106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Harly18
    Végső Állomás 1

Későbbi részeit korábban láttam, de talán ez a legjobb. Nincs mit hozzáfűzni, nem az a kemény horror, mégis izgalmas és látványos.

9/10

Végső Állomás 2

Gyakorlatilag ugyanaz a sztori, csak más környezetben zajlik. Legalább olyan jó, mint az első rész.

9/10

Végső Állomás 3

Itt is ugyanaz a szitu, de látszik, hogy fantázia itt már nem sok maradt, és bár önállóan egy jó film, az előző részeknél nem jobb.

8/10

Hívatlanok

Sztorija nincsen, néhány szereplő, egy helyszín, mégis kellően félelmetes volt, és bár a vége nem tetszett és tele volt horror elemekkel, amik lassan gagyivá válnak, összességében nekem bejött...Erősen Elhagyott Szoba másolat ez a film, a hangulata, maga a film sztorija, gyakorlatilag egy klón....

8/10

Elhagyott Szoba 2: Az első vágás

Az első rész sokkal jobb volt, mint lenni szokott általában. Az előzményeket mutatja be a film, kicsit logikátlan, megint az elején tudni lehet ki éli túl...kiszámítható nagyon, kicsit összecsapott...ettől függetlenül nézhető, egyszer mindenképpen megéri...

7/10
  • Tyler1
    My best friend's girl
    Kellemes kis vígjáték, romantikával megfűszerezve! Maga a cselekmény nem valami eseménydús, előre látható a történet is, néha a poénok is eröltettek, de nem rossz film! Bár az egészet Tank karaktere viszi végig a hátán, ami néhol télleg vicces, néhol pedig nem is hozza a karakterét!
    Mindent összevetve, a film egy unalom űzőnek nem rossz, és ezeket inkább nézegetem mint az idétlen Katasztrófa film-hez hasonlókat, de mégis hiányzott belőle az igazi önfeledt humor és inkább a romantikára szálltak rá...
    6/10
  • sandor8206
    Tarr Bélát hagyjuk már nyugton, ne keverjük bele már negatív felhangban!
  • Tatyla
    The Curious Case of Benjamin Button

hát ez a film ütött mint történetileg mint filmtechnikailag,mérföldkő volt az eddigi filmes ismereteimben
    10/10
  • MrSpock
    Megnéztem a jelenlegi 2 hype-olt nagy filmet.
    Slumdog Millionaire
    Nagyon tetszett,a történet,az események bemutatása egy vetélkedőn keresztül.Főleg hogy itt nem nézi az ember,hogy xy színész mit nyújt,nem támaszt elvárásokat,egyszerűen csak sodorja magával a film.
    9/10
    Benjamin Button
    Itt már gondban voltam,végülis nemvolt rossz a vezető szál,és érdekes ez a visszafele változás.De túl sok volt az üresjárat,kicsit lassú volt a film,és hosszú.Voltak részek mikor kicsit untatott.(házban gyerekként,temetéshegyek,hajós)Persze ezzel akarták érzékeltetni,hogy ő fiatalodik,mások megöregszenek,meghalnak.
    Pedig kedvelem az elnyújtott filmeket,ha kellően leköti az ember figyelmét.Ez itt most valahogy nemsikerült.Cate jóvolt,mindt szinte mindig.
    7/10
  • solikka
    Strangers (Hívatlanok)

Egyáltalán nem szeretem a horrorokat, de ezt mégis megnéztem...Annyira nem volt ilyesztgetős(Persze nem moziban néztem). De annyira nem is tetszett. Az egész történet a levegőben lógott...Legalább valami okot mondtak volna arra hogy miért történik ez az egész. Vagy csak "poénból"?

4/10
  • solikka
    Slumdog Millionaire

Remek film volt, sőt talán az egyik legjobb amit eddig láttam. pedig a Benjamin button körüli nagy felhajtás után azt hittem ez is olyan nézhetetlen lesz... 9.5/10

Szikraváros(City of Ember)

Kellemes szórakozás volt, a zenét különösen kiemelném (főleg az elején és a végén). 10/7.5
  • Csak77
    Ausztrália

Iszonyatosan rossz film. Debil, érthetetlen szövegek, béna, Tarr Béla filmekre jellemző felvételek, össze vissza vágott jelenetek. Életem talán legszarabb mozis élménye. Inkább megnézek 5 Uwe filmet, mit ezt.

