[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sandor8206 #43379 hát sajnos nem volt! Olyan egy sem amitől hasra vágtam volna magam :-( de itt van a gépen screener Button+Slumdog, de majd csak jövőre már! De azért majd visszamenőleg majd lehet beírom valamelyiket, jó?:-p
Év csalódása: TDK, mert csak 8/10 és 10/10 vártam (ez persze egyéni vélemény, TDK fannak kíméljenek)
Év meglepetése számomra: Ne röhögjetek, Forbidden Kingdom, klisés, sablonos ezerszerlátott karakterek, de mint szórakozási faktor hangulat, nagyon bejött, jó mesefilm (Nagyon rossz filmre számítottam) olyan 7/10
Hát ha nagyon kéne mondani valamit, akkor én is Let The Right One In 9/10, pedig egyáltalán nem vagyok a műfaj híve, sőt kifejezetten nem érdekel, ha lehet így mondani "utálom" semmi értelmét nem látom, de ez a film, maradandót alkotott még számomra is:-)
+Indi 4, mert bár "rossz" film, akkora Indi fan vagyok, hogy nekem még ez is jó, örültem hogy újabb kaland lett :-) mindent lenyelek, még a sztorit is(nem rossz csak a alien style csak sejtették volna, ne mutatták volna az idegeneket+tányért:-) akkor sztem többen lenyelték volna). Tényleg így kicsit más érzést kelt a film, de remélem jön a 5.! És így negyed gőzzel is bejön :-) 8/10, többi rész természetesen 10/10 :-)