106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
ohh értem! thx so much :D -
hitelét veszti, nem adsz a véleményére, satöbbiak. -
hát még nem hallottam emberi jelzőként... -
Ezen mit nem értesz? lol -
de hogy lesz vki hiteltelen? :D az oké h válság van de már az emberek is hiteltelenek??
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meg a motoros "beesős" jelenet a végén az elbúcsúzásnál!:D
Egyébként várható szinkronos változat? Bár az eredeti is tökéletes volt. -
Jaja :D A Amish csako uber :DDD -
ba32107 #45557
Nekem is elegem van abból, hogy 10 hszből 6 kötekedés...
Túl közeli rokon
Huhh, nem is emlékeztem, hogy ez ilyen jó film. Nem is értem, IMDb-n miért kapott csak 6-ot. Mindenkinek csak ajánlani tudom! És Eva Mendes bizony nagyon-nagyon jóó :D
9/10 -
Én csak ajánlani tudom:)
Nemrég láttam, és nagyon jó volt, szerintem az utóbbi idők talán legjobbja ebben a kategóriában. -
hétvégére tervezem, köszi a feliratot^^ -
Larvin #45554 *egyformák, -
Larvin #45553 Szerintem tök jó lenne ez a topic, ha elfogadnánk azt a tényt, hogy nem vagyunk egyformán ergó, nem feltétlenül idióta, vagy izlésficamos az aki másképpen lát dolgokat.
Nem vagyunk egyformák. Az aki sűrűn olvassa a topicot úgy is tudja, hogy körülbelül kiknek az izlésvilága hasonlít a sajátjára, és kié abszolút nem. A vita teljesen értelmetlen. -
Keveset járok ide, de te mindig csinálod a feszkót.Ennyire összeférhetetlen vagy ezzel a bandával?Akkor tanácsolom hagyd el a terepet... (nem szóltam volna be, de ez már elég feltűnő amit csinálsz) -
Dead Snow / Død snø (IMDb: 7,5 [846 szavazat])
Skandináv horror. Már a témaválasztás is beteges. Fiatalok sítúrázni mennek a hegyekbe, majd ott összefutnak egy pár náci zombival, és megkezdődik az agyament kaszabolás többek között az Örömóda zenéjére. :DD A poénok is nagyon ott vannak. Kritikát találtok róla a Filmkeltés-en.
Vállakozó szelleműek innen tölthetik. (+felirat) -
Sztem meg a zack and miri kurvajó, Koncked Up se volt rossz, de az csak 7/10 kb -
Sexdrive -ot latta? Na azt nezze meg. -
Szerintem is. A Knocked up egyenesen gyenge. Ugyanugy mint pl a Zack & Miri. -
ba32107 #45546 Szerintem épp fordítva. -
viizo #45545 40 éves szűz: 10/3
a másiknak szerencsére sokkal jobb pillanatai is vannak, 10/7 -
Rühellem a vígjátékokat, de ez az Apatow tud valamit!
The 40 Years Old Virgin & Knocked Up
9|10 -
Megnéztem Én is, és hajjakmeg tetszet! Ennek a filmnek volt mondanivalója, nem egy szokásos komolytalan vérgagyi horror vagy akcio film volt mint Boll többi filmje. Tud ez az ember jó filmet is csinálni, bár a színészi alakítások nem voltak a legjobbak, de nekem is bejött movie, egy 7,5/10 nálam, imdbn ez is le van pontozva, bár Boll filmjeit bár divatból is pontozzák le, még ha nem is látták... Csak nem értem ha tud ilyen filmet is csinálni, akkor miért nem ennél a vonalnál maradt? Mert akkor most nem az egyik legrosszabb rendezők között tartanák számon, nem értem mi értelme van ezeket a gagyi szar játékadaptációkat sorra gyártani, bár tény hogy direkt bassza el őket. :D -
Larvin #45542 Knowing (209, Nicholas Cage)
7/10
Cage hozza a szokásos érzelmes, és réveteg karaktert. A Las Vegas végállomás után kicsit uncsi volt a whiskey-t kortyolgató, halott feleségét gyászoló férfi, de az apaszerep üdítően ellensúlyozta ezt.
A film effectjei nagyon látványosak voltak. Kicsit az az érzésem, hogy sokkal jobb filmet érdemeltek volna ezek a látványelemek.
A szereplők nem igazán kerültek közel hozzám. Nem mondanám, hogy az alakítások voltak rosszak, inkább a forgatókönyv, vagy a rendezés.
