106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Amúgy sztem annyira egyértelmű, hogy egy megrendezett dologról van szó, egy kis hype a T:Salvation-nek.
  • Blasta
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1009326176&no=44341]#44341[/URL]
  • CSOCSO
    hehehehe jo ez itt is :D ugyse jarok a t4 topikba meg valszeg sokan masok sem
  • Tyler1
    sztem a Terminátor 4 topicban elég lett volna...
  • ba32107
    A Terminator 4 forgatásán egy operatőr belesétált a jelenet közepébe, Christian Bale pedig egy "csöppet" leordított a srácot......hallgassátok meg :D

Link
    Remix :D
  • green6k
    My Best Friends Girl 9/10
    Szórakoztató film volt számomra nagyon, egy percét sem untam.
  • ForzaInter
    The Crow 8,5

ez lemaradt:D
  • ForzaInter
    OZ 1-6 évad

kurvajó sorozat volt, eddigi kedvencem, simán 10/10.
  • Blasta
    Ha nem fogott meg a történet, akkor sztem sok az a 7 pont.

Engem ha nem fog meg egy történet kikapcsolom, max végigszenvedem és adok rá 2-3 pontot.
  • green6k
    Eagle Eye 7/10
    Engem nem fogott meg a történet, mert semmi újat nem hozott.Kicsit olyan keverék filmnek tűnt nekem.
  • desigo
    Az első évad viszont nagyon jó volt!
    Remélem,hogy a következő részekre össze szedik magukat.
  • Real13
    Konkrétan ezt én írtam, de az ezelőtt belinkelt Frost/Nixon-t megint más. Többen írjuk ezt a blogot (asszem 12-en:), Dante kolléga meg szeret linkelgetni, hogy többen olvassák.
  • Sir Quno Jedi
    A második eleje tényleg gyengusabb, viszont az túlzás, hogy hullanak a termik (vagy nem ugyanazt a sorozatot nézzük). :D
  • Tyler1
    Thai Box vs. K-1
    Hát ez valami félelmetes film! Nem vártam egy Ong-Bakra, de erre a filmre kár volt pénzt pazarolni! A történet is alapból vicc, összeszedtek egy szedett-vedett thai szinésztársaságot(a legrosszabb fajtát), meg pár srácot a sarki konditeremből! A legrosszabb Jackie Chan filmekre - a 70-es évekből - is ráver kb 10-et!
    És igen a bunyók benne....hát kaptak egy 3 napos thai box gyorstalpalót, és az alapokat megpróbálták utánnozni, de vmi szörnyeteg gagyi jeleneteket csináltak! Szóval a csávó fél méterrel arrébb rúg, de azért lelassítják, h ha már gagyi akk legyen ultra gagyi!
    De órákig lehetne beszélni a filmről, mert ilyen rossz bunyós filmet még nem láttam!!!!!!!!!!! Szóval ajánlom mindenkinek, h meglegyen az asló határ!
    3/10
  • Montanosz
    engem azért zavar hogy a terminátor sorozatban úgy írtják a terminátorokat mintha csak valami élősködők lennének.
    megaztán az ellenálók is ide jönnek nyaralni, lassan százával nyüzsögnek köröttünk.
    így szerintem elveszi az ízét, és élvezetét, éa izgalom nélkül hagy.
    arról nem is szólva milyen gyenge és nézhetetlen lett a második évad eleje.
  • tommygear
  • Seten

Valkyrie

Végre egy film aminek ugyan tudjuk mi lesz a vége, mégis izgulhatunk rajta.
    :)

Tom Cruise pedig egyáltalán nem játszik benne olyan rosszul mint ahogyan beharangozták.

• Davidus
    reklám
  • Csacsi
    Volt róla nyilatkozat is valahol, hogy használt dublőrt :)
  • Sir Quno Jedi
    Egy szó mint száz, a "régi" terminátor elképzelés a nagyon bugyuta, nagyon béndzsa, szinte csak a fölényes megsemmisítő erőre építő gépekre volt kihegyezve, ami az akkori kor szellemének teljes mértékben megfelelt. EZ az új terminátor napjainkban játszódik és jobban megfelel a modern elvárásoknak, illetve a gépek is ravaszabbak, jobban alkalmazkodnak a múltbéli harcokhoz és tanulnak a hibáikból (miszerint az ember törékeny, de geci :D). Még az is kiderül, hogy bizony együtt dolgoznak az emberekkel, illetve felhasználják őket (a jövőben munkatáborokban, a múltban pedig a kényes feladatok elvégzésére). Az is kitűnik, hogy a különböző időszálakból és helyzetekből visszaküldött gépek mennyire másképpen gondolkodnak/cselekszenek (soxor egymás számára is meglepően). Mindenki készül a jövő háborújára a múltban és mindenki másképp..
  • SötétBarom
    [URL=http://www.apple.com/trailers/lions_gate/crank2/hd/]OMG OMG [/URL]
  • Sir Quno Jedi
    Épp ez a lényege az egésznek. Hogy bár ők azt hitték minden oké (bár Sarah nem, mer ő paranoiás), a SkyNet mégis elkészül és a háború ugyanúgy kitör, sőt sokkal durvábban kezdik tolni a dolgot. Ők is azon vannak és még sok ellenálló csoport távoli múltban és közeliben, hogy elnyírja a szálakat, amik a ítélet napjához vezetnek, mégha ez egyre kilátástalanabb és zavarosabb is lesz. Vannak benne igen jó csavarok ám.

