtitek a többit :)). Ötlet, kivitelezés, színészek, rendezés: csillagos ötös, de inkább hatos alá.
    A Memento meg az Idétlen időkig óta nem láttam ilyen jó filmötlet ennyire jó kivitelezését. Most nem ezekhez a filmekhez akarom hasonlítani, remélem értitek, csak hát azért van az úgy néha, hogy valami nagyon betalál és minden aspektusból egyszerre.
  • zaki
    Fracture/Törés

Kellemes krimi nagyszerű Anthony Hopkinssal. Nem volt nagyon sok jelenete a filmben, de amiben szerepelt azt jó volt nézni.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A gyilkos fegyver kicserélése meg nagyon jó húzás volt, csak a végén elszámította egy kicsit magát az öreg, ha kómába hagyja az asszonyt, akkor simán elsétálhatott volna... :c

7/10
  • Paulie
    The Wrestler
    Mickey Rourke-tól nemvártam ilyen jó színészi teljesítményt
    nagyon jó film lett.komolyan.
    8/10
  • zaki
    Így van, nekem is 10/10-es, egyik kedvenc múvim! :)

Forgetting Sarah Marshall / Leppatintva

Hát jobbra számítottam. 7.5-ös imdb-s pontszám kicsit csalóka. Kevés poén, langyos sztori, ráadásul uncsi is volt a végére. Ez az a tipikus "egyszernézős" múvi. Nem volt rossz, de extra. 5/10
  • precision
    így van :) féltem is, hogy ezzel elrontják a filmet, de aztán jött a villanás és a végkifejlet
    odab*szott ! :D
  • Prof William
    És gondoljunk bele... Hasonló helyzetben bármelyikünk nem így cselekedett volna?
    Én se tettem volna másként a francba az ilyen erkölcsi fensőbbséggel hogy nem teszem meg mert jó vagyok. :)
  • precision
    Hetedik / Se7en

Kövezettek meg de eddig még nem láttam :) Most viszont meglestem HDben, angol nyelven, magyar felirattal. Bár ez sima divxben is ekkora élmény lett volna. A hatás nem maradt el. Hatalmas film, bánom hogy eddig még nem láttam. Na de jobb később mint soha. Nem írom le a film érdemeit, szerintem már mindenki látta, itt a topikban is leírták már jópáran a véleményüket róla.

10/10, de csak egy dolog miatt:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hogy a végén Brad Pitt nem amolyan klisészerüen erőt vesz a dühén és lerakja a fegyvert, hanem bevillan neki a felesége képe és BUMM arconlövi...
    Ezzel persze meg is lett egyből a 7 bűn és John Doe nyert, és amit mondott eddig, mind mind igaz lett abban a pillanatban hogy Brad Pitt meghúzta a ravaszt. Mert ugye övé lett a harag mint bűn. John Doe -é meg az irigység.

Enélkül csak egy megszokott sorozatgyilkosos movie lett volna. Szóval vétek lett volna ha máshogy van vége. Emiatt 10/10. Nehéz ilyet mondani, de a top10be (de a top25 bőven) bekerült most nálam :)
  • sz4bolcs
    a nevüket kevertem. :D
  • XxTyl3rxX
    én meg a Chuck Norrist a Charles Bronsonnal xD
  • sz4bolcs
    Amúgy én régen kevertem Matt Damont és Ben Afflecket. :D