[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Max Payne: A korábbiakkal egyetértek. A hangulati elemek, a képi világ nagyon jó, a történet közepes, a megvalósítás hullámzó, de inkább unalmas és gyenge. A két játékot ismerem, végig is játszottam, olyan bonyolultságú sztorit nem vártam, de pár karakter nekem hiányzott, az újak meg olyan semmilyenek voltak. A "war on terror"-os baromságtól viszont majdnem sugárban hánytam le a monitort... :( A trailer-ek készítői meg bekaphatják, több jelenetet direkt lassítva raktak be, miközben a filmben nem így volt. Összességében mondjuk egy jóindulatú 6/10.
(A stáblista utáni kis jelenet miatt szinte biztos a folytatás is.)
Rise Of The Footsoldier: Kegyetlenül brutális, nagyon erősen indít, de a második felére mintha eltűnne a fókusz a főszereplőről, az autós leszámolásos jelenet többféle elbeszélés szerinti bemutatása meg már kissé időhúzás-szagú volt. De azért összességében jó volt, 8/10.