[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Hetedik / Se7en
Kövezettek meg de eddig még nem láttam :) Most viszont meglestem HDben, angol nyelven, magyar felirattal. Bár ez sima divxben is ekkora élmény lett volna. A hatás nem maradt el. Hatalmas film, bánom hogy eddig még nem láttam. Na de jobb később mint soha. Nem írom le a film érdemeit, szerintem már mindenki látta, itt a topikban is leírták már jópáran a véleményüket róla.
10/10, de csak egy dolog miatt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy a végén Brad Pitt nem amolyan klisészerüen erőt vesz a dühén és lerakja a fegyvert, hanem bevillan neki a felesége képe és BUMM arconlövi...
Ezzel persze meg is lett egyből a 7 bűn és John Doe nyert, és amit mondott eddig, mind mind igaz lett abban a pillanatban hogy Brad Pitt meghúzta a ravaszt. Mert ugye övé lett a harag mint bűn. John Doe -é meg az irigység.
Enélkül csak egy megszokott sorozatgyilkosos movie lett volna. Szóval vétek lett volna ha máshogy van vége. Emiatt 10/10. Nehéz ilyet mondani, de a top10be (de a top25 bőven) bekerült most nálam :)