1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • PetruZ
    Ong Bak 2 (2008)
    Korábban nem bírtam magammal és muszáj volt megnézni a cam-os verziót, felirat nélkül, én írtam róla először itt :), de akkor még nem értékeltem, mondván nem lenne fair. Sajnos a most elterjedt rip sem túl jó minőség (nálam a full fekete az belilul, egyetlen más filmnél sem láttam még ilyet) és vszleg a felirat sem túl jó (összevetve egy thai-ról direktben fordított változattal), de azért nézhető volt.
    A film összességében inkább csalódás, elsősorban azért, mert Jaa mindenféle stílusban megpróbál mutatni valamit, és én őt csak muay thai-ban akarom látni, semmi másban. :) Emellett mivel korábban már olvastam a film körüli zűrökről (Jaa minden vagyona, még a háza is odalett, volt, hogy hetekre eltűnt "meditálni", közben a producerek már ki voltak akadva), a befejezésen egyáltalán nem csodálkozom: sztem elfogyott a pénz, a producerek pedig kikényszerítettek valami gyors lezárást, hogy kiadhassák a filmet a várható hype-ra alapozva. Pedig nem lett volna rossz cucc, a helyszínek, a díszletek és a kosztümök baromi jók, a történet is elmegy, kevés az üresjárat és az operatőri munka is jó. De nem tudok rá jó osztályzatot adni, ez így maximum egy 6/10.