Volt néhány ócska klisé, de összeségében nem volt eltúlozva.
Sok kérdés nyitva maradt a film végén, de érthető okokból, kizárt, hogy lenne folytatás.
Élvezhető film, de maradandót nem alkottak vele. -
viizo #45541 Doomsday (Végítélet)
Aki nem szereti néhanapján a totál agyatlan filmeket, az lépjen is egy hsz-el tovább :)
Egészen ígéretesen indult, ahogy bemutatja a 20 évvel későbbi poszt-apokaliptikus, anarchiává züllő brit szigetet a film. De nem sokkal később át is megy az egész totál blődbe, kezdve az lúzer kommandó ellenszerkeresési mizériáján keresztül a neopunk túlélők csapatáig, hogy egy hirtelen váltással a középkorban találjuk magunkat.
A poszt-apokaliptikus világ punk túlélői már annyira (valszeg direkt) paródiaszámba mennek, kezdve az idegbeteg és állandóan ordító vezetőjükkel, hogy a vacsorsütögetős koncerten és a végső trash autósüldözésen (szigetelőszalag loál :D) konkrétan szakadtam a nevetéstől. :D
Összességében egynek elment, 10/5 (egyes pillanatokban 10/2, máskor 10/7). -
Éjszaka megint a retek klubon néztem egy filmet, ami most kivételesen nagyon tetszett:Kilenc áldozat (Heart of America) - 2003
Egy diákvérengzésről szól.Az az érdekes mire jóvá tevődnének a sérelmek, mikor pár ember feleszmél mit is tett, akkor történik meg a tragédia.Akkor már késő.
Uwe Bolltól egy kivételesen jó film.
10/10 -
ha arról van szó amire gondolok akkor az régen egész jól állt IMDB-n. aztán Boll csinált pár klasszikust és lepontozták azt is:D -
Twilight -
Abszolut korrekt, kellemes vasarnap delutani film. Semmi kulonos. Mondjuk volt egy ket dolog amit nyugodtan kihagyhattak volna.
-
Ong Bak 2 (2008)
Korábban nem bírtam magammal és muszáj volt megnézni a cam-os verziót, felirat nélkül, én írtam róla először itt :), de akkor még nem értékeltem, mondván nem lenne fair. Sajnos a most elterjedt rip sem túl jó minőség (nálam a full fekete az belilul, egyetlen más filmnél sem láttam még ilyet) és vszleg a felirat sem túl jó (összevetve egy thai-ról direktben fordított változattal), de azért nézhető volt.
A film összességében inkább csalódás, elsősorban azért, mert Jaa mindenféle stílusban megpróbál mutatni valamit, és én őt csak muay thai-ban akarom látni, semmi másban. :) Emellett mivel korábban már olvastam a film körüli zűrökről (Jaa minden vagyona, még a háza is odalett, volt, hogy hetekre eltűnt "meditálni", közben a producerek már ki voltak akadva), a befejezésen egyáltalán nem csodálkozom: sztem elfogyott a pénz, a producerek pedig kikényszerítettek valami gyors lezárást, hogy kiadhassák a filmet a várható hype-ra alapozva. Pedig nem lett volna rossz cucc, a helyszínek, a díszletek és a kosztümök baromi jók, a történet is elmegy, kevés az üresjárat és az operatőri munka is jó. De nem tudok rá jó osztályzatot adni, ez így maximum egy 6/10.
-
Underworld trilógia
"...A vámpírokról szóló históriákat gyakorlatilag az anyatejjel szívjuk magunkba, még nem tudunk összeadni két számot, de olyan hasznos információkkal vagyunk felvértezve, hogy tudjuk, ha az utcán ne adj’ Isten szembejön egy vérszívó vámpír, akkor ajánlatos karót húzni a szívébe, feszülettel kergetni vagy ha nagyon gonoszak vagyunk, meghívni egy fokhagymás piritósra. Murnau Nosferatujától a Lugosi féle Drakulán keresztül egészen a Penge filmekig és az Alkonyatig, a vámpírok mindenhol ott vannak, történetüket minden létező médium kiaknázta. Kétszer. És mégis egymást követik az újabb és újabb próbálkozások, az emberek pedig tódulnak a mozikba. Így történt ez az Underworld filmek esetében is, én naiv pedig elhittem, hogy Len Wiseman, aki lerakott egy Die Hard 4.0-t az asztalra, tényleg nagyon erős filmeket hozott össze, így a harmadik rész apropóján úgy határoztam, bepótolom eme hiányosságaimat. Legközelebb kétszer is meggondolom." -
Állítólag az egyetlen normális filmje, dráma. :| Ez elég fura annak tekintetében hogy idiota komolytalan, gagyi horro, akcio vígjátékokat szokott rendezni. :D -
Uwe Boll film az RTL Klubon vazz!!!!!!! -
Splinter
Olcsó horror, de jó, legalábbis nekem tetszett (Jill Wagner mindenképpen) voltak benne elég durva jelenetek, egész jópofa volt az alapötlet is, a feszültséget is sikerült egész jól fokozni. Viszont volt pár logikátlan rész, de hát ez már csak így szokott lenni. Ami nagyon nem tetszett, hogy a kopasz csóka beszéde szinte érthetetlen volt, persze ez nyilván az én hiányosságom, de ha már játszik egy filmben beszélhetne érthetőbben is.