0/10
  • Riddick21
    Slumdog Millionaire
  • Szabi84
    Nekem az belső nézetes rész tetszett, de a többi... az gyalázatos, és már megint semmi köze a játékhoz:(
  • Tyler1
    Doom(2005)
    na erre a filmre is rávett az akarat!(elég baj)
    mintha az Aleint és a Kaptárt keresztezték volna! a film 1. percében már tudod, h ki fog meghalni, természetesen kell egy jó fiú is(első jeleneténél már tudod h ő az)és egy csaj aki túléli az egészet! Nagy nehezen beindul az akció, de annyira kiszámítható az egész! Télleg az Alien sorozatban voltak ilyenek, h mindig hátulról kap el vkit, vagy beránt, vagy felránt, vagy mittomén! De az izgalomfaktor az a nullán áll...
    És a végén az FPS jelenetek...hát mint egy 20 éves játéktermi lövöldözös belső nézetes, 100 Ft-al működő sz@r, amin szinte már nevettem is!!!
    Szal 1,5 órát végig ültem úgy h szinte semmi hatást nem tett rám a film, sőt unatkoztam!
    jó indulattal 5/10
  • sandor8206
    kösz a tippet, mintha hallottam volna róla a vágás véget, hogy csak 3 van benne ha jól emlékszem, de az biztos, hogy nem sok!
  • Tyler1
    juuj emberek!!!! most olvastam, nem tudom h ki tud róla, de nekem ez újdonság! új TEKKEN film!!! xD most jön 2009-ben és asszem az 1. rész történetét öleli fel!
    remélem összehoznak vmi jó kis bunyós filmet, bár nem várok egy DB: Evolution-t, de nekem kötelező lesz :D
  • badsco
    Hitchcocknak van egy elég korai filmje (asszem 40-es évek vége) aminek címe Kötél. Na az az igazi profizmus, nagyon tudom ajánlani. Végig feszültségben tart és nagyon jó, pedig az egész egyetlen lakásban játszódik alig néhány vágással a teljes film alatt. A 12 dühös embert már énis régóta próbálom megnézni, a Casablanca meg jó, csak így a XXI. században már bevallom őszintén nem igazán mozgatott meg (tavaly láttam először).
  • sandor8206
    Észak-északnyugat

Én aki Indiana Joneson, Star Warson, többi Spielberg-filmen és Arnold és Sly filmeken nőttem fel, nem nagyon erőltettem a "klasszikus" filmeket+csak régi western-filmeket és kosztümös filmeket komáltam. Szóval ok, hogy Alfred Hitchcock mindenki szerint egy zseni, de eddig csak a Psycho-t láttam tőle, de az annyira nem fogott meg, annyira nem komálom a "gyilkosos" filmeket. Szóval torrent oldalam keze ügyébe akadt ez a film, és nagyon jó!! A sztori ahogy alakul, röviden : Grant pont akkor áll fel szerencsétlenségére az asztaltól egy étteremben amikor egy fószert szólítanak, persze mindenki azt hiszi ő az és bele is csöppen egy "kém-sztoriba". A színészek is profik és a rendezés, amikor Cary Grantet "kergeti" egy repcsi. Szóval 10/10 tetszett nagyon, s bár nincsenek benne magával ragadó spec-effekt hegyek (mint a mostani filmekben), de itt maga a film magával ragadó!
    Sikerült még pár Hitchcock-filmet beszerezni, darálom majd azokat is, Vertigo, Hátsó ablak, Madarak + bepróbálok pár régi klasszikust Máltai sólymot, M, 12 Dühös ember stb. még lehet a Casablancát is :-P
  • sandor8206
    jeeee Tony Jaa is back, trailer tetszett nagyon 2. résznek, bejött ez a "Tarzan style", remélem hamar lesz valami jobb minőségű cucc is (nekem már egy "jobb" minőségű Cam-os is jó lesz):-P alig várom, Ong-bak nagyon király volt, Tom-bla-bla meg nem volt rossz (az éttermes lépcsős jelenet utánozhatatlan:-D)
  • martindante
    Benjamin Button különös élete
  • ProGabe #44218
    nézd meg a minizode-okat is! ugyebár a sztrájk miatt csúszott márciusra az 5-ik évad, ezért csinálták meg őket. 10 db, youtube-on fenn vannak és bőven hozzák a sorozat legjobb részeinek hangulatát, humorát, drámáit

amúgy febr. végén jelenik meg a szinkronos DVD extrákkal. tuti vétel!
  • Kojiro
    Rescue me 1-4 évad

- Kb egy hét alatt toltam le az egészet, bár itt-ott tévében már volt hogy láttam egy-két részt ezelőtt. Most angolul néztem.
    Az első évad messze a legjobb, és szerintem a második évadban van egy kb 3-4 részből álló tömb, ami nagyon gyenge, de összeségében egy nagyon jó sorozat. Kell hozzá egy bizonyos fokú érettség, és az se árt ha az embernek a családjában van legalább egy alkoholista, mert ebben az esetben sokkal emészthetőbb és érthetőbb is lesz bizonyos részeknél :)).
    Tanulságos és tele cinikus fahumorral, gyakran izgalmas is. A szereplők folyamatosan változnak jellemileg, aminek külön örülök, sőt elég rendesen cserélődnek is néhol.
    Ha kijön az ötödik (záró) évad, szerintem még meg fogom nézni az egészet újból.