Ez egy alternatív Terminator szál és annak nagyon szépen meg van csinálva (előkerülnek a réges-régi karakterek, szereplők és semmi sem az, aminek látszik).
  • SimaSuna #44373
    Eagle Eye: nekem tetszett, jó pörgős film...
    csak a vége kicsit hihetetlen lett
    nálam 9/10 :)
  • SötétBarom
    HMhm lehet elkezdem nézni..
  • Blasta
    "Ez a sorozat egy alternatív valóságban játszódik, hiszen megváltoztatták a jövőt a T2-ben és szembesülniük kell ennek a máfajta jövőnek a múltra tett hatásaival."

Ebből az aspektusból természetesen igazad van.

A sorozatban volt/van arról szó, hogy a Skynet-et hogy és kik készítették el végül a T2-ben történtek hatására?
  • Sir Quno Jedi
    Na ennek nem sok köze van a T3-hoz, de direkte. Amúgymeg terminátort leginkább terminátorral lehet fogni (lásd. 5. rész :D), akár átprogramozás céljából is. Ez a sorozat egy alternatív valóságban játszódik, hiszen megváltoztatták a jövőt a T2-ben és szembesülniük kell ennek a máfajta jövőnek a múltra tett hatásaival. Nem beszélve arról, hogy ők is előre ugranak vagy 8 évet, még inkább megbontva a téridőt. Jól látható az, hogy ha nekiállsz buzergálni az időt/teret, akkor a VALÓSÁGOT mint olyat cseszed szét (ami így vagy úgy de igyexik "meggyógyítani" magát). Ezért szívnak is végig, mint a torkosborz. Épúgy nem lehet így legyőzni a SkyNet-et, mint ahogy az ellenálást sem.

A női termikért én senem rajongok, de ésszerű, hogy a tejfeles szájú John testőreként sokkal esélyesebb és kevésbé feltűnő (senki sem gyanaxik egy csenevész diákjányra, a robot meg lehet akármekkora, tök8). Jól is oldották meg, hogy a viselkedése is alapjában más, hiszen ő valóban inkább a beszivárgásra, trükkökre, diverzióra és alkalmazkodásra épít, sokkal inkább, mint a T888-asok (ez már első részben is kiderül), mindamellet, hogy sokkal tanulékonyabb és lényegesen bővebb "műveltség"-gel rendelkezik és valóban önképző, azaz szabad idejében TANUL (sosem alszik ergó ráér). Nem egy egyszerű feladatra beprogramozott megsemmisítő, hanem egy valódi, felődőképes védelmi droid.

Az is ötletes, hogy az újabb szériák már képesek "visszavonulni", akár menekülni is, hogy átértékeljék a helyzetet, azaz óvatossá váltak. Vajon miért...
  • Blasta
    Az a baj a T sorozattal, hogy izzadtságszagú a sztori.
    A női védelmező Termosz (persze, erre is volt erejük-idejük az ellenállásnak), a sok másik T-800 mind olyan dolog, amire csak annyit tudok mondani, hogy: na nemááááá.

Akárcsak a T-3-ra, ott is okádtam a női T-X-től, meg az ellenállás MOSTMÁR TÉNYLEG LEGESLEGESLEGUTOLSÓ átprogramozott védelmező T-800-asától.

Persze, még hányat sikerült John-nak átprogramoznia, a Skynet még hány időbe küldött vissza Termoszokat mielőtt John a jövőben tényleg igazán baromira felrobbantotta azt az időgépet?