8/10 -
Hitman (2007)
Sokáig halogattam (2 év?), de aztán csak nekiültem ÉS meg kell vallanom tetszett. Jók a zenék, jó az eksön, még a "színészek" is aránylag bejöttek, szal. szórakoztató B film. Én nem bántam meg, sőt. -
Az Ong Bak 2 olyan mint az első, hogy van benne akció a köztes részeket meg halál unalmas párbeszédekkel töltik ki, mint az összes többi ázsiai filmben, vagy itt jelentkezett már némi fejlődés? -
mi volt a gond vele??? sztem ez is hatalmasra sikerült! jó a végét én sem értettem, de az egész film úgy meglett komponálva h az félelmetes!
sztem többet már nem lehetett volna nyújtani a filmben, mert az már csak negatív irányba tolta volna... -
A Legviccesebb a Limuzin/taxisofőrként kenyerét kereső mentési szakértő volt...
Ezer sebből vérzik a Daylight, de azért a 2 pontot erősnek érzem. Itt sokkal szarabb filmeket értékeltél már magasabbra.. (pl a Die Hard 4et...) -
Ong Bak 2
Az első rész annak idején a "történetelenség" ellenére is majdhogynem forradalmi volt számomra. Lenyűgözött amit Tony Jaa bemutatott, és azt mondtam, Jackie Chan elmehet a francba. Így nem csoda, hogy nagyon vártam már a második részt. Rögtön az elején elárulom: csalódás. A történet talán egy hangyafaszányival kidolgozottabb, de így sem mondhatom, hogy balzaci magasságokban szárnyal. Mindegy, ez egy ilyen filmnél eddig sem nagyon számított. De nézzük az akciójeleneteket. A koreográfia kétségtelenül szép, de semmi lehengerlőt nem tudott nyújtani, annak ellenére, hogy a pusztakezes harcon kívül rengeteg fegyveres zsonglőrködés is van a filmben (kardok, háromrészes nunchaku stb.). A vége meg egyenesen WTF kategória - negatív értelemben. Gyanítom, itt a béna fordítás is ludas.
5/10
-
ja és persze az egyetlen normális színészt eszik meg aki a filmben szerepel:D -
a tökéletes testű fehér fogú kannibál punkoknál lett 1/10 -
Ong-Bak 2
Na én is túl vagyok rajta, nagyon régen vártam már ezt a filmet!
Minden elismerésem Tony Jaa-é, olyan filmet hozott össze, ami valami fantasztikus képi és technikai világgal rendelkezik, mind amellett h végig izgalmas, és akcióban dús sztorit kapunk! Hihetetlen nagy vállalkozás volt egy félig "történelmi" félig mai akció filmet leforgatni, hiszen végig olyan a feeling, mintha legalább 100 évvel az első rész elött történnének az események! A kamera, a smink, és a kosztümök is kivállóak, a harci jelenetekről nem is beszélve! Az egyetlen zavaró dolog csak a film zenéi voltak, amik nem igazán illettek a jelenetekhez, de még nagyon a filmhez sem! A vége fele meg jöttek a kicsit dúlzós részek is, de igazából ezzel nem veszít az élvezhetőségéből! Abszolút azt kaptam amit vártam! Gratula Tonynak, remélem kapunk még pár ilyen remek alkotást tőle!
10/9 (csak a zene, és pár vágható jelenet miatt nem 10, de favorit film) -
A mások élete (Das Leben der Anderen) 9/10
meglepődtem amikor a film után láttam,hogy 2006-ban készült
simán elhittem volna,hogy régebbi