9/10
  • ba32107
    Bazz tényleg :D
  • Sir Quno Jedi
    Nohát, ha nem pusztakezes harc, akkor nem is jó az :D! Kardozós-szétcsapós filmekkel Dunát lehet rekeszteni és nagyon sok profi van köztük. Jaa előnye a HIHETETLEN pusztakezes közelharci tudásában rejlik, amit aztán bizonyisten nemláthattunk senkitől még. (esetleg a Chocolate-ben :D)
  • PetruZ
    Súlyosan addikt. :)
  • PetruZ
    Fight Club, apa, Fight Club, Edward Norton a reptéren. :)
  • ba32107
    Ok, akkor erre a részletre emlékszem:

Csávónak elvesztették a reptéren a csomagját, és egy dagadt (?) pultos a következőt mondta: "Rezgett a csomagja. Általában egy villanyborotva a ludas, de néha előfordul, hogy [közelebbhajol, suttog] egy vibrátor. Persze, az előrírt kifejezés egy vibrátor nem az ön vibrátora."

Mi a címe a filmnek?
  • precision
    addikt! :D
  • PetruZ
    Ong-Bak 2 (2008)
    Nem, ez nem a Protector / Warrior King átnevezéses Tom Yum Goong, hanem a valódi 2. rész, amit Tony Jaa készített és anyagilag, szellemileg jól bele is bukott, de a film talán visszahoz annyit, amivel újból egálba kerül.
    Sajnos még csak egy ótvar sz*r kamerás thai változat van belőle, feliratot ne is várjon még senki, szóval csak és kizárólag hozzám hasonló slo-mo csingcsung-geek hülyék keressék, mások inkább várják ki a jobb változatokat. :) Nem viccelek, tényleg rém rossz a minősége, vszleg analóg felvétel lett digizve és lekódolva, sztem egy átlagos mobiltelefon is jobb képet tudna produkálni, mint ez. :) Ez életem első cam-os filmje, de egyszerűen... muszáj volt látnom. :geek:

A film sztoriját csak nagyjából fogtam (nyelvi nehézségek, ugye), de így is kb. érthető volt. Az tuti, hogy nem az első rész folytatása, hanem teljesen más film, más karakterek és más helyszín, nem tudom, miért lett 2-es sorszámú. Az egész sztori a thai őserdőkben játszódik, valami félmodern, múlt századi környezetben. Egy kissráctól indul, akit rabszolgakereskedők fognak el és valami sárgödörbe dobják szórakozásul, ahol egy krokodillal kellene megküzdenie - puszta kézzel. Van ott valami komoly szemöldökű pali, aki egy kést dob le neki és ezzel végül győz, a pali meg kiszabadítja és elviszi magával valami titokzatos erdei táborba, ahol mindenféle lokál thai harcművészek élnek. A srác hosszú évek alatt kitanulja a kard, a kés és a puszta kéz használatát, meg közben megszelidíti az elefántokat is, és a nyammogásból valami olyasmi is kivehető, hogy ő valami kiválasztott. Felnőve (immár Jaa teljes életnagyságban) átmegy a "tornavizsgán" (egy kardos, egy muay, meg egy birkózó ellenfél), és aztán ő is beáll a rabszolgavadászok (?) elleni harcba. Innen nem mesélem tovább, vannak még mindenféle harcok, menekülés, gyerekkori szerelem felbukkanása, gonosz bossz, áruló kisbossz, kosárfejű (nem vicc! :) ) ninják, bossz-úhadjárat, estébé. :)
    A képi világ normális minőségben biztosan penge lesz, a látvány a sok természeti képpel és közeli lassítással feltehetően pofás, bár a harcok nekem annyira nem jöttek be. Inkább a kardozós-késes vonal dívik, klasszikus muay thai-ból (egyáltalán pusztakezes cuccból) kevés van. Rendes felirattal feltehetően majd a sztorit is jobban lehet érteni, de valamennyire így is fel tudtam fogni a lényegesebb részeket.
    Az imdb-n már egész jól áll, bár még csak nemrég kezdték vetíteni Thaiföldön, remélhetőleg pár hónapon belül máshol is megjelenik. Nem tudom, van-e már nemzetközi forgalmazó, de nem hiszem, hogy parlagon marad, szerintem a korábbi filmek alapján lesz rá jelentkező.
    Osztályzatot nem adnék, egyelőre a képminőség túl erősen befolyásolna, az pedig nem lenne igazságos. Jobb változatban, érthető szöveggel feltehetően olyan 7-8 körül fog majd mozogni. :)
  • Sephi
    Itt is szoktak kérdezni...
  • ba32107
    Melyik az a topik, ahol részletekből filmcímekre lehet kérdezni? Régen megvolt, de most nem találom, és kéne egy film...
  • Kmarha
    Seven Pounds (most néztem meg), Slumdog Millionaire, The Curious Case of Benjamin Button, Gran Torino.. az elmúlt 4 hét filmtermése. Egyszerüen tökéletes. Ilyen hónapom egész életemben nem volt. Szinte már szavakkal ki sem lehet fejezni.