Szal ilyen áron inkább ne csináljanak semmit.
  • Sir Quno Jedi
    Nekem bejött. Nem a régi derminátor, de már semmi sem lesz az sosem. Viszont hiány van az ilyen jellegű filmekből, így ennek is adtam egy esélyt és nem bántam meg. Igaz én a végletekig elfogult vagyok az sf közeli (/súroló) témákkal.
  • green6k
    Bolt: 8/10
    Egész aranyos kis mese, csak nem kellett volna ez a névváltoztatás.
  • Blasta
    "Mégiscsak össze kellett rittyenteni valahogy a sorozatot."

Hát ő, biztos vagy benne, hogy KELLETT?
  • Sir Quno Jedi
    Terminator
    The Sarah Connor Chronicles

Mivel úgyis adták a magyaron így a tiszteletére megnéztem gyorsan az első 5 részt párhuzamosan englisül (régebben nem volt hozzá lelkierőm). Nem is rossz! Kezd beindulni a dolog... Hmmm...

Mondjuk vannak benne igen durva logikai és tény hibák is, de nem lehet őket ezért megróni, hiszen nincs könnyű dolguk. Mégiscsak össze kellett rittyenteni valahogy a sorozatot. Viszont nagy általánosságban egész jól sikerült nekik, nem annyira bugyuta, mint várható lett volna, sőt. Kicsit nekem túl moralizálgatós (pl. 9/11) és álszent itt-ott, de fogyasztható.
  • Lipi1980
    Valami Amerika 2

Voltak benne kissé lapos részek, de összegészében tetszett. Nálam (nagyjából) hozta az első rész színvonalát.

Volt benne egy-két tényleg nagyon jó poén!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha Szonja nem használt seggdüblőrt, akkor minden tiszteletem az övé, és irigylem Kásás Tamást. Bár eléggé úgy volt megcsinálva a jelenet, hogy simán lehetett dublőr is
  • Sephi
    Olvasd mar el rendesen a mondatot. Irónia ismerős? A gyerek úgy írta le, mintha KB eddig semmit sem mutatott színészi tehetségéből. Tehát a gyerek vagy nem látott eddig KB-s filmet, vagy szerinte KB eddig semmilyen szerepben nem volt "ilyen" jó.

/me szereti KB-t.

Haj haj...

De érdekes, hogy egyből belem tudsz kötni, de amit o ír le azt nem veszed sértőnek.

pwnd!

• PetruZ
    Max Payne: A korábbiakkal egyetértek. A hangulati elemek, a képi világ nagyon jó, a történet közepes, a megvalósítás hullámzó, de inkább unalmas és gyenge. A két játékot ismerem, végig is játszottam, olyan bonyolultságú sztorit nem vártam, de pár karakter nekem hiányzott, az újak meg olyan semmilyenek voltak. A "war on terror"-os baromságtól viszont majdnem sugárban hánytam le a monitort... :( A trailer-ek készítői meg bekaphatják, több jelenetet direkt lassítva raktak be, miközben a filmben nem így volt. Összességében mondjuk egy jóindulatú 6/10.
    (A stáblista utáni kis jelenet miatt szinte biztos a folytatás is.)

Rise Of The Footsoldier: Kegyetlenül brutális, nagyon erősen indít, de a második felére mintha eltűnne a fókusz a főszereplőről, az autós leszámolásos jelenet többféle elbeszélés szerinti bemutatása meg már kissé időhúzás-szagú volt. De azért összességében jó volt, 8/10.
  • Blasta
  • Riddick21
    találd már ki, hogy Kevin Bacon nem jó színész, aztán ballagjál el Titokzatos folyót nézni ;)
  • zaki
    The Wrestler

Mickey Rourke megértemelte a GG-ot, talán ez élete szerepe. Eléggé lehangoló film, szomorú volt nézni, hogy meddig süllyedhet egy ember. Azért a Rekviem egy álomért sokkal nyomasztóbb volt, de így is nagyon jó film lett.

8/10
  • ProGabe #44358
    mermér?
    az egy dolog, hogy eleve a karakter ilyen, tehát tipikusan olyan ember, aki mindvégig az árnyékban marad és lecsap, ha valaki bármilyen módon bántalmazza az embert, akit véd.

meg aláírom, hogy Langella-hoz képest vajmi keveset nyújtott, de ő annyira kiemelkedik (igaz, könnyű dolga volt, mert a hangjával már félig kész volt a karakter) mindenki közül, hogy ez nem meglepő. és szinte az összes jelenetben amiben szerepel Bacon, ott van Langella is

de hogy ott "sem lett volna"? ezt semmiképp sem mondanám
  • Sephi
    "Kevin Baconről is kiderül, hogy tud ő színészkedni is :)"

NANA! Semmi színészi játék nem volt! Mintha ott sem lett volna!

• pzoli00
    Outlander (7/10) kellemesen csalódtam ebben a múviban !