1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sandor8206
    Észak-északnyugat

Én aki Indiana Joneson, Star Warson, többi Spielberg-filmen és Arnold és Sly filmeken nőttem fel, nem nagyon erőltettem a "klasszikus" filmeket+csak régi western-filmeket és kosztümös filmeket komáltam. Szóval ok, hogy Alfred Hitchcock mindenki szerint egy zseni, de eddig csak a Psycho-t láttam tőle, de az annyira nem fogott meg, annyira nem komálom a "gyilkosos" filmeket. Szóval torrent oldalam keze ügyébe akadt ez a film, és nagyon jó!! A sztori ahogy alakul, röviden : Grant pont akkor áll fel szerencsétlenségére az asztaltól egy étteremben amikor egy fószert szólítanak, persze mindenki azt hiszi ő az és bele is csöppen egy "kém-sztoriba". A színészek is profik és a rendezés, amikor Cary Grantet "kergeti" egy repcsi. Szóval 10/10 tetszett nagyon, s bár nincsenek benne magával ragadó spec-effekt hegyek (mint a mostani filmekben), de itt maga a film magával ragadó!
    Sikerült még pár Hitchcock-filmet beszerezni, darálom majd azokat is, Vertigo, Hátsó ablak, Madarak + bepróbálok pár régi klasszikust Máltai sólymot, M, 12 Dühös ember stb. még lehet a Casablancát is :-P