Nagyon félek, hogy 2009 ezzel ki is fújt. De már akkor is, érdemes volt ennek az évnek neki kezdeni.
  • ForzaInter
    nem ajánlom.
  • Kmarha
    hey, tudtátok hogy az Alkonyattól pirkadatignak van még két része? :DD Félek megnézni :D
  • Blasta
    Seven Pounds
    ------------------------
    9/10

No comment, úgyis mindenki megfogja nézni. Nagyon ott van na.
  • sandor8206
    nem rossz film, de olyan emlékezetes jelentre ami egyből ugrik nem volt (lsd. pl: említett Blöffös jelenet) vagy akármelyik kiemelkedő filmnél kapásból tudnék 1-2 olyan jelenet mondani ami viszi a prímet, ezt meg most néztem és nem nagyon tudnék! A legjobb szó amit mondtál rá "kellemes".
  • mate317
    Nekem az zenék és johnny quinn(:D) tetszett benne nagyon, de maga a film is kellemes volt 75%
  • sandor8206
    Spíler

Nem tudom, hogy lehet-e hasonlítani egyáltalán a 2 nagy elődhöz (Ravasz, az..., Blöff), mert bár ez is az angol "gengsztervilágban" játszódik, de valahogy még is más,kicsit pörgősebbre csinálták volna talán ez is jobban üt, karakterek ismét nagyon jók (Butler és csapata főleg), végére megint "összefonódnak" a szálak. Egy-két felesleges karaktert kihagytak volna (pl: producereket és részeit)90 perces játékidő, kicsit pörgősebbre venni+hiányoztak az igazán emlékezetes monológok és jelenetek (lsd. Blöff-Vinnie Jones és az ő Desert Eagle esete a Replikáltakkal). Szóval nem rossz, de a közeljövőben nem nézném meg újra, olyan 6/10
  • donyyy20
    Revolutionary Road!

Hát többet nem tudok hozzáfűzni teljesen igaz amit itt páran leírtak, hogy kell hozzá az a bizonyos érettség és némi gyomor a sok veszekedéshez (ez tipikusan az a film amit sokan a felénél ki fognak kapcsolni)...
    Sokszor vontatott de a színészi alakítások miatt simán 10/8
  • sandor8206
    egyértelmű, hogy RDJ és Cruise viszi el a filmet:-)
  • Tyler1
    elsőre nekem se tetszett! mondom ezt sztárolták annyira??
    de másodszorra egészen más volt, pl. Downey Jr.-on besírtam xDD mekkora szövegei vannak :D meg hát Cruise alakitása, meg a tánca XDD brutális
    szal akinek nem teccik az nézzem meg még párszor és a végén még a kedvence lesz :D
  • sandor8206
    Teljesen igazad van, ezek az utalások elmentek, de nem használták ki rendesen, de sztem túl abszurdra nem akarták megcsinálni, hisz ez nem egy paródia film mint pl: a Nagy durranás 2.(ala Rambo) Én a dumákon szórakoztam jól, de azokon nagyon:-)
    Legalább nem azzal jöttél, hogy eleged van a fingós stb. vígjátékokból. Amikor ilyet olvasok, nézek, hogy ez melyik filmet nézte:-)
  • ProGabe #44196
    ezekkel az a gond, hogy vagy átmegy idióta, ótvarszar erőlködésbe a paródia, vagy csak simán semmittelen. itt a második valósult meg

szerintem egyszerűen nem lehet "megfogni" ezeket a dolgokat. Elias eleste, Kurtz átváltozása, Ryanből a kifordult belek, meg ugye valamelyest próbálkoztak a Thin Red Line-nal is. egyszerűen "nem jött át", hogy mégis mit akarnak

mint már írtam, én azt hittem, hogy egy olyan vígjátékot kapok, ahol semmi sem szent, mindenkibe belerúgnak, ahogy kell. ezzel szemben csak egy kicsit erősebben simogatták meg a kiparodizált filmeket, embereket, dolgokat